Слънцезащита 2018 - II

• 90 234
  • 744
  •   1
Отговори
# 255

Не мога да кажа, че е нелепкава, по-скоро е нормално лепкава. Не сме целите в пясък с нея, де. Основно я купувам заради доброто съотношение цена - качество (дебна я да е около 35 лв), никога не сме изгаряли с нея, не цапа дрехите много, дори тъмносиния ми бански, не дразни и кожата. Не знам дали се води водоустойчива, но съдейки по личния ми опит, определено е такава. Сигурно има и по-добри опции, но не съм склонна към експерименти.

# 256
Благодаря! Аз търся ежедневен за градски условия, да не лепне, да не цапа и да не е мазен  Crazy.  Не държа да е водоустойчив. Предпочитам да е лек и да трябва да се мажа често, отколкото да е тежък, но да мога да го намажа веднъж. С дълга коса съм и ако е лепкав, сещайте се какво се случва.

# 257
  • Prismatica Aerie
Миоки, някое от японските за outdoor activities ? Simple Smile
Aз чакам едно на Anessa и ако не ми хареса на лице, ще го ползвам за тяло.  Т.е. за ръце.

# 258
Да, май натам ще се насоча, обаче пък като са много леки като тези water gel имам чувството, че не пазят  hahaha за това и за препоръки питам Simple Smile

# 259
  • Prismatica Aerie
Smile
Eто това чакам аз.
Миналогодишното "саке", го доизразходих именно на ръце, защото не можех да понеса миризмата на спирт на лицето си Flushed
Като апликация и усещане е един път - мека кожа, няма опъване, няма лъсване, топи се в кожата и все едно нищо не си сложил.

# 260
Пак ще е борба подозирам  Laughing

# 261
  • Prismatica Aerie
Oф, грешен линк съм дала, мойто е Sensitive Skin Mild Milk - няма спирт в него. Ама и да се поборим - няма лошо, малко съпротива преди неминуемото увисване Joy

# 262
Хаха да, тъй е.
От къде го поръча този? Гледам има 20 и 60мл. То 20мл за едната ми буза няма да стигне. Какво е това смешно количество?!

# 263
  • Prismatica Aerie
От ибей. Поръчах 20 мл за проба.

# 264
Започнах да хълцам от цената. Няма да е тоя  Crossing Arms

# 265
Аз ползвам piz buin ultra light spf 30 точно за градска среда, не ми лепне. Пръскам се около 30-35минути преди излизане и той попива, докато се оправя, обличам  се най-накрая, не ми е цапал дрехите.

Последна редакция: чт, 07 юни 2018, 22:59 от petyovaa

# 266
  • Prismatica Aerie

Започнах да хълцам от цената. Няма да е тоя  Crossing Arms
Аз съм си спестила от филъри. Joy

# 267
На piz buin май ще заложа като начало, че са ми най-удобни за купуване, а и цената им е добра. Някак не ми идва да дам повече пари за крем за тяло, отколкото за лице.

# 268
  • София
Елица, според неколкократните Ви включвания става ясно, че не държите на слънцезащитата и не смятате, че слънцето  е причина за стареене на кожата. Но все пак - добре е човек да се информира, не да влиза рязко с бутонките в области, които очевидно не са му добре познати.
Странно е защо четете темата изобщо - но правото на избор и свобода са свещени.
 Предлагам Ви да се включите в темата за естетични корекции, където ще можете на воля да се чудите на какво се подлагат жените в борбата със старостта. Уверявам Ви, че ще имате повод за много повече размисъл и сарказъм.

Принципно всякакво прекалено вторачване, неистова борба и вманиачаване е повод за размисъл.
Със сигурност не е основната причина за стареене на кожата, основната е ЕГН-то, а за увисването - гравитацията.
И стареене на кожата от неразумно и прекомерно излагане на слънце е едно, тюхкане как ако знаех и се мажех с 50 фактор последните 20 години, за да се предпазя от ув Б лъчите, проникващи в офиса по цял ден, щях да имам идеален контур на лицето след 40, вече звучи леко странно.

# 269
Принципно всякакво прекалено вторачване, неистова борба и вманиачаване е повод за размисъл.
Със сигурност не е основната причина за стареене на кожата, основната е ЕГН-то, а за увисването - гравитацията.
И стареене на кожата от неразумно и прекомерно излагане на слънце е едно, тюхкане как ако знаех и се мажех с 50 фактор последните 20 години, за да се предпазя от ув Б лъчите, проникващи в офиса по цял ден, щях да имам идеален контур на лицето след 40, вече звучи леко странно.
[/quote]

По принцип си права за вманиачаването, Елица . Само, че ..... аз лично си обичам всички мании до една  Yum
Дори и мега поводи да дава за размисъл не ми пука. Т емата е за съмишленици и аз си се чувствам напълно ОК.

И да, яд ме е, че не съм взела по отрано мерки защото виждам кожата си със защита и знам каква беше прреди да я използвам. Сега е мека, лъчезарна и свежа, а не дехидратирана и посърнала каквато беше.

Верно е и това, че се тръшкам понякога, но пък защо не?! Жена съм - мога наволя да си се тръшкам от време на време - като терапия. Чак неистова борбата ни не е , но изобщо за да водим някаква е хубаво да сме добре осведомени и подготвени все пак. Най-малко за обща култура.

Общи условия

Активация на акаунт