Слънцезащита 2018 - II

• 89 722
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
И аз съм хвърлила око на тази марка, чета добри отзиви, но още не съм решила какво да взема. Този за каква кожа е? 

# 106
ТЪкмо вчера в един магазин гледам слънцезащита с СПФ 110  #Crazy

# 107
Отново маркетинг. Поне в ЕС не могат да пишат повече от spf 50+

# 108
  • Софето
Здравейте, досега само съм била наблюдател , но в тази тема искам да се включа за да похваля много ето този крем за лице  /www.isdin.com/en/product/foto-ultra-isdin/spot-prevent-fusion-fluid-spf-100-eng  . Около 5 години  от ранна пролет до късна есен се борих с тъмни петна на лицето,  особено с този над устната,, като съм ползвала анти спот кремове на avene, bioderma, svr, ultrasun и др.  в комбинация със пудри на някои от тези марки и ефекта е бил нулев или много слаб. Миналото лято си купих и този крем за да пробвам и с него и се случи ЧУДО Simple SmileSimple SmileSimple Smile  за първи път от 5 години без ''слънчев мустак'' , който ми убиваше настроението за лято.
Не казвам, че ефекта за всеки би бил същият, но за мен се оказа спасение и затова го споделям с вас))).

Това на реклама ми прилича Rolling Eyes
Регистрирана днес
Публикации: 1

# 109
Момичета, да ви питам за Австралийското злато.
На бутилката има знак - 24 месеца след отварянето, но на дъното виждам,  че пише годно до....
Кое е вярното всъщност?
Или е годно докато се отвори до определеното време + 24 месеца?

# 110
Годно до е датата на годност, ако не се отваря. След отваряне е 24 месеца щом така пише, на моя пише 12 месеца, обаче няма срок на годност изписана никъде.

# 111
ОК
Мерси!
Взех си една мъгла тяхна, за подновяване. Да видим как ще ми се отрази.

# 112
  • София
Срокът след отваряне не трябва да превишава срока, обозначен на опаковката.

# 113
Ауу, мерси!
Ще го връщам значи.
Срокът му изтича догодина.

# 114
  • София
Значи до изтичането на обозначения срок можеш да го ползваш, защо да го връщаш?

# 115
Здравейте, досега само съм била наблюдател , но в тази тема искам да се включа за да похваля много ето този крем за лице  /www.isdin.com/en/product/foto-ultra-isdin/spot-prevent-fusion-fluid-spf-100-eng  . Около 5 години  от ранна пролет до късна есен се борих с тъмни петна на лицето,  особено с този над устната,, като съм ползвала анти спот кремове на avene, bioderma, svr, ultrasun и др.  в комбинация със пудри на някои от тези марки и ефекта е бил нулев или много слаб. Миналото лято си купих и този крем за да пробвам и с него и се случи ЧУДО Simple SmileSimple SmileSimple Smile  за първи път от 5 години без ''слънчев мустак'' , който ми убиваше настроението за лято.
Не казвам, че ефекта за всеки би бил същият, но за мен се оказа спасение и затова го споделям с вас))).

Това на реклама ми прилича Rolling Eyes
Регистрирана днес
Публикации: 1

Не знам кой би рекламирал продукт, който не се предлага в България, поне аз не съм го срещала.

# 116
Момичета, какво бихте препоръчали за чувствителна кожа на краката? 30 или 50 spf е по-добре? Лятото по краката ми се появяват разни зачервявания, въпреки че ползвам слънцезащитни продукти. Затова и не искам да вземам нещо какво да е, а реално да върши работа, че аман.

# 117
здравейте,някой има ли отзиви за този крем,може да сте писали но все пак да попитам Eucerin sun слънцезащитен матиращ флуид за лице 50 фактор,и дали е по добър от този на Uriage Bariesun mat 50 spf който си бях харесала

# 118
Момичета, какво бихте препоръчали за чувствителна кожа на краката? 30 или 50 spf е по-добре? Лятото по краката ми се появяват разни зачервявания, въпреки че ползвам слънцезащитни продукти. Затова и не искам да вземам нещо какво да е, а реално да върши работа, че аман.
Половинът има кожна алергия на краката,получена вследствие на слънчево изгаряне. Само Eucerin за алергия, 50-ти фактор, в комбинация с прием на Бетакаротин, спасяват положението. Бетакаротин започва да приема около две седмици преди морето. През другото време краката му слънце не виждат.

# 119
  • На остров
Споделям впечатления от това, което ползваме в момента.
Аз Пиз Буин 30 фактор добре се разнася, приятен аромат и не лепне може би леко влажно усещане на мен ми допада. Първият ден забравих да се намажа на гърба и изгорях там малко. Никъде другаде няма проблем.
Мм ползва спрей на ACO без лепненени омазняване също 30 фактор и той никъде не е изгорял. За детето ползвам Evy 30 фактор мус и от него съм много доволна.
Детето освен с фактор е с дрехи с SPF 50 .
Температурата е между 25 и 30 гр и е доста влажно.

Общи условия

Активация на акаунт