Лятото дойде, слънцето пече, а ОКТОМВРИЙЧЕТО морето го влече!

• 44 053
  • 283
  •   1
Отговори
# 165
Добро утро!
Преспах и ми размина май!
Калинче, града е Алмерия, провинция Мурсия. Там работи нашия познат и тъй като той ще е гарант за моя хубостник няма къде другаде. А самия град бил голям колкото София и е на самото Средиземно море. Следователно идеалното място за мен- МОРЕЕЕЕЕЕ! НОООО, октомври е далече и неискам да говоря предварително. Тогава познатия ни взима едногодишната си резиденция (нещо като зелената карта) и може да гарантира за друг. Така моя ще тръгне оттук с работна виза, а не с торбето на рамо към нищото и неизвестното.

Рени, bdbaloni на вашия тати. Сутрин не употребявам алкохол, ама айде ще обърна една beer2 за негово здраве! Пожелавам му много, много здраве, да е обичан и уважаван, да са му успешни начинанията и да ви слуша вас с Ванката  bouquet
И да снимаш тортата. Няма начин да не стане и да не е сладка! Как ти се занимава, незнам. Аз вече всичко готово ползвам. Едно време, на младини, и аз като теб - все нещо забърквах, ама тогава пък нямаше кой знае какво като избор, де.

Ще взема да пратя едно съобщение на Вили за рандевуто в петък.
Сега отивам да си ударя едно душче по главата, че Ками на закуска се изкиха срещу мен и цялата ме направи в каша Sick Нали и купих каша Хумана преди няколко дни, че нищо не щеше да яде и сега това закусваме. А на нея страшно и хареса, повече отколкото преди 1год.

# 166
С Вили ще се видим направо там. Такъв беше отговора и от съобщението ми.

# 167
Здравейте мацоранки. В тея жеги не се диша. Излязохме рано сутринта и бързахме да се приберем до 11.30 че е някакъв ад.
Иренка, страхона история за запознанството ти с Дражко. Смяла съм се със сълзи. А ние с моя мъж се запознахме в Плевен, двамата сме софиянци, но се запознахме там. Много го обичам тоя град, особено фонтаните, това беше преди 8 години, не знам работят ли още тези красоти.?
 Днес водих Вики на фризьор орева света но свършихме работа. Сега вече и той е готов за морето.
 Марго кво ще дириш в Испания? Ние какво ще правим без теб  love001 Дано всичко е както ти искаш.
 Целувки и успешен и весел ден ви желая.

# 168
Доре, днес няма ли да ходиш до кафето?Все се разминаваме...И нищо не казваш дали ще дойдете с Вики в петък Rolling Eyes Само, ако не дойдете, да видиш....
И сега как съм afwitch...Мангалите си перат килимите под прозорците на спалнята ми. От 11ч. 5 циганки и поне 15 циганета видгат неописуем шум, вонята е Sick, а ква вода се стича по булеварда....не е за разправяне. До преди малко писах на Нова тел., па да видим дали ще успеят да се дотътрят навреме да ги снимат, или те вече ще са приключили.
Всяка година по цяло лято е така. Аз уж ги бях дресирала да перат след 16ч., ама има нови мангалки, дето ми нямат страх. Сега тепърва ще ги вкарвам в пътя. Ония по- старите като ходех на работа на смени, ми бяха научили графика и след нощна не седяха под прозорците, че знаят кво ги чака - заливала съм ги в жегата с вряла вода, а зимно време - с ледена. Гърмяла съм им с газов пистолет (сега обаче нямам), ей такива приоми и имаше ефект. Сега ще му мисля друга тактика с тия новите.
 После пак ще се вясна, че сега отивам да пия кафе с Вожда - и той не е мигнал, а как ще работи тая нощ  33uu

# 169
Здравейте момичета, радвам се че сте имали нерви да прочетете нашето незабравимо запознанство с Драго ... направо за любовен роман  Laughing

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН Митко!
Желая ти много здраве, много късмет, много щастие и мнооооооого професионални успехи!
smile3525 smile3525 smile3525

Кога ще правим купона, който сме замислили от преди много време  Peace
Рени, кажи му да влезе лично да си приеме поздравите  Grinning
И къде е била таз лаборатория, аз знам на изус Веслец и околията, ама на ден я минавах най- малко по 4-5 пъти  Laughing
Най- обичах баничарницата на ъгъла (то си и личи де) ...  жалко че малко преди да дойда в Правец я затвориха и преместиха до новите чешми за мин. вода където направиха, като затвориха за строеж старите ...  Laughing

