Връзка с бездетна жена?

• 36 237
  • 571
  •   1
Отговори
# 360
Животът е толкова динамичен, че здрави да сме и всеки да го живее както иска.

# 361
Ами, може би там е ключето: моите бездетни по избор приятелки по-скоро биха отишли да им изтръгнат ноктите, отколкото да се регистрират във форум за майки, за да си защитават живота.

# 362
Ами, може би там е ключето: моите бездетни по избор приятелки по-скоро биха отишли да им изтръгнат ноктите, отколкото да се регистрират във форум за майки, за да си защитават живота.

Подхлъзва се човек - регистрира се да коментира козметика, филми, хобита и работа, по някое време му доскучее, и влезе да си защитава живота в клюкарника и СО.

# 363
А няма ли форуми, където да коментира всички тези неща, които нямат "мама" в заглавието?
Иначе, подхлъзването е ясно, повечето в СО сме тук, както и по форумите по интереси, след като сме се информирали за подсечени дупета и проблеми с кърменето и, нормално, ни е дотъпяло до безкрай от тези теми Wink

# 364
А няма ли форуми, където да коментира всички тези неща, които нямат "мама" в заглавието?
Иначе, подхлъзването е ясно, повечето е СО сме тук, както и по форумите по интереси, след като сме се информирали за подсечени дупета и проблеми с кърменето Wink

Ако щеш, вярвай, бг-мама излиза начело в търсачката - ако искам да си коментирам Биг брадър, Стани богат и хобита, в бг-мама ще намеря най-много хора, с които да го правя.

# 365
Има и други потребителки, които никога не искат да стават майки, а пишат в бг-мама. И за мен е странно, но какво пък. Помня една Богиня, която се надяваше да й прекъснат тръбите, ама уж по друг повод да е, но после да се знае, че никога няма да забременее, защото мисълта да забременее много я измъчвала, някакви такива бисери бяха.

# 366
Иначе, подхлъзването е ясно, повечето е СО сме тук, както и по форумите по интереси, след като сме се информирали за подсечени дупета и проблеми с кърменето Wink

Ако щеш, вярвай, бг-мама излиза начело в търсачката - ако искам да си коментирам Биг брадър, Стани богат и хобита, в бг-мама ще намеря най-много хора, с които да го правя.

Ами, няма лошо, просто приеми, че тук ще се сблъскаш и с хора, които категорично няма нито да разберат избора ти, нито да го приемат. Все едно да идеш в магазин за суджуци и да се сърдиш, че клиентите ти викат "смотан веган."

А пък този с антинаталисткият пост, в който пишем, съвсем изби рибата с глупостите си. И то не защото ги е писал тук, а защото той не иска да има деца, но очаква жената да му уреди ситуацията, вместо да си живее житейската философия на макс със собствена стерилизация. И въобще, къде отиде този господин, защо не смее нищо да пише?

# 367
Да не предлагате да се регистрирам в минимум 20-ина тематични форума - за козметика, за домашни любимци, за готвене, за тренировки, за перални, при условие, че в повечето от тези дейности не съм вманиачена или въпросната информация ми трябва съвсем спорадично, само и само да не се регистрирам в бг-мама? Магазинът за суджуци в момента е нещо като Лидъл и Джъмбо в едно.

# 368
Ти си пиши на воля, форумът няма ограничения

# 369
Ама аз си пиша на воля, въпреки че ти не ми даваш да е много волно в теми, които уж ми били непонятни.

# 370
Там не даваш адекватни мнения просто Simple Smile

# 371
Там не даваш адекватни мнения просто Simple Smile

Ти ще ми кажеш пък. Нужно ли е да намеквам небрежно, че съм почти ренесансова личност и от почти всичко разбирам (с малки изключения като сглобяване на шкафове от Юск), та затова са ми толкова много мненията?

# 372
  • Sofia

В България – категорично няма. Wink Bg-mamma е институция! Никъде няма да намериш дори 1/10 от информацията, която се помещава тук.

Аз, обаче, винаги съм го възприемала като форум за дами, не за майки – може би, защото пиша само в подфоруми и теми, които нямат нищо общо с бебета.
Между другото, и текущата тема е много далеч от майчинството – потребителят изначално питаше за "бездетни" жени, но дискусията пак зави в погрешна посока.

# 373
И аз така, не пиша в този форум, защото съм майка, а защото съм жена и са ми интересни някои от темите. В детски теми се включвам изключително рядко. Аз и като млада майка не обичах тези обмени на опит за каши, бебешки дрехи и подобни теми. Но потвърждавам, че бг-мама е много полезна откъм инфо за този, който търси да си свери часовника.

# 374
  • Countryside
Е, те дискусиите, особено в СО, винаги избиват в мерене и тупане в гърдите кой по-по-най. Сефте.

Общи условия

Активация на акаунт