Преспах и ми размина май!
Калинче, града е Алмерия, провинция Мурсия. Там работи нашия познат и тъй като той ще е гарант за моя хубостник няма къде другаде. А самия град бил голям колкото София и е на самото Средиземно море. Следователно идеалното място за мен- МОРЕЕЕЕЕЕ! НОООО, октомври е далече и неискам да говоря предварително. Тогава познатия ни взима едногодишната си резиденция (нещо като зелената карта) и може да гарантира за друг. Така моя ще тръгне оттук с работна виза, а не с торбето на рамо към нищото и неизвестното.
Рени,
на вашия тати. Сутрин не употребявам алкохол, ама айде ще обърна една
за негово здраве! Пожелавам му много, много здраве, да е обичан и уважаван, да са му успешни начинанията и да ви слуша вас с Ванката 
И да снимаш тортата. Няма начин да не стане и да не е сладка! Как ти се занимава, незнам. Аз вече всичко готово ползвам. Едно време, на младини, и аз като теб - все нещо забърквах, ама тогава пък нямаше кой знае какво като избор, де.
Ще взема да пратя едно съобщение на Вили за рандевуто в петък.
Сега отивам да си ударя едно душче по главата, че Ками на закуска се изкиха срещу мен и цялата ме направи в каша
Нали и купих каша Хумана преди няколко дни, че нищо не щеше да яде и сега това закусваме. А на нея страшно и хареса, повече отколкото преди 1год.
Дано всичко е както ти искаш.
...Мангалите си перат килимите под прозорците на спалнята ми. От 11ч. 5 циганки и поне 15 циганета видгат неописуем шум, вонята е

Аз като се засрамих от вас и днес (!) купих гърне, така че Иренка, Вили - не сте единствени, аз ако знаете колко критики отнасям, че още нямах гърне - не е за разправяне
Мисля, че ще и е интересно. Аз трябва да се поразходя да купя на Мишо някоя нова играчка, че отдавна нищо ново не е получавал. Както и още серии на Франклин 
ама не ми е останало време да ида да проверя положението, че ми е и далечко....
иначе. 

Не съм някакъв вманиячен фен,но музиката им ми харесва
Направо си се притесних как ще си тръгнем по тъмниците,но слава Богу нямаше проблем.Викам на Митко-какъв подарък за Р.Д-то ти направиха 
Дано не ни мине котка път, че винаги като си направя планове да ходим някъде, става нещо.