Връзка с бездетна жена?

• 36 223
  • 571
  •   1
Отговори
# 465
Аз по-скоро си мислех за случаи, когато и женският и мъжкият материал са чужди. Но да, тесногръдо е от моя страна да се изненадвам.

Еми то какъв друг им е варианта, освен жената да го износи?

# 466
Два са големите рискове в живота на една жена: да се влюби до уши и да роди. Който го е страх да не влиза в гората..

# 467
Аз по-скоро си мислех за случаи, когато и женският и мъжкият материал са чужди. Но да, тесногръдо е от моя страна да се изненадвам.

Еми то какъв друг им е варианта, освен жената да го износи?
Да осиновят. Което пък е свързано с други рискове, дилеми и решения.

# 468
Оставилият най-много деца от различни партньори е спечелил най-много живот след смъртта. Ако пък и не е хабил ресурс извън копулацията за отглеждането им - съвсем.Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, представи си като котка съм аз - край нямат животите ми. 😂 Това изказване наистина е култово! 😂😂😂

Нито съм те цитирала, нито съм визирала теб, че и никак не влизаш в графа направила деца и избягала от отговорност, та ми е непонятно на базата на какво се припозна в шеговития ми пост?!

# 469
  • София

Освен това многото деца не са били от любов към тях самите и към майчинството. Лоши грижи, висока смъртност и нужда от много работна ръка. А, и кратък живот също. Сега имаме намалена смъртност, относително напреднала медицина и индустрия. Ако се множахме с едновремешните темпове, досега да сме се издушили.

Е, само по тези причини едва ли биха раждали повече деца.
Било е гордост да си плодовита, а мъжът породист.
Да има синове пък- колкото повече, по- добре.

Но, не са се задушавали, защото са живеели на село, а не са се натикали всички в 3 града, както е сега.
Реално, нашите села са празни, а земя има колкото искаш, вода също, ток, телефони и интернет.........

# 470
  • София

Никой никого не кара да ръкопляска, а да бъде по-широко скроен и да не лепи етикети "нормален" по избор. Звучи наистина смело твърдението, че жена която не желае да има деца е ненормална. На мен ми звучи смешно.

Ами, то е като с гейовете- а, бъди по- широко скроена срещу ненормалното- да осиновяват деца.
Няма по- нормално нещо от желанието, по- скоро вградения инстинкт, да имаш дете.
Затова не можеш да искаш да се ръкопляска на егоизма на неискащата.

Да, има право да направи каквото реши, но и всеки има право да одобри и не такова действие.

# 471
Раждали са по много деца и с изтощение и риск за живота, защото е нямало сигурна контрацепция. В мизерните семейства н-тото дете хичне е повод за гордост и плосовитост,  ами ново гърло за хранене. Нежеланата бременност също е съсипала доста животи.

Откриването на хапчето анти бебе е голям пробив и дава голям тласък на независимостта на жените и правото и да решат ще имат ли деца, кога или не.

# 472
  • Sofia
Именно за това, много майки искат да изпитат това чувство.

Мен пък винаги ме е блазнела идеята, потенциалното дете да е генетично мое, но без аз да съм го износвала и раждала. Mr. Green
Малко трудничко ще се реализира тази фикция, де. Освен ако не си достатъчно богат...

# 473
И аз не държа на износването и раждането. Може да изобретят най-накрая изкуствена утроба...

# 474
Измислили са я, но като секс играчка Wink

# 475
И аз не държа на износването и раждането. Може да изобретят най-накрая изкуствена утроба...
Отдавна се знае, че бебето разпознава гласа на майка си още от утробата. Вече има много научни доказателства как пкихическото състояние на майката влияе на детето, колко е важен директният контакт с майката веднага след раждането, колко негативно се отразява откъсването на детето било поради недоносеност или пък при изоставяне, дори да е за период от 1-2 месеца. Неслучайно се насърчава кенгуру грижата при недоносени и се търси незабавно приемно семейство за изоставените бебета в развитите страни.  Аз лично не бих ползвала изкуствена утроба. И то при доказана невъзможност да износя второ дете.

# 476
Значи ще може да му се осигурят оптимални условия , каквито една реална бременност невинаги предлага - няма да е зависимо от стрес,  заболявания, лоши навици на майката, винаги при перфектни показатели и външни стимули като музика, гласове и то щастливи, щото тя реалната майка може и да плаче и крещи, нали...
Веднага ще измисля предимства, но не вярвам да е възможно да се осъществи скоро, до един-два века...

# 477
Значи ще може да му се осигурят оптимални условия , каквито една реална бременност невинаги предлага - няма да е зависимо от стрес,  заболявания, лоши навици на майката, винаги при перфектни показатели и външни стимули като музика, гласове и то щастливи, щото тя реалната майка може и да плаче и крещи, нали...
Веднага ще измисля предимства, но не вярвам да е възможно да се осъществи скоро, до един-два века...
Не вярвам в изкуствените перфектни условия. Майката природа още в нищо не сме я задминали...

# 478
Оставилият най-много деца от различни партньори е спечелил най-много живот след смъртта. Ако пък и не е хабил ресурс извън копулацията за отглеждането им - съвсем.Stuck Out Tongue Winking Eye
Да, представи си като котка съм аз - край нямат животите ми. 😂 Това изказване наистина е култово! 😂😂😂

Нито съм те цитирала, нито съм визирала теб, че и никак не влизаш в графа направила деца и избягала от отговорност, та ми е непонятно на базата на какво се припозна в шеговития ми пост?!

Аз по-скоро визирах друга потребителка, която каза че човек продължава да живее в детето си, но цитирах теб. Така или иначе тази тема стана пълна пародия!

# 479
Два са големите рискове в живота на една жена: да се влюби до уши и да роди. Който го е страх да не влиза в гората..

Какъв риск може да носи едно влюбване? Влюбена или не, не й дава гаранция, че мъжа на който ще попадне ще е читав!

Общи условия

Активация на акаунт