Дории, фонтаните в Плевен още работят, аз до тях отначало можех да стигна сама и като всички бяха заети, ние с Никол сами си ходехме до там .. дето ви разказвах, че една бабка продава балони и топки на павилиончета там и Никол отидех взе една топка дето бабата току що беше надула с уста (че я видях  Laughing) и дръпна затисквачката и тя спадна  Laughing Laughing Laughing а беше още непроходила маймуната му с маймуна, с едната ръка ме държеше мен, с друга направи поразията  Laughing е, аз добре недавах на бабата да й дава топката, ама тя: Дай на детето да я види ... е като да я види, после надувай отново  Laughing

Ний с Марго си пишем по скайпа вече много време, ама отиде да яде и още я няма ... Къде ще ходи пък тя в Испания, кой ще я пусне от нас  Laughing

А между другото, утре в 9 часа заминават свекърите за Испания и снощи като говорили със дъщеря му на свекър ми там, казала Драго да ходи при нея да работи, та съм много щастлива - скоро и нашия тати заминава и почва купона ...  Laughing

Кога ви е срещата в ЗОО-то .. вие си знаете де, но ние с Никол няма да дойдем  Grinning

п.с. Реничка, да не забравиш да снимаш тортата!!!!!!!!!!!

# 170
  • София
Здравейте от мен! Тати се прежали да порита с Мишо и аз да седна да ви "видя", ама много нарядко влизам и много имам за четенееее

Марго за срещата - май ще дойдем, що не. Аз имам малко тичане из петък, ама през деня, дано смогна да се прибера и да взема Мишо. Пуснете един смс за колко и къде е срещата или пишете тук, аз ще проверя.
А когато си ме видяла да "се появявам" - ами и друг път съм ви обърквала така - просто ползвам браузър опера, не интернет експлорър и в него ти се запазват всички страници, които не си затворил собственоръчно, така че всеки път, когато влеза да си изтегля пощата ми се зарежда една камара страници, задължително и нашата тема ми е отворена и ме виждате като онлайн - абе сложно е. А и понякога само прочитам 1-2 постинга и нямам повече време - та така.
Да ви честитя на Ками и Вики свалените памперси  Hug Аз като се засрамих от вас и днес (!) купих гърне, така че Иренка, Вили - не сте единствени, аз ако знаете колко критики отнасям, че още нямах гърне - не е за разправяне  Mr. Green Сега да видим ще ли го използваме по предназначение  Mr. Green
Още нещо се сетих Марго за левичарството - бях чела някъде, че когато започнат да рисуват или да се хранят сами пробват коя ще им е по-удобната ръка и някои деца веднага си избират, но за други трябва повече време, можело и до към 3 год върраст, но родителите не трябвало да се месят, децата сами да си изберяли с коя ръка ще им е по-удобно да си служат.
Мишо определено използва дясната - с нея се храни, с нея рисува, с нея рови в пясъка, с нея яде зрънчо - абе нищо не хваща с лявата, с дясното краче рита, изобщо не може с лявото - така че мисля, че за него е ясно.

Да ви се похваля - избиха ни 2 кучешки зъба още 2 са не път - ех, голям тормоз беше, една четка за зъби я изяде цялата, една пластмасова лъжичка, спеше неспокойно, чешеше ушите, на рани ги беше направил. Сега се надявам и другите да се появят и да се приключи с този тормоз.

Иренка кухнята, която си харесала на Никол е страхотна. И аз искам такавааааааа  Joy Мисля, че ще и е интересно. Аз трябва да се поразходя да купя на Мишо някоя нова играчка, че отдавна нищо ново не е получавал. Както и още серии на Франклин  Mr. Green

Онази вечер паднахме от смях. Стана 11-11.30 и ние с мъжо си легнахме с по една книжка, Мишо ни ходи по главите известно време и се отегчи от "изкопаемите му родители" дето си лягат с кокошките  Twisted Evil отиде в хола и след малко чуваме мелодията на Франклин - отивам аз да надникна и какво да видя - а нашия в тъмното се самообслужил, пуснал си диска, настанил се на дивана, взел си един пакет картофени мечета и си хрупа и си гледа филче  Shocked а ние, пенсиите, да си спим оттатък!  Joy hahaha
Тия деца се раждат с висше образование, баща ми не може да научи майка ми да пуска пералнята, за двд-та изобщо и дума не може да става а моя пикльо - познава си диска, знае къде да го сложи, как да го пусне...

