Слънцезащита 2018 - II

• 89 609
  • 744
  •   1
Отговори
# 555
Дойде ми австралийското злато, та малко след дъжд качулка - да питам.
Подходящ ли е за суха кожа? Да мажа ли отдолу хидратиращ крем, за да не пресуши?
Изглежда ми лека консистенция, трябва ли напластяване?

# 556
  • София
Моята кожа е смесена и ми изсушава много. Слагам хидратиращ крем и пак ми е сухо. В момента ползвам Неострата и ми харесва повече като усещане.

# 557
Първо пробвай с хидратиращ отдолу. Като цяло, златото е по-подходящо за мазна кожа.

# 558
Да...много е сух крема. Едвам размазах с ФДТ отгоре. Трябваше да си взема пак Неострата 😭

# 559
  • София
Аз смятам да направя комбинация от двата защото пък Неострата не е толкова сух колкото би ми се искало и ми се струва, че двата крема в комбинация ще ми харесат Simple Smile
Утре сутрин ще изпробвам.
Иначе наистина ФДТ по-трудно се нанася над златото, а пък през деня лицето ми става като на петна с по-сухи места където ФДТ стои много кофти.

# 560
  • Пловдив
Аз смесих златото с фдт, получи се добре, но пък защитата със сигурност не е ок така. Позволявам си го защото по цял ден съм на закрито.

# 561
  • Sofia
Кое "Злато" по-точно имате предвид? Аз днес получих това и действа овлажняващо на кожата ми, но предполагам, говорите за друг продукт. Simple Smile

# 562
  • София
Обикновено за това злато говорим https://australiangold.co.uk/collections/sun-cream/products/bota … inted-face-lotion

# 563
  • Sofia

Извинявам се предварително, защото въпроса със сигурност е задаван, но къде може да се поръча продукта с доставка до БГ? Благодаря Hug

# 564
  • София
Доколкото знам всички поръчваме от този линк с превозвач. Но може и да има варианти с доставка до България, аз поне не знам.

# 565
  • На ръба..
Малко по малко почват да се открояват любимците ми при слънцезащитата.
Това, от което съм най - доволна до сега:
За лице
1. Неострата - топ продукт 5/5
2. Биодерма аквафлуид - давам му 4/5

За тяло
1. Anthelios XL SPF 50+ Спрей - има аромат, но е доста дискретен, не лепне Rolling Eyes и засега не съм забелязала да оставя бели следи, което ми беше мнооого важно.
Преди него имах друг Anthelios XL под формата на крем, но той лепнеше и оставяше бели следи.

# 566
  • Sofia
За тяло
1. Anthelios XL SPF 50+ Спрей - има аромат, но е доста дискретен, не лепне Rolling Eyes и засега не съм забелязала да оставя бели следи, което ми беше мнооого важно.
Преди него имах друг Anthelios XL под формата на крем, но той лепнеше и оставяше бели следи.

Интересно. Simple Smile Моите впечатления са точно обърнати. В случай че под "Anthelios XL под формата на крем" имаш предвид гела за суха и влажна кожа. Аз от него съм най-доволна – не ми оставя абсолютно никакви бели следи – като го намажа, лъщи съвсем леко в началото, но попива в рамките на 20 мин. и оставя кожата някак сочна, без да лепне. Абе, 6+ му давам!
И спреят ми харесва, но не толкова, колкото гелът. Спреят при мен, като че ли, има леко изсушаващ ефект (не знам как точно да го опиша) и освен това, оставя видими бели петна, ако прекаля с количеството. После няма отмиване от тялото –  трябва първо да го махна с разгримиращ продукт и след това под душа.
Но и двата продукта определено ми харесват, де. Наистина ухаят приятно и грам не лютят на очите (те, по принцип, са предназначени и за лице). Peace

# 567
  • На ръба..
Да, подведох ви.... не съм изхвърлила още опаковката на предишния за тяло и сега проверих Anthelios е, но не е XL серия. Значи си записвам следващия път да пробвам този, който си споменала 😉

# 568
  • Sofia
Hug Аз този имах предвид.

Само пак да предупредя, че наистина е една идея по-тежък върху кожата от спрея. Simple Smile

# 569
ползвали ли сте този продукт https://www.amazon.co.uk/Coppertone-protect-spf-cut-milk/dp/B004QQUMA2 .
Че ми подариха такъв слънцезащитен лосион и малко ме е страх, защото съм бременна и от много неща ми излизат пъпки

Общи условия

Активация на акаунт