Евровизия (Тема 25)

• 65 785
  • 728
  •   1
Отговори
# 90
  • Испания

Съвсем нямам предвид, че не е по темата, а че е простовато и досадно, но щом ви харесва - продължавайте. Hands Plus1

Простовато? Обсъждането на физическа агресия? Боже!

Като ми е досадна някоя тема, изключвам известията. Нищо сложно.

Петиция, призоваваща Исландската национална служба за радио и телевизия да бойкотира песенния конкурс „Евровизия 2019″ в Израел, събра 8000 подписа в Исландия, след като наскоро десетки палестинци бяха убити от израелската армия...

https://www.chr.bg/muzika/gotvi-se-bojkot-na-rezultatite-ot-evroviziya/

След финала си помислих, че някои държави ще се откажат от участие следващата година. Е, започнаха. И правилно.

# 91
  • DE
И на фона на какво ще се отказват. Нали твърдят, че политиката няма място на такъв форум.
Не подкрепям кръвожадни хора, но това което се е случило няма нищо общо с конкурса.

# 92
Разбира се, че има. Ако не беше политиката, Израел нямаше да има Simple Smile А тогава, щеше да победи някой друг!

Нали всички са(сме) много ангажирани с всичко, ставащо в света. Нали уж Нета послание носеше и затова заслужи доста почитатели. Освен, разбира се, заради прекрасната музика, която струеше от това парче за вечни времена! Та затова мисля, че да - напълно заслужено би трябвало да има бойкот след тъпотиите, които сътворяват там от доста години насам.

# 93
Я,много рано започнаха с искането за отказване.Напълно очаквано,но интерсно,че идва от Исландия,та там убиват все още китове и делфини.И други ще има.

Наистина да не обръщаме темата и да не стигаме до конфликта Израел-Палестина.Там няма прав и победител,а всички са загубили изначално.За обикновеннитехора говора, за другите е политика и пари.Грозно и жестоко,но и от двете страни страдат хора като нас.

# 94
След края на "Евровизия" следва ново начало за българските участници. Equinox вече има договор с Universal - една от най-големите музикални компании в света. Те продължават официално като група.

https://nova.bg/news/view/2018/05/14/215935/след-евровизия-ново-начало-за-equinox-видео

Това е най-важното. Кокошката от Израел едва ли някой ще я помни след година - две. За отношението към Сизър - без коментар. Преди просто не ми  харесваха, сега само заради това направо са ми противни.

# 95
Браво,много се радвам за тях.Дано имат много успехи,заслужават го.

# 96
Аз също много се радвам, че ще продължат като група. Много е яко. Само не става ясно Мария с тях ли ще е, като част от групата или не. Колко добре звучи българската следа я има и в песента на второ място и в тази на трето. Абе явно Борислав много си може и разбира от работата, но в едно интервю по БТВ каза, че не смята догодина да прави песен за България, което честно ме натъжи. Според мен това е правилния път и явно малко подмазване на съседите

# 97
# 98
  • Кипър

Последна редакция: ср, 16 май 2018, 20:42 от afrodita76

# 99
  • Кипър
Ето и едно забавно клипче и от мен.

# 100
  • Испания
Вече беше публикувано в темата. И то от теб на предишната страница.

# 101
  • Кипър
Извинявам се че го публикувах 2 пъти.От телефона не се получи както трябва и след това не можах да изтрия второто.

# 102
  • Испания
EQUINOX

We are happy to reveal that @EquinoxBulgaria will continue to exist under the brand of Universal Music. Many new exciting projects underway.

# 103
Всеки гледа от неговата си камбанария... Аз също видях, че избутаха австриеца, а той се опитваше да честити, но не го интерпретирах като чак такава драма. Беше ясно, че Нетта не разбра, беше огромна суматоха, а израелците бяха в тотална еуфория. В моменти на такъв адреналин никой не си преценява жестовете. Беше ясно, че бяха със слушалки и че им казваха в този момент да станат и вървят бавно по определен път. Координацията на толкова голямо шоу е трудна и точно ден по-рано англичаните пуснаха филм с гафовете на Евровизия (обявяват Руслана за победител, а нея я няма 20 минути). Насочваха ги в слушалките и Сезар трябваше да се дръпне. Бързаха и да приключат в уречения час иначе ще плащат за пресрочено време. Собрал, разбира се че ще е против песента, неговата и нейната музика са 2 вселени, но даде момчето наградата без фасони, експедитивно, без размотаване. Просто е ясно, че всеки е гледал шоуто според своите си емоции.
Славин е прекрасно момче, ще се радвам да ни представя 2019, но ми се струва, че Евровизия не е неговата сцена. Евровизия е парад на суетата, а Славин е момче със стойност.

# 104
  • Вестерос
Дори да е така това бутане не беше начина, нито пък хващането за лицето.
Да, в момент на адреналин точно се вижда кой какъв човек е.

Общи условия

Активация на акаунт