Лятото дойде, слънцето пече, а ОКТОМВРИЙЧЕТО морето го влече!

• 43 884
  • 283
  •   1
Отговори
# 75
здравейте сладури и сладурки  Hug много мЪ Е сРаМ  Embarassed Rolling Eyes Embarassed от вашите похвали и супЕрЛативи по Мой АдРес... Blush Blush Blush стига ме изтъквали,,че ще взема да се ПОнаДУя... от Гордос  Crossing Arms Joy

Времето и тука е гаднярсКо та за разходки и снимки определено не става... но обещавам в най - скоро врме да ви пусна малко материал... че не знам докога ще издържат батириите.. амам ми се искаше да снимам малко красоти от планината- Беласица... така се казва и селото ми...  Hug но в това време няма да ни огрее за разходка до там.. а такива УбаВини има... ooooh!

Миме, какво да ти посъветвам за ШЕРВАНЕТО на играчките... ами и ние сме от лошите... все за нас да е всичко... за разлика от каката , която винаги оставаше без НИКАКВА играчка на площадките... а и сега си е такава дашна...

Иренка, много ми хареса ФИТнеса, който практикуваш... това с баирите...е май по-полезно от разните му там степери и пътечки в залите...

Дори, добре е че Вики се оправя...ама и скандала ДоКторите си го заслужават... от мене да знаеш...

Мили, днес гледах вашият тати как в РолЯ направи предложение на Стефания Колева... която му беше на гости в предаването... и много романтичен Андрей си имаш... жалко че не си го завела пред олтара... но вие си знаете.. най-добре , а и важно е да се обичате , а не там разните му подписи и хартийки... а и забравих да го похваля, че добре се справи и с пеенето на СвАтбарски ПеСни.... Hug

спирам да пиша ...че лапетиите ме натискат да играят на компютъра...много им пречи моят-НаШият форум...а и в това време и навън не могат да играят... затова Чао Ви и до Утре...  bouquet
дано слънцето изгрее и в нашият двор... Joy

# 76
Привет на всички любими приятели и приятелки   Heart Eyes

Мили, днес гледах вашият тати как в РолЯ направи предложение на Стефания Колева... която му беше на гости в предаването... и много романтичен Андрей си имаш... жалко че не си го завела пред олтара... но вие си знаете.. най-добре , а и важно е да се обичате , а не там разните му подписи и хартийки... а и забравих да го похваля, че добре се справи и с пеенето на СвАтбарски ПеСни.... Hug
Вили, мила, и аз го гледах днес, като никога  Joy Имам, разбира се, купища забележки, ама той понася. Романтичен е, да, и много галантен. В същото време може да забрави да ти носи торбите и да се развява като прани гащи пред теб, а ти да си мъкнеш отзад с 2 тона багаж. И като му изсъскам Sick, и започва да се извинява, че се разсеял. Много е разсеян - философска му работа  ooooh! А за пеенето - то му се отдава, даже пее професионално в един мъжки състав. Ще му предам хубавите ти думи  Hug И при вас, викаш, кофти времето. Тук направо е супер потискащо  Sad То лятото си отиде  Tired Да стискаме палци бързо да се оправя  Praynig Hug

Мименце, с играчките и аз умирам от срам. Въпреки че в нашия случай може да вземе играчката на дете, може и да му даде своята. Фифти фифти  Joy Но деца са, няма какво да се притесняваме. Гледам по всякакви начини да го уча да не е егоист и като получи някакво сладкишче например, задължително дава на мама, на баба, нищо, че на нас не ни се яде понякога. А ти много хубаво да изкараш в Турция и гледай да се отпуснеш, не се навивай отсега, че ще ти е мъчно. Аз бях така преди няколко месеца, като ходих на РД на Лео в Бургас без моите и наистина ми беше адски мъчно, не можах да се насладя на иначе веселяшкото прекарване  Peace

Доре, това за Анталия е суперпожелание!  Heart Eyes Да ви се връща на всички, дето има една дума.  Laughing И браво на вашите крачета  smile3501

Иренка, това е такава гимнастика, че няма равна наистина. А Никол хитрушка значи - мама да я носи по нанагорнището  Laughing Да има после сили да тича с децата  Heart Eyes

Калинка, той и моят син започна да ми вика "маам". Преди бях "мама", сега минахме на по-англоезичното, без да знам откъде му дойде  Laughing Стискаме палци за лотарията  Peace После с Даничка ще почерпите  Wink Heart Eyes

