Слънцезащита 2018 - II

• 89 626
  • 744
  •   1
Отговори
# 525
Здравейте,
сдобих се с Неострата крема, този който беше дискутиран в първата тема. Обаче ми седи доста течно това нещо. Така ли трябва да е? И друг път съм ползвала флуид, но това е по-течно от флуид според мен. Вашите наблюдения?

# 526
  • Prismatica Aerie
Лурдес, течно е. И трябва да се разбие добре преди употреба.
Аз вчерa я поднових за n-ти път.

Blаck Cat, като се регистрираш за нюзлетер би трябвало да ти даде 10% отстъпка.

Попива и не остава много бял филм.
Кожата ти светла е?

# 527
Моите впечатления за бебетата и морето са същите. Да не говорим, че бяха и невръстни - имаше на около 4-5 месеца. Сложени на слънцето, с памперса и да се оправят. 😁 Искам да да отзив за Пиз Бюина - взех олио за тен 30 фактор и същия за лице - антиалергичен. Не съм кой знае колко доволна. Поизгорях, предвид, че се мазах стабилно и бях на сянка. Лицето ми розовее на места.... С Кабана сън и ейвън не съм имала такива проблеми.

# 528
  • гр.Видин
Catalano не ми е светла кожата, но и филма не е съвсем незабележим.

# 529
Catalano, мерси. Помислих да не е някакво остаряло или и аз не знам какво. Hug
Иначе - да дам отзив - аз имам една боя и при мен нищо не личи, но пък не белосва като другите, което е плюс.

Piz buin - не мога да свикна с този аромат. В началото сякаш ми хареваше, но сега нещо не ми допада.

Да ви питам - мнения за Дейлонг? Специално за тяло, тъй като за лице вече се запасих с тази Неострата и ми се струва ок, не ми опъва никъде, въпреки че е доста течна /моята кожа е клоняща към суха и чувствителна на места.

# 530
Дейлонг лосиона за тяло 50+ използвам за лицето по препоръка на дерматоложка. Много съм доволна, има си обаче сочен ефект. За моята суха кожа е добре.

# 531
  • София
И аз имам една боя и при мен лееко си белее. Озобено, където има косъмчета към линията на косата, но аз съм си тъмна. Много ми сушеше самостоятелно, но в/у плътен крем е супер. На море ме спаси и то с каране на сърф, мокрене и часове във водата и на яко слънце. И не люти.

# 532
  • Prismatica Aerie
Благодаря. Аз затова питам, на много светла кожа, каквато е моята - бялото не би личало толкова. Аз с Ординари генерално не се спогодих и не бих купила, така че питам само информативно, защото цветът на кожата е от значение при продукти, които оставят бял филм.

# 533
  • гр.Видин
Колкото повече чета, толкова по-малко ми се иска да ползвам химични филтри. Така че, съм по-съгласна да се примиря с малки неудобства, като добавяне на пигмент за да го прикрия бялото. Но не ми мазнее и лепне, което много ме дразни. На мен и Австралийското злато ми е малко бледо като цвят, Но ординари е с много по-добра цена. И то за мн добъе състав.

# 534
Аз такова мацотене тая година направих и си чувствам лицето ужасно. Понеже съм на почивка, не съм си вЗела почистващия антураж за лицето на 100%. Не се понасям направо-едно грапаво, изпъпчено, порите пълни с мръсотия или от мазилата. Ще видим как ще се оправям. Иначе лицето ми е бяло, но мелазмата потъмня за съжаление.

# 535
Тази година и аз установих, че само Нестрата ме предпазва, с нея не ми стават лунички и пигментации. Съществуващите не потъмняват.
Имам и Oil Control на Eucerin за дни без особено слънце, с него ми стават нови петънца, не предпазва добре. Става за по-мрачни дни. Не е мазен, бял и обичам неоцветени кремове повече.

# 536
Безобразно съм съм разсеяна ooooh!, питам за 2 или 3 път - bubanka, кой беше слънцезащитния на Биодерма, който ти много хвалиш?  bouquet

Да спомена, че Wayne Goss - мой любимец  Heart Eyes, посочи слънцезащитния на Клиник, който аз ползвам втора година, като един от най-добрите минерални слънцезащити. Но! даде и страхотен tips - който аз ще приложа следващия път - кремът за тяло е много по-икономичен като съотношение цена-количество, но е със същият състав и може да се ползва и за лице!

# 537
тези:
http://www.bioderma.bg/product-search/Aquafluide
аквафлуид - неоцветения и светлия ползвам

но сега имам нова "любов":
MISSHA All Around Safe Block Waterproof Sun Milk - SPF50+ - 70ml /синият, защото са три цвята/
за лятото е идеален, не омазнява много и не дразни кожата изобщо /ползвам аирол/
предполагам, че на биодерма ще се върна, когато захладнее

# 538
  • гр.Видин
И аз получих моето вчера /розова капачка/ страхотно е!!![MISSHA] All Around Safe Block Soft Finish Sun Milk.
https://www.roseroseshop.com/missha-all-around-safe-block-soft-f … PF50+%20PA+++)%20(

# 539
  • София
Неостратата откъде я купихте, момичета? (Искам да си подновя моята, предишния път я всех от ензо, но в момента не е налична. Къде ли другаде я има?)

Общи условия

Активация на акаунт