Кали благодаря ти за загрижеността мила Hug ходих на очен лекар, казаха ми да си нося очилата постоянно и няма да ме болят очите (то кой да се сети), не съм качила диоптъра, но ми намалиха астегматизма  Shocked Направих си нови очила, ама пак ги зарязвам наляво-надясно, нямам навик да са ми все на очите и това е. Но се надявам да свикна и поне половината ден да ходя с тях, особено пред комп.
А за водната аеробика - още не съм ходила. Разбрах, че има на Спартак и на някакъв нов хотелски комплекс "Грийвил", даже там имало супер инструктор  Peace  Wink ама не ми е останало време да ида да проверя положението, че ми е и далечко....
Надявам се, че това лято ще успеете да си дойдете с Дана, и тогава ще направим една среща - да ви видим и да ви се порадваме наживо!
Рени четит ти рожденник! Да ти е жив и здрав, да ви слуша и да ви гледа добре с Ванката, много да се обичате и да се рабирате!

Хайде до скоро, исках да ви разкажа каква серия гафове направих тази събота, направо за "господари на ефира" бях, ама утре, надявам се, ще седна пак, че сега вече ме гледат лошо моите мъже  Laughing

# 171
Мира, защо не мога да гласувам в Камбанките? Вчера гласувах 2 пъти за целия ден и то с много мъка. Днес изобщо не можах. Сто пъти влезнах и се регистрирах....и все ми излиза съобщението, че мога веднъж на 3 часа. Дали повредата не е в самия сайт newsm78
Мами, някоя от вас, дето гласуват там има ли този проблем?

Ади, ми умни са ни децата! Наши са си и по- красиви и по- умни от тях няма! Да са ни живи и здрави. Мишо с Помбера, а моята всяка вечер иска пуканки. Само и махам целофана и тя сама си ги слага във вълната, взема си купата и чака. Даже крещи в екстаз БУМ-БУМ като започнат да пукат. Аз ги изсипвам в купата, че са много горещи, а тя си ги взима, сяда на дивана, разкрачва се, слага ги между краката си започва да яде и да си увеличава телевизора или да сменя канали, докато попадне на нулевия и светне син екран. Тогава хвърля дистанционното и става да куфее по други щуротии. Толкова дълго като Мишо не може да стои на едно място. Франклин и тя го заглежда по Евроком сутрин, но за по 5-10мин. А не ми дава и да го сменя с друга програма. Не го гледа, ама да го слуша, ужасна е!
За срещата нали уж се разбрахме след като се наспят децата. Аз мога още след 4ч, Рени и тя каза, че може горе- долу тогава. Вили и тя ще дойде по същото време....Зависи кой калпазан до колко ще спи. Посетителите ги гонят в 20ч, така че имаме време. Аз сигурно ще дойда с една майка с декемврийче и още 2 деца (нейни, де- има 3 общо). Тъкмо ще сме повече и ще ни е по- интересно. Пуснах съобщение и на Капка, но отг. нямаше. Утре ще и звънна по домашния, че ако си е сминала номера на мобила няма как да е получила съобщението ми.

Я, да питам някой знае ли в съобщенията- призовки от КАТ, дето ги пращат за заснет автомобил от камера в нарушение дали пише какво е нарушението или се разбира чак като се отиде в КАТ? Че май нещо се опитва един тарикат да ни клати....
Историята е следната. На бала един познат (Милен) вози Здравко с БМВ-то на шефа на жена му (Мария). Миналата седмица Мария ми казва, че шефа и получил такава призовка ли е що ли, да се яви в КАТ и да си получи снимката и акта от дата 23.05. Три дни след това той отишъл и после и казал, че е заснет Здравко да се виси през прозореца. Глобата била 50лв, той дал още 5лв да не му взимат точки от книжката и следователно дължим 55лв. Казах и да остави снимката и ще му дам парите. На други ден отивам да оправя бакиите, обаче той не бил оставил нищо. Действието се развива в магазина за хр. стоки и там работят още 2 жени. Едната обаче ми се похвали, че видяла на снимката задните номера на колата, но за друго не се заглеждала. Отивам пак на по- следващия ден за тъпата снимка и какво се оказва- НЯМАЛО, не бил взел. Щото не влизал той в стаята, ами негов приятел който го спасил срещу 5лв. Всичко това ми го разправя Мария, а не мъжа и Милен или собственика (глобения) и стана цялата червена....Ядосах се, но съвсем спокойно и твърдо казах, че без доказателство няма да дам 1ст. Датата 23 не е от 17,30 до 20ч - тогава сме ползвали колата. А тя упорства: Шефа ми няма да ме излъже, да не съм се висила аз на прозорците.....Ей такива. Аз си тръгнах и заявих, че  света ще изрия и ще намеря снимка или поне инфо какво е нарушението. Ако го пише в призовката, защо не ми показа поне нея?
Сега чакам един бивш катаджия да ми помогне. Дала съм номерата на колата, а той на свой бивш колега и дано има резултат, че ще се  #2gunfire иначе.
Малко след излизането ми от маг. се сетих, че другата магазинерка ми каза, че е видяла снимка със задните номера, значиииии снимка ИМА! Защо ще са тия селянии тогава. Показват ми снимката с викащия ми син през джамовете, плащам си за своеволията му и КРАЙ!
Намирисва ми на нещо гнило Sick Може би Милен е правил през деня нарушение или вечерта след 20ч. и щом датата е 23-ти, значи  аз трябва да си платя newsm78
А може и да не съм права, знам ли Rolling Eyes Но твърдо съм решила: Няма ли доказателство, няма да дам и 1ст.

Ох, айде утре пак, че умирам за сън.
Лека Ви нощ! Heart Eyes

# 172
Привет, Момичета!

Мамарени, честит Ти рожденник! Да ви е жив и здрав Татито и много любов и разбирателство да има м/у Вас. Hug

Иренка, лек път желая на свекърите Ти и приятни моменти в Испания. Те с какво пътуват? newsm78

Пимпа, желая Ти успех в разгадаване на крими загатката, в която са Те въвлекли. Със сигурност ще го разнищиш случая със снимката. Успех с испанският!:peace:

Дорий, честит Ти нов аватар и нова прическа на Викито! Hug

Ади, много забавна случка е вашата с Мишо и Франклин. А Ти лещи пробвала ли си да слагаш? newsm78 И да не забравиш за съботните гафове да ни разкажеш! Hug

Днес пробвахме с гърнето, но нещо не се получава. Голям рев, голямо чудо и пак накрая нямаше никакви попадения в него!

Лек ден Ви желая и дано се съберете повечко за срещата в Зоо-то!

# 173
Здравейте от мен на всички  Hug
Добре дошла Ади, макар рядко да влизаш, поне е качествено (с дълги постинги  Laughing) ... а и днес чакаме от теб включване .. Heart Eyes
Много се смях с киномана Мишо и особено като си представих как си седи пред ТВ-то и си хрупка мечетата   Joy

Кали, благодаря ти за пожеланието към свекърите ... преди малко се обадих, тъкмо бяха тръгнали и вече пътуват ..  Peace

Марго, без снимка, никакви пари ... аман от мошенници  Naughty

Днес няма да взимам на Никол храна, че е от нещата дето никакак не обича, дано поне го изяде сега на обяд с децата същото, щото кухнята дето взимаме храната е всъщност кухня към яслата и менюто е едно и също ..

Рени, къде си мила, не можеш да се освестиш от купона ли снощи  Laughing
Миме, прибрали ли се от Турция, как мина екскурзията, само да не качиш снимки - бой  Laughing

Хайде лек ден от мен, да направите фотоси в ЗОО-то и да не рИвете за нас  Laughing

# 174
здравейте  Hug най-после се добрахме до интернет... от половин час се мъча да изчета всичко... но тъй като Петя ми дава зор.. да карам по същество....

за срещата   сме се ЗАПИСАЛИ.. нали МАРГОТО ни прати СМС ... но само да уточним на кой вход ще се чакаме.. че ние сигурно ще сме с градския транспорт... таткото е командировка ... до морето... и по ще ни е удобно на входа от към ХЛАДИЛНИКА... че автобус 88 ни е директен и спира там..на Хладилника де... та решете и ми пуснете СМС-че.... Марго миличка разчитим на тебе...  bouquet

Мили, я ги остави тези ЗВЕЗДИ.. и си живей спокойно... днес без да знам случката гледах репортажа на Андрей и тъкмо си мислех че имаш ПРЪСТ и ти за да прави той такъв репортаж, но за ХУБАВАТА ЕЛЕНКА.. е напълно очаквано да се промени така... Sick #Cussing out Sick

Иренка, историята ти от запознанството с Драго.. много ме изкефи... то си е направо за сценарий на Сапунка.. Марго добре ти го е предложила.. може и жанр АКШЪН да се получи с това надбягване по улиците... тъкмо мислех , че Драго като ги е видял КРАДЦИТЕ и в стил от бойните изкуства ги е повалил на земята... но уви.. ама за ФИЛМА може и да го ПОУКРАСИШ...

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН ... НА ТАТКОТО НА ИВАН... МНОГО ЗДРАВЕ И ДА СЕ ГРИЖИ ЗА ХУБАВОТО СИ СЕМЕЙСТВО...  bouquet

ЗА ГЪРНЕТО ние продължаваме с мъките.. даже вчера Диди си събу сама гащите и се ИЗПИШКА на ламината... и то без да си измокри гащите... даже при излизанията ни навън се бяхме ФЕИНАЛИ без ПАМПЕРС и съответно си се върнахме със сухи ГАЩИ..- пишкахме из ТРЕВИЧКАТА... Joy

оставям ви че ще ми издерът ОЧИТЕ... ако смогна пак ще се включа... че днес ще имаме гости и отивам да го готвя.... щях да забравя да ви се похваля с новата придобивка ... имаме си нова СЕКЦИЯ за хола.. вече почва да прилича на нещо жилището ни... но няма да се впускам в подробности за състоянието , в което го намерихме след ергенуването на мъж ми...  #2gunfire СТРАХОТИЯ.... #Crazy #Crazy

# 175
Мале ще откача-писах,писах и да натисна емотиконче и всикчо изчезна #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

Сега,здравейте мили момичета Hug От сърце Благодаря на всички за пожеланията към Митко( а също и той беше много трогнат)  bouquet  bouquet  bouquet

Ние снощи бяхме на концерта на "Депеш" Беше страхотно шоу и купон,много ми хареса newsm44 newsm10 Не съм някакъв вманиячен фен,но музиката им ми харесва Peace А толкова хора на едно място н е бях виждала smile3556 Направо си се притесних как ще си тръгнем по тъмниците,но слава Богу нямаше проблем.Викам на Митко-какъв подарък за Р.Д-то ти направиха Wink

Иренка,партито не се губи,като се приберем другата седмица ще направим една кръчмичка(че ако кажа'Баница)има да се чудят другите за какво иде реч GrinningМитко прие личното пожеланията ти,и Благодари.Каза ми сега ,че почерпката е от него Hug

Марго ,направо си е криминален случая,но никакви пари без доказателства Naughty За утре последно какво се уговорихме на входа от към Хладилника ли?

Вили,браво,че удържате фронта с гърнето.Ние сме пълен провал.Надявам се утре да споделиш опит как става номера Wink

Ади ,ще се радвам да се видим,а и този юнак Мишо голяма скица станал Joy

Хйаде момичета до скоро,че вече е нетърпимо,Иван само ме дърпа

Ето тортата: т.е.част от нея Grinning

Последна редакция: чт, 22 юни 2006, 16:39 от mamareni

# 176
Здравейте сладурчета. Как сте в тези жеги? Ние днес излязохме в 16.00 и умрях от жега. Вики е невъзможен. Лигльо от класа. Не му ли дадеш това което иска, почва да се тръшка да крещи неистово, а аз направо Embarassed полудявам. Днес ми идеше да го оставя на средата на пазара, и да го дам на мангите. Направи ме хахава Shocked. Утре ще си купя валидол Crossing Arms
Момичета ще направя всичко възможно да дойда на срещата. От Маргото разбрах, който когато се наспи. Ще гледам към 16-16.30 да сме там.
Честно да ви кажа не знам каква почивка, ще е с Вики на море. Моята половинка май ще си почине тук, а не аз на морето. Но съм решила като дам Вики на ясла да реанимирам три дни, изключвам телефони всякакви и това е . Днес това си мислех, не че Вики е много палав , а съм се нагърбила с хиляда неща. Майка все викаше не учи мъжа си че можеш всичко, и той трябва да има задължения, ама кой да слуша. Днес му викам на мойто мъж да отиде до пазара, че бях купила месо ,зеленчуци и други работи, за да не ги мъкна с Вики, той ми вика ще закъснея, утре ще ги взема. #2gunfire Като знам,че съм дала 20 лева за месо, което съм оставила в един смотан хладилник, и тока спира там през вечер и че може да се развали, отидох след обяд нарамих си багажа, детето и се довлякохме. Ама в неделя ще го оставя той да гледа Вики, а аз ще ходя да поработя, та да види кое е по-лесно NaughtyЩе му кажа и да сготви, ипрахосмукачка да пусне и да изведе детето, и сок да му направи, а НЕ да виси само пред компа Hug
 Ще докладвам за резултата в понеделник Joy
 Току що събрах всички играчки и вече са разпиляни отново в нашия тризонет Wink Живеем в 42кв.м. и не искам да ви казвам на какво прилича къщата в момента. Няма къде да стъпиш.
 Целувки на всички, приятна вечер и се надявам да се видим утре. PraynigДано не ни мине котка път, че винаги като си направя планове да ходим някъде, става нещо.  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 177
Маргото забравих да кажа, че си опасна работа. Добре ги подреждаш мангите май Laughing

# 178
Днес на обяд писах, писах и накрая ми умря интернета! Ядосах се и чак сега влизам.
Незнам колко ще пиша, че Камелия ме язди. Незнам що го прави тя, сигурно е надушила, че няма кой друг.
Момичета, за утре - и аз ще се паркирам на входа откъм Хладилника.
Да ви кажа снощи моята чистница мамина какво направи. Картинката е следната. Аз в Скайпа с една мама, тя до мен на гърнето пее и чака да и дойде музата за акане. Друг път като си свърши работата веднага крещи и аз я вдигам. Сега обаче чувам, че нещо цъка, възмущава се. Поглеждам настрани и ООООО, УЖАС. Тя си свършла работата и решла да си го изхвърли. Награбила от продукта и с 2-те ръце...Като изкрещях кво правиш и тя го хвъри обратно в гърнето. На следващия ми вик да си погледне ръцете тя ги избърса в блузата си на корема.БЛЯК-БЛЯК-БЛЯК  И всичко това с невероятна бързина. Абе, отврат! МЪРЛАААА!
Оооо, не мога повече да я търпя. Отивам да я къпя и към 10 пак ще вляза. Ако има тогава тук някоя от вас ще е добре.
Аааа, забравих да кажа, че сутринта звънях на Капка. Получила ми вчера съобщението, но 99% няма да дойдат. Не, че не искат, а брат и е тук от чужбинско и се мота с него. Каза, че от април не ходела на работа (не я беше срам да каже при положение, че не се вясвяше тук с оправданието, че ходи). Мъжа и лятото щял да е командировки и тя да е сама с децата и ...ВНИМАНИЕ...
                      обеща по-по- най често да влиза тук
Ако не - лично ще я оскубя, нищо че е лято, ще намеря къде. Все има някое болезнено местенце.

Чао засега, после пак. На линия съм, че Здравко е до 23 ч на работа. Пишетееееее.

# 179
  • Бургас
Здарвейте момичета това е то така ми се  иска да да пиша по често но още се настройвам по новия график и съм доста разпиляна
Не че във нашата фирма не рабоботя пак на комп ама по често работя в ексел и имам доста работа и то докато се обърна минъл деня/
Марго мерси че все още мислиш за нашето състезание но не вярвам да спечелим защото точките много намаляха а няма много време,иначе на мен сайта ми се отваря.
Относно мазането нищо ново под слънцето,наша Таня ги свърши и тя подобни наскоро.
Осатвих я на обяд да спи и излизам от стаята а тя за норматив се съблякла чисто гола в единия край свършила голямата работа в другия малката и върви отгоре и маже като я видях само дето не припаднахдоста почистих и пак все душа.
Е как ви завиждам за срещичката ама после ще чета как сте изкарали.
Иренка въобще не си и помисляй че може да ми досадиш с нещо не съм го приела така само ми стана кофти че не мога да веднага да ви събера и да се запознаем и да плажуваме заедно
Дори не се ядосвай и моят се разсейва когато му дам задачи ама това е положението аз все казвам че това жената не е човек а НЛО с толкова задачи все да се справя че и във приличен вид да ходи.
Рени хайде на патерици и аз да ви честитя РОЖДЕНИЯ ДЕН на таткото.Да ви е жив и здрав и много да се разбирате.Наистина запомнящ се рожен ден да си на концерт на такава група си е направо мечта за всеки.
Вили и нашата бобра с памперса ще е трудна Таня просто на гърне не застава ще да разчитам на яслата и това е
Ади твоето дете си е гений че и с мезето се оправил то си е оправно детето мама и тати като четат и то да си има разнообразие.
Е Иренка сега прочетах твоята сага  с Драго наистина е хубаво да ис запомниш с нешто първите трепети с любимия.
Хайде чао че направиха сто бели моите диванета сега ми идват и двамата омазани с паста за зъби

Общи условия

Активация на акаунт