Евровизия (Тема 25)

• 65 558
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
  • Norge
Аз нещо се обърках ли?  newsm78
Имах предвид тази холандска песен, а сега попаднах на една друга.  Confused
Тази е, която харесвам.

Видях, че Азърбайджан и Ирландия имат нормални песни. (Необичайна характеристика тази година  Mr. Green).
И Сан Марино.
Особена е песента на Австрия. Не по лошия начин. Едни сериозни акорди се мотаят за фон, аранжиментът дава много, всичко е толкова специално.

# 406
  • DE
Tuon e публикувала клипа за холандската песен, на мен ми харесва повече в клипа отколкото в това което е публикувала Нели Thinking

От няколкото песни които чух ми харесаха Холандия и Азърбейджан.

Последна редакция: сб, 09 мар 2019, 12:55 от дането

# 407
nelka.nelka,eдна и съща песен е.Това,което си чула е демото и с първоначалното име на песента.Холандия са с вътрешна селекция.На 7 март обявиха окончателната версия на песента,а преди това се знаеше кой ще я изпълнява и част от песента.

# 408
  • Norge
Мерси, момичета.
Аз така и писах предния път, че явно съм гледала някаква „сурова“ версия на песента. Ще я чуя отново. Вярно е, смути ме и различното име на официалния вариант. Всъщност не го завъртях докрай, може би там е грешката.  Simple Smile

# 409
  • София
Чаках именно песента на Сергей Лазарев, за да се включа отново в темата за Евровизия:

https://www.youtube.com/watch?v=ovhJHU8wnxU

100% съм си за него. Предният път имахме Поли Генова, та бях раздвоена в подкрепата си. Сега съм изцяло за него. Flowers Hibiscus

# 410
  • DE
Сутринта в една друга група спореха, че песента на Лазарев била същата като предишната. Ми нямат нищо общо.
Средна ми е, напълно нормална балада като тема за филм.

# 411
На фона на откачалките от Франция, Португалия и т.н.,  Лазарев е светъл лъч

# 412
  • Norge
Да, поне е нормална балада. От първо слушане не ми е фаворит, ще видим по-нататък, като чуя всичко по повече от веднъж.
Всичко ли казах?  Laughing Е, няма как да е чак всичко.  Naughty

# 413
  • София
Предишната му песен ми хареса от раз и я слушах още много пъти на рипийт. Тази мааалко по-трудно я възприех, но също е много хубава. Но пък тук клипът ми харесва много.

# 414
Твърде е възвишена за Евровизия. Трябваше поне перо зад ухото да сложи Blush Шегата настрана, на мен ми хареса.

# 415
  • Norge
Da  Joy, няма перо, няма и нужните движения с крайниците.
Клипът и на мен ми хареса.  Heart Eyes

Хора, моята холандска дилема си остава.  Confused
Това са две различни песни: тази, с която се представя страната и клипът, който съм вмъкнала по-горе.
Всичко е различно в тях: и текст, и мелодия, и тоналност, ако не греша.
За жалост. На мен “I miss you“ ми харесва повече.
Харесвам и другата, но тя е някак по-скалъпена като за конкурса.

# 416
И аз съм в грешка с холандската песен.
Тази "I Miss You" е изтекла няколко дни преди официалното обявяване на песента.Самият Дънкън съобщава в социалните си медии,че не е това е песента.
Според някои шушукания това е стратегия да се шуми повече около холандците.
"Arcade" още с излизането си и то в рамките на час оглавява холандския iTunes Chart, а букмейкърите са повиши и тяхното класиране.

Хубав е клипа на руската песен,но тя не ми харесва.

# 417
  • София
Значи песента ми прилича на една от популярните песни от миналия (20) век ако не се лъжа, щото в припева има едни мотиви точно като нея.

# 418
  • Norge
Да, Туон, има логика в това. И новият, официалният клип, има много гледания за кратко време.
Не че и Италия нямаше миналата пролет...

Дядо Хаджи, за коя песен - холандската, „истинската“?

# 419
  • София
Дядо Хаджи, за коя песен - холандската, „истинската“?
Руската на Лазарев.

Общи условия

Активация на акаунт