Евровизия (Тема 25)

• 65 537
  • 728
  •   1
Отговори
# 495
  • Norge
Дива, ама и ти случи на година, в която да гледаш! ooooh!
Беше връх, всичко!
Аз съм долу-горе ок с естонеца.

# 496
Леле, хора, защо сте толкова критични? На вас какво шоу трябва да ви се направи, за да ви е по вкуса, но и по джоба, де? За безплатно гледане, по ТВ - толкова. Сега, ако можете да си позволите Крис да дойде с все екип и чудо да ви пее в хола - сигурна съм, че ще останете без думи, но като за обща и шарена Евровизия - ами не е много зле.

Ето 5 неща, които на мен ми харесаха:

1. Много интересни исторически места и природа от Израел показват в кратките визитки преди песните. Не знаех, че Израел предлага много повече от само и единствено Йерусалим.
2. Интересно ми беше да слушам акцентите на водещите. Обикновено никога не познавам националността на евреите като ги чуя да говорят на английски, имат едно омекотяване на английския, много специфично. Беше ми интересно да ги слушам. Хубави, млади хора.
3. Похилихме се доволно у дома на всякаквите видове напъни на държавите да предложат интересна, запомняща се песен. Хехе, бури, луни, вятър, акробати на кокили - кой каквото успял, скалъпил. Не всичко е сполучливо, но пък само който изобщо не опитва, той със сигурност няма да успее.
4. Доколкото знам в Израел има доста голяма гей-общност. При нас в Англия бяха сложили и коментатори-гей, които спукаха от майтапи участниците, а и Дана изпя една песен. Знаем всички кой се радва най-много на това шоу. Ами да са живи и здрави, забавно е и е добре да се разбираме всички.
5. Ние сме за Мики в нашата къща - на неговата песен дъщеря ми танцува най-много, а и ни се струва едно хубаво, скромно момче, с толкова типичен испано-английски, хехе, беше ми забавно да го слушам снощи. Дето се вика, печалбата ни от тази година да остане фитнеса на дъщеря ми на песента на Мики - ми пак е нещо добро.

Да питам за Мадона, че не разбрах - Мадона ще пее на финала ли, какво? Е, то и тя си е от години голяма гей-икона, така че всичко е точно.

# 497
  • Norge
…... ако можете да си позволите Крис да дойде с все екип и чудо да ви пее в хола - сигурна съм, че ще останете без думи…….
Какво е „Крис“? Ако е онова нещо, за което си мисля, аз със сигурност няма да остана без думи.  Tired

# 498
"Естонецът" всъщност е швед, така че да ви е ясно откъде идва класирането му Grinning
За мен резултатите са голям шок, защото исках Унгария и Португалия на финал, но не е голяма болка, не мисля, че щяха да стигнат далеч. И все пак ги предпочитах пред Сърбия и Естония.
Изненадана съм за класирането на Сан Марино и Беларус, които са ми симпатични по немузикални причини.

Но следващият полуфинал е наистина силен, там са петте ми фаворита. Не е никак лоша годината откъм песни, на мен и като шоу ми допада.

# 499
4. Доколкото знам в Израел има доста голяма гей-общност. При нас в Англия бяха сложили и коментатори-гей, които спукаха от майтапи участниците, а и Дана изпя една песен. Знаем всички кой се радва най-много на това шоу. Ами да са живи и здрави, забавно е и е добре да се разбираме всички.
Голяма,но има и огромен толеранс към тях и гей парада е много популярен и зрелищен.

А Дана изпя песен,защото е позната на феновете на конкурса,а и няма наистина известни изралески изпълнители.

Относно акцента,най-много си личеше при Аси Азар (зелената стая),но и по всеобщо мнение беше най-притиснен. Той беше водещ на Биг Брадър,сега е и сценарист и продуцент.И е гей.

# 500
…... ако можете да си позволите Крис да дойде с все екип и чудо да ви пее в хола - сигурна съм, че ще останете без думи…….
Какво е „Крис“? Ако е онова нещо, за което си мисля, аз със сигурност няма да остана без думи.  Tired
Kristian Kostov...

# 501
  • Norge
Да, ясно ми е за естонското участие. То, с това съседство, в което се намирам, практически няма как да остана без тази информация.  Simple Smile

# 502
Ще се съберем ли днес да коментираме и втория полуфинал?

# 503
  • Испания
Аз съм тук.

Ще излъчват на живо тук:

# 504
  • Варна
и аз ще гледам beer3 beer3

# 505
От колко часа е?

# 506
  • Испания

22 часа БГ време

# 507
  • DE
Чета руснаците как се надяват този път Лазарев да спечели, няма начин. Той не спечели миналия път с толкова силна песен и сценография та сега с тая никаква песен. Ще е в десетката, но няма да е пръв.
Не се сещам за някой явил се втори път и спечелил освен за Елена Папаризу newsm78

# 508
  • Варна
Чета руснаците как се надяват този път Лазарев да спечели, няма начин. Той не спечели миналия път с толкова силна песен и сценография та сега с тая никаква песен. Ще е в десетката, но няма да е пръв.
Не се сещам за някой явил се втори път и спечелил освен за Елена Папаризу newsm78
Може ли тази статия ,откъде четеш?

# 509
  • DE
Не е статия, чета коментарите.
https://vk.com/eurovisionsongcontest
От години следя общността, много по-интересно е от при нас, много хора и мнения.

Общи условия

Активация на акаунт