Слънцезащита 2018 - II

• 89 606
  • 744
  •   1
Отговори
# 540
  • София
Чета сега състава на MISSHA All Around Safe Block Waterproof Sun Milk и никак не е лош. На първо място е вода от хелихризум (безсмъртниче), има доста натурални съставки също така, макар и по-назад в съдържанието, комбинира физични и нови химични филтри.

Би ли казала как е консистенцията и дали белее?

Радвам се, че има още фенове на слънцезащита на MISSHA.  

# 541
консистенцията е доста течна, изисква малко разтръскване на опаковката и не белее
има леко силиконово усещане, на запечатване - първоначално ме дразнеше, сега ми харесва
не цапа бели дрехи и не дразни очите - за мен също са много сериозни плюсове
препоръчва се двойно почистване след продукта

# 542
  • София
консистенцията е доста течна, изисква малко разтръскване на опаковката и не белее
има леко силиконово усещане, на запечатване - първоначално ме дразнеше, сега ми харесва
не цапа бели дрехи и не дразни очите - за мен също са много сериозни плюсове
препоръчва се двойно почистване след продукта

благодаря!
значи прилича на другите на марката (с изключение на Mild Sun, който е по-плътен и белее, но той е само с физични филтри) 
то всякаква слънцезащита се маха супер лесно и хубаво с двойно почистване

# 543
преди да избера, четох и за другите два варианта - розовия и зеления, за единия от тях беше отбелязано, че не е нужно двойно почистване, за това го написах горе; предполагам, че е заради водоустоичивостта
понякога почиствам и само с измиващ гел, не са се появили пъпки или други неприятности

# 544
  • Prismatica Aerie
Неостратата откъде я купихте, момичета? (Искам да си подновя моята, предишния път я всех от ензо, но в момента не е налична. Къде ли другаде я има?)
http://pharmacon.bg/Physical-Protection-SPF50

# 545
За лице ползвам тези трите
Скрит текст:
като редувайки основно ползвам Полюшъна и Анти ейджинга. И двата ми допадат, като полюшъна е според мен по мазнеещия, но с пудра поне при мен се тушират нещата. Матиращия нищо не матира, напротив стои сочен и мазен, но аз съм с нормална към леко суха кожа и ми идва добре и той, разбира се отново след туширане с матираща пудра.
За тяло имам този с 50 фактор и същия с 30ти фактор, като последния го дават подходящ и за лице и шия, но не съм го пробвала на лицето. Добре се държат, но мисля, че зацапват бели тъкани, защото на бялата ми блузка на ръкавите забелязах леко пожълтяване там където материята е имала досег с намазаната кожа.
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 18 юли 2018, 11:07 от Джаста Праста

# 546
  • София
Неостратата откъде я купихте, момичета? (Искам да си подновя моята, предишния път я всех от ензо, но в момента не е налична. Къде ли другаде я има?)
http://pharmacon.bg/Physical-Protection-SPF50

Супер! Много благодаря!

# 547
Ползвам този. Намерих го случайно намален на 25 лв. от 36лв. и много ми хареса. Точно това търсих, може би само не ми харесва, че уж е водоустойчив, но при допир с вода се размазва. На биодерма оцветената защита ми се размазваше много трудно и беше доста по-тъмен от моя цвят на кожата.

# 548
тези:
http://www.bioderma.bg/product-search/Aquafluide
аквафлуид - неоцветения и светлия ползвам

Много благодаря  bouquet

# 549
От къде поръчвате Дейлонг? Прегледах всички сайтове - не е наличен.

# 550
Минавам да споделя за новите си опити в ув защитата:
1. Попаднах на намален СВР себиаклиър с цвят - само 20-ти фактор е, но ми беше мерак да го пробвам като цвят. Светлата версия е дооста светла, а тъмната пък малко по-оранжева от колкото ми трябва. Взех тъмната де.... изглежда рядка, но се разнася трудно, съхне бързо, а прекаленото търкане за размазване прави кир ефект, поне на моята иначе мазна кожа. Не се свлича, не се набива в бръчки и пори и е доста добре пигментиран, почти не лъсва, но цапа дрехите доста.
2. Уриаж бариесън драй мист за тяло - няма да го повторя - непълна защита, малко количество за цената си, комедонообразуващ, жестоко запушва пори, неподходящ за нежни и чувствителни кожи склонни към обриви. Неоспорим факт е, че не лепне, не мазнее, но това не е достатъчно...

Днес в пристъп взех слънцезащитна пяна тяло за  за деца  50- ти фактор на ДМ марката Сънденс - цена около 8 лв.  За едно мазане нямам много впечатления, но .... леко леко лепкаво усещане, придава сочен вид на кожата и има деликатен и приятен аромат. Ако някой има повече отзиви, да се чувства поканен да сподели...

# 551
Здравейте! Влизам в темичката, за да похваля слънцезащитния матиращ гел-крем на Eucerin oil control spf 30. Наистина матира лицето и предпазва доста добре. Смея да твърдя, че издържа цял ден на лицето, но на самата опаковка пише, че иска повтаряне за по-голяма защита. Аз не съм повтаряла, защото не изпитах нужда(попринцип съм с мазна кожа), но кремчето се справи. Опаковката е 50мл, но е с помпичка и една стига за цялото лице.За цената си от около 25лв. е чуден.

# 552
Анти-ейдж кремът за лице на Авен с фактор 50 е страхотен! Пази кожата и не мазнее, става за под грим.

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт