Времето и тука е гаднярсКо та за разходки и снимки определено не става... но обещавам в най - скоро врме да ви пусна малко материал... че не знам докога ще издържат батириите.. амам ми се искаше да снимам малко красоти от планината- Беласица... така се казва и селото ми...

Миме, какво да ти посъветвам за ШЕРВАНЕТО на играчките... ами и ние сме от лошите... все за нас да е всичко... за разлика от каката , която винаги оставаше без НИКАКВА играчка на площадките... а и сега си е такава дашна...
Иренка, много ми хареса ФИТнеса, който практикуваш... това с баирите...е май по-полезно от разните му там степери и пътечки в залите...
Дори, добре е че Вики се оправя...ама и скандала ДоКторите си го заслужават... от мене да знаеш...
Мили, днес гледах вашият тати как в РолЯ направи предложение на Стефания Колева... която му беше на гости в предаването... и много романтичен Андрей си имаш... жалко че не си го завела пред олтара... но вие си знаете.. най-добре , а и важно е да се обичате , а не там разните му подписи и хартийки... а и забравих да го похваля, че добре се справи и с пеенето на СвАтбарски ПеСни....

спирам да пиша ...че лапетиите ме натискат да играят на компютъра...много им пречи моят-НаШият форум...а и в това време и навън не могат да играят... затова Чао Ви и до Утре...

дано слънцето изгрее и в нашият двор...