Слънцезащита 2018 - II

• 89 684
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Някой с отзиви за слънцезащитата на Shiseido? В амазона има доста техни продукти и то на добра цена... Mineral Water UV Gel SPF50 PA, Aging Care UV Sunscreen SPF50+.. Има и доста други японски и корейски слънцезащити....
Дали си заслужават?

# 91
Аз не ги харесвам Шисейдо.
Може би да им е добра защитата, но много мазни ми идват, а моята кожа е по-скоро суха.
За под грим изобщо не стават.
Това е по сведения от преди години, но след няколко злополучни опита не се и опитвам вече.
.

# 92
Някой с отзиви за слънцезащитата на Shiseido? В амазона има доста техни продукти и то на добра цена... Mineral Water UV Gel SPF50 PA, Aging Care UV Sunscreen SPF50+.. Има и доста други японски и корейски слънцезащити....
Дали си заслужават?
С него ми стана другото петно на скулата. А беше доста скъп тогава....

# 93
  • София
Не мога да разбера защо се мъчите с тия кремове за по 100 лв.
То е свличане, лющене, то е кир, то е потупване, поглаждане/изтръскване, мазане на 5 крема един върху друг... Dizzy Face Joy

# 94
  • София
Не мога да разбера защо се мъчите с тия кремове за по 100 лв.
То е свличане, лющене, то е кир, то е потупване, поглаждане/изтръскване, мазане на 5 крема един върху друг... Dizzy Face Joy
А Вие защо сте в тази тема?
Ако имате да споделите друг полезен за нас опит, кажете. Слушам Ви.

# 95
Шисейдо направиха бум едно време в края на 70-те и началото на 80-те като откриха салони и магазини в Париж.
Оттогава ги следя и май напоследък нямат никакви нови или революционни продукти.

Елица, всеки си решава каква цена му струва здравето и красотата.
Ако Вие намирате удоволетворение в евтини козметични продукти, други хора - не го намират.

# 96
Здравейте,
Ще съм благодарна, ако някой сподели впечатления за тези слънцезащитни продукти. (Извинявам се предварително, ако са коментирани в първата тема, в тази не открих нищо)

https://laboratoires-biarritz.fr/boutique/en/60-sunscreens

Видях, че ги предлагат и в България, обмислям да си поръчам, но ми се иска да чуя някакви мнения преди  това. (Имам предвид по-конкретно този: https://laboratoires-biarritz.fr/boutique/en/sunscreens/19-certi … 760211480042.html )

# 97
Аз преди месец си взех на Шейседо някакъв лосион с 50+ фактор. нанасям, лек е, има много хубав нежен аромат, но ми пресушава не след дълго. Видях, че е с две химични и две физични защити + някаква си нова технология, при която се активирал при потене или мокрене. Ще си го изразходя все пак. Шишенцето е мъчнико, в ръката ми се побира или ще мажа упорития си тийнеджър, ако ми позволи. Поне не си личи на кожата толкова.

# 98
Мисля си, че при слънцезащитите трябва да правим компромис или с това как чувстваме крема върху кожата или с качеството на защитата. По мои наблюдения от няколко години, ако крема е комфортен и се ползва с удоволствие, не защитава на 100% както ми се иска на мен... Ако има добра защита обаче е много "неприятен" за ползване - мазен, сух, непопиващ, лютящ на очите и т.н. Направо не знам с кое да направя компромис, не ми се иска това лято пак да стана като Пипи дългото чорапче с лунички и петна...
Мисля все пак да взема нещо на Shiseido, като знам японките какви бели кожи имат и са без едно петно по лицето и направо им завиждам... Thinking
То е явно, че с една слънцезащита няма да мина и това лято, поне едното което купя да ме предпази от досадните петна... Satisfied

# 99
Има нещо вярно. Просто този тип козметика май напоследък стана много популярна и до скоро (имам предвид близките 10-15 години) производителите не се стремяха да правят елегантни продукти за лице. Повечето слънцезащита беше за плажа и там претенциите към визията не са чак толкова високи.

# 100
lunna pateka, все пак зависи какви цели се гонят.
Някои съфорумки изказаха мнение преди време, че те по 100 лв за продукт няма да похарчат.
На мен СС-то на Шанел ми е идеално за градски условия - колата, офиса, къщата.
За излизане и спортуване навън, без нужда от грим - добри са и дрогерийните марки - Нютроджина, по мнения във форума си взех и Piz Buin и съм доволна и от двата. Дори Piz Buin имат dry touch, който смятам да си слагам под грима, защото съм малко параноична относно петната.

# 101
Melany99 , точно за piz buin dry touch попитах по - нагоре. Как е върху кожата?
Пише че не лепне, не е мазен и попива бързо. Моята кожа е нормална, към суха. Искам да го ползвам точно под грим. Simple Smile

# 102
Piz Buin съм си взела формулата за алергична кожа.
Малко по-сочно стои, но аз съм суха кожа по-скоро и това ми харесва. Използвам го под СС-то на Шанел.
dry touch-а ще е добре, ако си с мазна кожа и искаш пълно матиране.
Може да пробваш, не е скъп поне кремът.
Аз лично от него още съм си взела.

# 103
  • Пловдив

Освен това този крем съдържа ретинил аплмитат, който се оказва, че може да ускори развитието на ракови образувания по кожата, при присъствие на слънчева светлина. Отделно има минерално олио и масло от карите, които не са подходящи за мазни кожи склонни към пъпки. Не бих си го мазала и по тялото този.

Миоки,благодаря за мнението,мислих върху ръцете да го измажа,но ще го изхвърля.

# 104
Здравейте, досега само съм била наблюдател , но в тази тема искам да се включа за да похваля много ето този крем за лице  /www.isdin.com/en/product/foto-ultra-isdin/spot-prevent-fusion-fluid-spf-100-eng  . Около 5 години  от ранна пролет до късна есен се борих с тъмни петна на лицето,  особено с този над устната,, като съм ползвала анти спот кремове на avene, bioderma, svr, ultrasun и др.  в комбинация със пудри на някои от тези марки и ефекта е бил нулев или много слаб. Миналото лято си купих и този крем за да пробвам и с него и се случи ЧУДО Simple SmileSimple SmileSimple Smile  за първи път от 5 години без ''слънчев мустак'' , който ми убиваше настроението за лято.
Не казвам, че ефекта за всеки би бил същият, но за мен се оказа спасение и затова го споделям с вас))).

Общи условия

Активация на акаунт