Рени не се е мяркала и по другите форуми, нали? Дано всичко е наред при тях. И за Маргото ми е тъжно  Sad

Хубав ден и до скоро!  Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 77
Здравейте момичета,
   Аз каквато съм сръчна и  работна взех че се контузих точно преди морето  #Cussing out. Преди няколко дни се порязах с нож и нали все нямам време, а и си мислех че ще зарасне, само го полях със спирт за дезинфекция и нищо. Пръста обаче ми се подду и трябваше да ми го цепнат вчера  Sick. Сега до сряда съм на превръзки всяка сутрин , а в къщи не мога нищо да правя. А по цял ден съм сама и трябва да се оправям с малкия, добре че ми е Ванката да помага.
Та да ви посъветвам по малко работа - помалко контузии съответно Simple Smile)))

Мили, съжалявам че ти се е разминала Албената, но пък поне си подновила външността.
Вили, ама много си сериозна, чак от село намери начин да ни пишеш:)) . Дано поразучи животните Дидката и да си изкарате добре, а и да си починеш.
Миме, нашия Алекс пък си дава играчките, но да видиш батко му какъв е прибран  Laughing. Ако някое малко дете вземе на Алекс играчка, баткото ни го следи и бързо ,бързо си я взима и я връща на Алекс  hahaha Не дава да пипат нещата на Алекс други дечица. А да не забравя да ти пожелая приятно изкарване в Турция.
Калинче, благодаря за пожеланията , дано наистина изкараме добре. Най вече се моля да не се разболяват, че това време е отвратително.
Иренка, голяма си късметлийка с такава свекърва Simple Smile), много хубави чехли.  Да си ги носиш със здраве   bouquet
Рени, как е Ванката ? Вие май ще сте като нас с тази алергия, аз мисля че Зиртека има ефект , но не искам да се хваля за сега.
Поздрави на всички и лек ден   bouquet

# 78
Привет и от нас, Момичета!

При нас е дъждовно днес, та разходката за днес ще я правим в някои от МОЛ- те.

...за какви снимки от фитнеса говориш...
Иренка, може би е било само твое споменаване, но в началото ми се струваше доста надъхана с този фитнес салон и мускулестите батковци там, /и аз м/у другото много Ти се чудех каква нужда Ти от фитнес имаш, ама хайде/ и затова ми е направило впечатление, прощавай. Иначе как беше днес Николетка на яслата, махна ли Ти за довиждане или и днес забрави? Как сте с вечерното спане, заобича ли си нейното легълце? Hug

Мимето, ами и ние сме доникъде с шерването на играчките: Моето си е мое! и това си е. Но още е рано според мен да могат да се научат да делят, може би след 2- 2 1/2г и да стане. Peace

Вили, стискам Ви палци да имате хубаво време и да направиш снимки на Беласица. Много съм чела за таз планина, но чрез теб ще я и видя. Hug

Мили, а ще вземеш ли и Татито Ви на рожденият ден в събота? Не бъди толкова критична към изявите на 1/2-та си, все пак малко мъже могат да бъдат похвалени че са романтични, повечето са до болка прагматични. Hug

...нашия Алекс пък си дава играчките, но да видиш батко му какъв е прибран...Не дава да пипат нещата на Алекс други дечица...
Селина, разкошни дечица- взаимо допълващи се имаш. Да са Ти живи и здрави. Сладури. Бързо оправяне на контузията Ти желая и приятни достягания на багажа. Отмяташ ли в списъка? Hug

Лек и хубав, слънчев и топъл нов ден Ви желая! Бързо оздравяване на болничките дечица и мами![/b Heart Eyes

# 79
здравейте... днес съм първаааааааааа  Hug Whistling

добре че почерпих децата по един сладолед... та да ме оставят да вляза малко при вас... и така тука се вижда СЛЪНЦЕТО на хоризонта и току виж ни се усмихнало и напекло ... та да се стоплим и отидем на пикник в гората... то не че и вчера децата не изявиха желание за разходки до там... ама му се вижда края на гадното време....
да похваля таткото... докато ни няма в София той направо отхвърли доста работа... по апартамента.. вчера подписа договор за наем за стария .. и от 15 ще съм ГАДНА ХАЗЯЙКА... как ме виждате в тази роля... наели са го момиче и момче в очакване на първото им дете... дано се харесат в нашето жилище... че ние в него сме отгледали и двете...а днес ще ни слагат блиндирана врата в новия апартамент... направо си е за хвалба този тати.. я виж че и без нас можел да отхвърля маса задачи.. bowuu Hug

Веси, дано ти се оправи ръката... та да можете да заминете за морето... то кога беше... че нещо ми се губи в главата... и най-вече времето да ви е хубаво та да починете и съберете полезни слънчеви лъчи... Hug а иначе то наше СЕЛО е МОДЕРНО и интернета не е никакъв лукс... ами може би за развлечение и удобство  newsm78

Мили, то май им е навик на мъжете да се правят на разсеяни... така им изнася...

