Габриела Медарова

• 25 188
  • 153
  •   1
Отговори
# 60
Ако е на антидепресанти, наистина не трябва да пие алкохол.

Какво залитане, удареният може отлично да прецени дали е ударен или някой е залетял, най-малкото като залитнеш и удариш някого - се извиняваш веднага на място и ти става неудобно.

# 61
  • до най-прекрасния мъж
Родителите й твърдят в записите, че е на антидепресанти и алкохолът й е забранен. Но тя е признала, че е пила 2 глътки /колко са 2, те си знаят/.
 Ударът е бил умишлен, девойката е заплашвала и друго момиче, докато са я отвеждали с полиция. Поне да си беше признала, можеше и по-леко да мине.

# 62
Признаването на вина ще си го запазят за съда. Все пак, това ще й гарантира по-малка присъда. Въпросът е после как ще се развият нещата и дали родителите й ще настояват за лечение. Според мен тя има нужда от лечение.

# 63
Тази е от типа "много съм велика, никой не може копче да ми каже, кви сте вие, смотаняци..." Малко ѝ е да стои в ареста... Twisted Evil

# 64
  • Стара Загора
Защо просто не й вземат книжката?

# 65
  • Монреал
Красива?!? Слез на земята, човече. Прилича на травестит, тръгнал да заработи нещо.
Не знам какво имаш против травеститите, но направо ми стана интересно ти как изглеждаш след рев и безсънна нощ, щом тази била грозна. Не е супер-модел, ама...

Иначе кофти човек добър не може да стане. Може само да се научи да се контролира, ама за тази цел трябва акъл, или да се опари.

# 66
  • до най-прекрасния мъж
Е, те със сигурност са й я взели. Ама то явно момичето си прави проблеми - дали с кола или без...

# 67
  • Монреал
Брех, оказва се, че съм пропиляла младостта си.
Не съм се напивала, не съм причинявала катастрафа и не съм пребивала никого.

Това с катастрофите и ПРЕбиването (ако за теб един разкървавен нос е ПРЕ-биване, представям си какво ще наречеш едно сееиозно млатене с ритниците и прочие) е не е полезен опит, но ако един младеж не се е напил във весела компания поне един-два пъти (не системно!!!), тогава наистина може да се говори за пропиляна младост.

# 68
  • Варна
Не прилича на травестит ли? Я пак!

# 69
  • до най-прекрасния мъж
В сценичен костюм как да изглежда? Облечена и гримирана е в съответствие с това, което е работила. 

# 70
  • Другата България
И на мен не ми прилича на травестит, а на средностатистическа кифла.

# 71
  • Монреал
Не прилича на травестит ли? Я пак!
Човек вижда това, което иска да види. Ако бях попаднал на такъв "травестит" в лудите си години....
Сещам се за един цитат: "Докато разбера, че е мъж вече бях набрал такава скорост, че беше късно за спиране." Joy

# 72
  • София /Абсурдистан
Точно на тази снимка си прилича на труженичка.

# 73
Точно на тази снимка си прилича на труженичка.

…..и то от тези с боята! Trollface

# 74
  • до най-прекрасния мъж
Вие труженичка на живо виждали ли сте? Ако съдим от коментарите, не. Е, аз ги виждам всяка вечер по стечение на обстоятелствата и то точно тези с боята. Ми нямат нищо общо.

Общи условия

Активация на акаунт