Слънцезащита 2018 - II

• 90 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 240
  • на земята
Лаленце, миналата година открих флуида на Юсерин и оттогава ми е сред фаворитите./Но пък не ми допаднаха кремовете им против бръчки./Кожата ми е суха, като лятото Т-зоната започва да се омазнява.Лятото по цял ден съм с дребните навън, подновявам веднъж,около обяд и с този флуид издънки не съм имала Smile
Авен си бях взела в началото на миналото лято, но нещо не се погодиха с моята кожа.
Благодаря ти много ,че сподели ,Юсерина ще взема,към него се бях насочила,но реших да попитам все пак.

# 241
Пробвай го, все-пак си е до кожа.Но лично аз втора година купувам от него и на майка ми и при нея резултата е мн.добър, а кожата й е доста суха, тя жената не слага нищо преди него.
Това го пиша, евентуално ако не ти хареса - може да го подариш на майка си Stuck Out Tongue Winking Eye

# 242
  • София
Надявам се да е по-късно, Миоки  Yum
Как да разбера дали успявам?
Кожата ми е мазна. Бръчки освен гневната нямам, Но..... виждам как увисва кожата на лицето, на шията. Както беше писала някъде - и аз вече горко съжалявам, че по-рано не  съм ползвала защитни кремове. Ама като е млад човек не мисли за старост. Се га, на 42 гледам все да съм леко усмихната, та да не си личат много тези бузки на булдог, масажирам.... Оф! То ако не е едно- ще е друго!
Наистина ли мислите, че бузки на булдог и увисване на контура на лицето и шията се получава от слънцето?

# 243
Скрит текст:
Надявам се да е по-късно, Миоки  Yum
Как да разбера дали успявам?
Кожата ми е мазна. Бръчки освен гневната нямам, Но..... виждам как увисва кожата на лицето, на шията. Както беше писала някъде - и аз вече горко съжалявам, че по-рано не  съм ползвала защитни кремове. Ама като е млад човек не мисли за старост. Се га, на 42 гледам все да съм леко усмихната, та да не си личат много тези бузки на булдог, масажирам.... Оф! То ако не е едно- ще е друго!
Наистина ли мислите, че бузки на булдог и увисване на контура на лицето и шията се получава от слънцето?
Просто казано, получава се заради отпускане на кожата, а отпускането на кожата, в голямата си част е резултат от загуба на колаген и еластин (вероятно и на подкожни мазнини). С възрастта кожата произвежда по-малко и "по-лошо качество" колаген, а ултравиолетовото лъчение - главно УВА лъчите проникват до дермата и унищожават колагена.

# 244
И аз май към Юсерин ще се насоча, пък каквото стане. Дано се хареса с кожата ми!
И нещо духовито в духа на темата Grinning

# 245
Както винаги Миоки компетентно е обяснила нещата Flowers Hibiscus
И при мен се появява това увисване на бузите, както и съм склонна към двойна брадичка.
Открих много хубави упражнения за стягане контура на лицето .След седмица правене нещата при мен се оправят.Проблема е, че когато положителния резултат е видим, спирам за няколко седмици да ги правя - от мързел.
 Та, постоянство му е майката Stuck Out Tongue Winking Eye

# 246
Аз да се включа към доволните от Неострата, изравнява ми тена без да омазнява, не ми отежнява и засега е това, което търся.
От къде купувате Неострата?  Отдавна търся продуктите на тази марка.

# 247
  • Sofia
Както винаги Миоки компетентно е обяснила нещата Flowers Hibiscus
И при мен се появява това увисване на бузите, както и съм склонна към двойна брадичка.
Открих много хубави упражнения за стягане контура на лицето .След седмица правене нещата при мен се оправят.Проблема е, че когато положителния резултат е видим, спирам за няколко седмици да ги правя - от мързел.
 Та, постоянство му е майката Stuck Out Tongue Winking Eye

И упражненията са?  Flutter Mr. Green

# 248
cutesmallcat, май разводнихме темата Smile
Чичко Гугъл е пълен с такива упражнения.
Днес планувам да мина през нашето Лили и да проверя какви слънцезащитни  продукти на А-то злато имат,
че с лицето проблема засега съм го решила, но не ми се иска да почернявам на тениска, а с децата по цял ден съм навън.

# 249
  • гр.Видин
Има ли минерална защита, която не омазнява. Бихте ли ми препоръчали? Взех си 3 вида и трите стоят лепкави. Мислех да пробвам Australian Gold Botanical, но не намерих откъде да го поръчам /или с доставка до България/

# 250
  • София
И да ми изтрият мнението, и да не го изтрият, компетентното такова си остава смехотворно.
Ако ключът беше в ув-то и колагена, положението едва ли би се подобрило с упражнения.
Логично и очевидно проблемът е предимно в отпускането на мускулите и тъканите с възрастта, като добавим и наследственост, хранене (отслабване, напълняване), тютюнопушене и прочее доста по-определящи фактори.

# 251
  • Prismatica Aerie
Елица, според неколкократните Ви включвания става ясно, че не държите на слънцезащитата и не смятате, че слънцето  е причина за стареене на кожата. Но все пак - добре е човек да се информира, не да влиза рязко с бутонките в области, които очевидно не са му добре познати.
Странно е защо четете темата изобщо - но правото на избор и свобода са свещени.
 Предлагам Ви да се включите в темата за естетични корекции, където ще можете на воля да се чудите на какво се подлагат жените в борбата със старостта. Уверявам Ви, че ще имате повод за много повече размисъл и сарказъм.

# 252
Включвам се да похваля горещо тази  Bioderma:

Не знам дали е обсъждан този продукт в темата, но понеже се впечатлих силно, не мога да не споделя. Ползвах го миналата седмица на двудневен пикник, много добре се държа на лицето, нито лъсва, нито изсушава, попива бързо - изглежда е точно това, от което кожата ми има нужда през лятото. Не тонира, но пигментът в крема неутрализира характерния бяло-синкав подтон на слънцезащитните кремове и стои естествено. Не е покривен и не пречи да се сложи достатъчно количество без да стои като маска.

За цяло тяло взех голямата "туба" на биодерма, 400 мл. Вече трета година си я ползваме нея и ни стига точно за сезона - купувам я през пролетта, ползваме я за всякакви пикници, разходки, морета и есента хвърлям опаковката празна, като точно се вмествам в 6те месеца срок на годност.

Поръчах си и ето това спрейче с цел подновяване над грим:

Нямам идея дали ще действа, но изглежда интересно и реших да го пробвам.

Аз да попитам от къде си купувате слънцезащитни продукти изгодно? Има ли онлайн магазин (български или чуждестранен), който ги продава на по-добра цена от в аптечната мрежа и където да са в срок на годност? За тази година ми е късно, но поне да знам за следващата.

# 253
Елица, вярвам, че който се интересува от слънцезащита и предимствата на редовното ползване на такава, чете и други източници, не само бгмама.
Специално за теб, прочети за заболяването на това 26 годишно момиче https://globalnews.ca/news/3584698/model-skin-condition-premature-wrinkle/ и се надявай, че отпускането на кожата е заради отпускането на мускулите.

Макарон, може ли да покажеш кой е крема за тяло? Търся си нещо не лепкаво. Имам една детска Нивеа, но тя е ужасно мазна и няма попиване.

# 254
  • Бургас
Точно показаната слънцезащита на Биодерма от Макарон я използвах миналото лято,просто е перфектна за мен.Бях я хвалила много из темите.

Общи условия

Активация на акаунт