Иренка, къде зачезна.. да не си разхождаш новите обувки... или им търсиш подходящи дрешки из магазините...

Мира, а ти къде се изгуби слънцето ли гониш вече по плажа или правиш протести... че ви спряха ТОПЛАТА вода в БУРГАс...

Ади, какво прави нашият приятел МИШО... да у показваш ДИДИКАТА .... та да не ни забрави детето...

Мими, настрой ли се вече за пътуването и събра ли багажа..а колкото до раздялата с най-милите си хора.. знам колко ще ти е мъчно.... но няма как... ще издържиш  ooooh!

Кали, то планината ни не е много известна...че нали сме граничен район и навремето можеше само с ОТКРИТ лист да допариш до нея... то и затова си има само една хижа но е над Петрич...

Рени, как сте вече.. Ванката оправя ли се...да се надявам че е така ОТ СЪРЦЕ ВИ ГО ЖЕЛАЯ  Praynig

Дори, а при вас как са крачетата... Вики сигурно не се спира нищо че го боли... то поне на децата бързо им минават тези рани... нищо че май е по-добре ХИЧ да ги нямат... но... ooooh!

поздрави за всички ви   bouquet

# 80
Сърдечни привети, Момичета!

Днес изглежда е било хубав ден при вас, дано утрешният да Ви е още по- хубав и от миналият.

...то планината ни не е много известна...то и затова си има само една хижа но е над Петрич...
Вили, Ти макар и от разстояние не изпускаш контрола в София по дейността на вашият Тати? Hug А за Беласица, как да не е известна. Баба Ванга, Бог да я прости, толкова често я е споменавала, като източник на енергия. Ти си щастливка че си от тоз край. Ти ходила ли си на Рупите, наистина ли има нещо омагьосващо на това място? Наслаждавайте се на почивката си с двете ти кукли. Heart Eyes И да не забравиш снимката от граничната Ни планина. Peace

Мили, весело изкарване на рожденият ден! Hug

Хубав нов ден Ви желая и бързо оздравяване на болничките дечица и мами! Hug

# 81
Здравейте Hug
Днес е отвратително време. Sad
Да Ви се оплача.Тя нашата одисея с оборудването след ремонта няма край.Ние се отказахме от масата която бяхме поръчали защото казаха че изобщо скоро няма да дойде.Но паричките от капарото ни ги върнаха.И днес закарахме Криси на мама и с на Цецо брат му отидохме на Габрово да си търсим там.Но и там в онзи огромен магазин нямаше подходяща, че те нашите изисквания са доста.Накрая отчаяни отидохме в един друг магазин и си харесахме една.Но ще стане след един месец.Стискай палци да не се проточи като първата.И за да не си тръгнем с празни ръце си купихме един стол за компютър.Сега съм се разплула в него и е много удобен.

Вили, златен мъж имаш.Не си спала като си се женила HugВсе така и занапред да ти помага.А като се оправи времето отидете на пикник и ни пратете снимчици че и ние да оплакнем очите. Praynig

Веси, много неприятно че си се контузила така.Бързо възстановяване и хубаво време на морето.А кога заминавате?

Мирка, как върви дипломната работа?Ще имаш ли защита на нея?Ако има казвай кога ще е че да ти стискаме палци Peace

Дори и Рени, къде сте?Вики и Ванката добре ли са вече.Пишете, че да знаете че ви мисля. Heart Eyes

Мили, весело изкарване на рождения ден и мноооооооого да се забавляваш Grinning

Иренка, мила и ти къде изчезна....а беше една от най-сериозните.

Спокойна вечер и по-топъл и слънчев утрешен ден ви желая  bouquet

# 82
Здравейте мацки. В петък бяхме на превръзка, вече почти са зарастнали раните Shocked Не знам с какви вълшебни мазила го мазаха, но вече е много по-добре. Във вторник сме на последна превръзка. Дано всичко е наред и да почнем с приготовленията за морето. То това време как се скапа, но дано се оправи до тогава.
Иренка е зачезнала, Марго не се е появила, дано си купонясват , а не да е заради някакви неприятности.
 Приятна вечер от нас.

# 83
Здравейте, късно се включвам, но пак е нещо ...  Laughing
Вчера не писах, защото свекър ми от Плевен беше у нас на гости и като оставихме Никол в яслата, цял ден сменяхме заведение със заведение, а аз не съм свикнала на неговия купоняски живот и в 14:30ч едва го накарах тоя човек да се приберем, и да се заема с вечерята  Embarassed (той като дойде у нас, обожава той да готви, а аз да си почивам  Embarassed Blush) ... тъкмо се разполутих пред комп. и в Скайпа се обади една приятелка от Берковица с която се запознахме тук във форума, а тя се оказа съпруга на мой много добър стар приятел и като си ходихме за Великден се видяхме и те ни идваха на гости .. ама май ви казвах за това, сори  Embarassed) ... и докато се усетя, станало 16ч, а трябваше да идем до аптеката първо да взема на Никол спрей за сополите и тогава да идем да я вземем ... А този спрей ни го изписа лекарката сутринта преди да я заведа в яслата .. Там всички деца са сополиви и просто се чудя как може толкова ненормални майки да има ... Още първия ден като я заведох, видях че едното кашля силно и дълбоко и носа му тече ... и въпреки че непознавах още никой от персонала там, нали знаете, че немога да трая, попитах: Защо си водят децата след като са болни .. такава ли е практиката при вас, всички накуп, без значение кой болен, кой здрав ... и те ми показаха една бележка от докторката, че същото дете е било в къщи няколко дни и вече може дасе върне в яслата ... ДА, АМА ТО НЕ БЕШЕ ИЗЛЕКУВАНО .. е тия сополи на Никол почнаха на 3-тия ден и още не са спрели ... какво ли не правих в къщи, неминават ... пък и как ще минат, като всички останали деца са сополиви .. Притесних се да не би тия сополи да докарат нещо страшно и реших да заведа Никол да я прегледа докторката ... обадих й се и тя ми каза в 8ч преди ясла .. та я заведохме, този път не плака, преслуша я и каза, че е напълно здрава, освен сополите .. предписа ми Оксилоскокц. (който между другото й давам всеки ден по половинка ей така, но сега по цяло сутрин и вечер - за лечебна цел) и един спрей NISITA, който пък до тоя момент не беше поръчван, та се обадиха да ми го поръчат и обещаха следобяд след 15:30ч да ида да го взема .. Та така ... взех Никол, свекър ми замина малко на Ботевград, а вече в къщи, тя изобщо не ми позволи да стигна до комп. ... Днес пък нямахме нет, реших че навсякъде в Правец е така, защото го платих май, ама добре че по едно време ми хрумна идеята Драго да звънне на една негова приятелка, която като мен виси в нета да я пита ... и кво, оказа се че има ... Звъннах веднага в офиса им и някакъв ми вика: ами вие дължите за 2 месеца, немога да го пусна .. пък като ми кипна и като се развиках .. направих го на гъз, нестига че се обаждам на обикновен тел. от мобилния, ами и намерих бележката си от плащането и му продиктувах номера и датата ... Извинете, то колежката объркала ... Ама мен не ме интересува бе човек, знаете ли колко пари загубих от сутринта  Embarassed Embarassed Embarassed заради тая ваша грешка ...  Joy Joy Joy Joy Joy Та пусна го на секундата, ама Драго като седна и добре че излезе на по бира с един приятел, Никол неиска цял ден да спи и сега по никое време заспа (не ми се мисли, ако се събуди през ноща наспала се  newsm78) и дойде и мойто време ...  Laughing

Дорий, радвам се че се оправяте бързо .. браво на Вики   bouquet
Миме, стискам палци до месец да получите масата си и честит ви стол за комп. Аз много се изкефих когато Драго без да сме го планували, купил един стол и вечерта ме изненада с него ... то ми се одървяше дупето с ония смотани столове, сега е друго нещо ...  Peace
Вили, дано при вас няма дъжд и си изкарате супер, щото аз новите обувки няма как да ги разходя от локви ... но пък познайте кой ги разхожда без да му пука за нищо ...  Laughing Я вижте, приемат се и облози ...

Кали, Никол още не спи в леглото си, даже недава да мръдна възглавничката й (която е между нашите) и да си я сложа през деня в нейното легло ... изпуснах момента за това, сега чак когато тя реши че не й се спи при нас ... кой знае след колко години  Laughing
Иначе в яслата вече ми маха гърбом както си върви по коридора ...  Laughing
Ти Дана ще я даваш ли на ясла, и изобщо има ли такива неща там ... сигурно се казват друго, ако ги има изобщо ... ?
Веси, благодаря ти    bouquet

Къде се изгубиха останалите, много ми е кофти като няма Рени и Маргото ... кво ли става с тях ..   Thinking
Хайде лека нощ на всички и ако не утре, в понеделник съм на линия ...  Peace

Последна редакция: сб, 10 юни 2006, 23:00 от Irena80

# 84
Слънчеви привети и от мен, Момичета!

При нас е строхотен слънчев ден, и вече божурите ни са напъпили. Разкошни са!

Вили, явно днес си почивка или си на разходка по Беласица. Hug

Мимето, а какви са вашите предпочитания за маса- правоъгълна или кръгла, от какво дърво я търсите? Явно е доста специална след като на толкова трудности се натъквате. Peace

Иренка, честит Ти нов аватар и подпис. Много са сладки и двата. А за малката Ти принцеса с мамините красиви обувки нямам коментари. Аз и преди Ти казвах, сериозна конкуренция те чака. Hug
...се обади една приятелка от Берковица с която се запознахме тук във форума, а тя се оказа съпруга на мой много добър стар приятел ...
Колко е малък света, нали?! Плевенският ти свекър Ви чака човека вече 2 месеца да намерите време след Великден да отиде на гости и най- накрая дойде да си види любимата внучка на крак. А за яслите, има ги, но засега ще изчакам поне до 2год, защото се кърмим и през деня, а пък след това ще го мисля. Peace А как сте с гърнето?  newsm78

Дорий, много се радвам за зарасналите крачета на Викито. А ти все още ли си с тази разкошна тъмна коса от последните ви снимки?  ThinkingМного ми хареса блясъка й! Hug

Лек и хубав нов ден Ви желая! Целувки за мъничетата

# 85
Иренка, честит Ти нов аватар и подпис. Много са сладки и двата. А за малката Ти принцеса с мамините красиви обувки нямам коментари. Аз и преди Ти казвах, сериозна конкуренция те чака. Hug
...се обади една приятелка от Берковица с която се запознахме тук във форума, а тя се оказа съпруга на мой много добър стар приятел ...
Колко е малък света, нали?! Плевенският ти свекър Ви чака човека вече 2 месеца да намерите време след Великден да отиде на гости и най- накрая дойде да си види любимата внучка на крак. А за яслите, има ги, но засега ще изчакам поне до 2год, защото се кърмим и през деня, а пък след това ще го мисля. Peace А как сте с гърнето?  newsm78

Благодаря   bouquet нещо не са ми на мястото тези, но другите пък хептем нестават .. трябват нови снимки .. Laughing
Вярно е това дето казваш, но обещахме сега юли да отидем на гости в Плевен, пък и без това яслата няма да работят целия месец...
Леле Калинка, като те чета с това кърмене .. БРАВО НА ТЕБ, шапка ти свалям, аз вече забравих какво беше това ...  Heart Eyes
А гърнето - в яслата там си върши работите, а в нас ... Мама, ако ... (и се попипва  Laughing) ..отива, взима си гърнето, сваля гащите, отлепя памперса и сяда ... ама нищо не прави, а само имитира, че пишка и ака ... прави ме на маймуна  Laughing а аз като я чуя и веднага почвам да хвърча, ако е захвърлила гърнето някъде веднага да го нося ... Между другото в нашето гърне ВСЕ ОЩЕ не е свършила нищо, ама поне разбра, за какво аджеба служи то и в скоро време очаквам  и действие  Laughing

Отивам да спя, лека нощ  Heart Eyes

# 86
здравейте   Hug

вчера зачезнах ... но не по моя вина , а защото нямаше нет... то като е лошо времето явно се получават таквиз аварии и в наше МоДерно СелО нямаше интернет и на мене ми беше много мъчно, че не успях да ви се отчета... то не че имаше с какво да ви се похваля... а по скоро да се оплача Диди ми е малко болна, явно пипнахме нещо че от два дни ни мъчи разтройство и е много отпаднала... днес дано малко живне ,  Praynig че е много отнесена и все по мене ходи ... изобщо не иска да остане сама в стаята , а и не хапва нищо... което повече ме притеснява...

Кали, до Рупите съм ходила... и колкото и срамно да е беше точно веднъж и то когато беше починала баба Ванга и бях бременна с Петя..от което можеш да си направиш извода, колко съм сериозна в отношението си към такива омагьосваши места.. иначе там е много омайващо и сигурно има някаква неземна сила и енергия скрита в месността... но явно не всеки може да се възползва от нея...

Иренка, не бях още отворила снимката и се досетих кой е РАЗХОЖДАЩИЯТ новите ти ОБУВКИ ... и знаеш ли не сбърках в предположението си...

Дори
, радвам се че Вики се оправя при това бързо...и дано да нямате повече такива произшествия..

Мими, то и при нас сега ще се проточат нещата с дообзавеждането... но така е като искаме да ни е уютно и красиво...

Мили, дано сте си изкарали суперско на КУПОНА... ще чакаме рапорта ти.. Joy

оставям ви че трябва да обгрижвам Диди , че да може да ни се оправи състоянието и да тръгнем по баирите... че съм ви обещала снимки...а вече станах банална с тези си
обещания...
поздрави и хубави семейни преживявания на всички ВИ  Hug

# 87
Привет и от нас, Момичета!

Иренка, ние сме доста по- далеч от Вас с Никол от гърнето. Преди хващах по някое и друго аки, но вече изобщо не ще и да седне на него. Как ще я уча незнам?! Значи при Вас вече юли е запазен за Плевен, така ли? Hug

Вили, а как е майчето Ти? Колко често си ходите до Беласица? Радва ли се милата на внучките си? Направи им една тройна снимка, или по- добре и четирите дами от 3 поколения/ баба, мама и 2внучки/. Ще е страхотно да Ви видим четирите дами заедно. Hug Дано Дидката вече е по- добре и да започне да папка. Докога сте там? newsm78

Мимето, честит Ти нов аватар! Приятни приготовления за Турцията! Hug И да не забравиш обещаната бяла снимка. Hug

Лек и хубав нов ден Ви желая!

# 88
Добро утро Hug
Иренка, в Плевен ли ще идвате? newsm44 newsm44 newsm44 Айде, нямам търпение да се видим и да запознаем Никол и Криси?Пиши подробности когато разбереш кога точно ще е.Вече нямам търпение.А Николетка е толкова сладка с твоте обувки...Криси и тя ми обува моите и да знаете как си ги избира...Не обува свички а само някои.От сега проявява претенции. Grinning
Вили, как е Диди?Пиши как е днес?Стскам палци е се оправя бързо Praynig че да отидете на разходка в планината.
Кали, и аз като теб претърпявам пълен неуспех с гърнето Sad Направо съм се отчаяла как ще я науча.Онзи ден я сложих и тя милата рева десет минути на него, ама толкова силно че целия блок я чу.Накрая ми стана жал и я вдигнях.Дано докато ме няма баба и успее да я понаучи малко.А бялата снимка...Направо не е яд че времето е студено и не мога да си нося новите дрешки SadНо ще ви пратя, щом съм обещала Peace
Мили, как изкара на рождения ден?А Андерйката какво прави?
Дори, браво не Вики че се оправя.Дано всичко скоро да е лош спомен.Кога заминавате за морето?
Веси, как си с контузията?Зараства ли?А и вие кога ще тръгвате за морето?Май се очертава скоро да оредеем доста Sad

Момичета, аз утре заминавам.А ако занете колко работа имам да свърша днес, направо не знам дали ще ми стигне времето.След обяд трябва да отида да намеря на Криси потници и гащички, защото в яслата не искат да са с бодита, а аз досега само с бодита съм я носила.И пижамки трябва да купя.С тези потничета малко се притеснявам дали няма да и изстине кръстчето newsm78Иренка, при вас как е?И там ли не дават с бодита?Трябва да ги купя днес за да мога да ги изпера, защото като се върна в събота няма да имам време.Нали от понеделник и аз ще си имам ученичка.

Айде чао за сега.
Причтен ден  bouquet

# 89
Здравейте момичета.
Калинка, благодаря за комплиментите за мойта коса. Аз никога няма да мога да имам друг цвят на косата, тъй като се боядисвам с къна. Опитвала съм да си правя кичури, но резултата е нулев.
Миме заминаваме на море на 1 юли. На теб желая весело изкарване. И при нас не дават с бодита, само потници Naughty само че аз не мога да разбера защо.
И ние с гърнето сме до никъде. Надявам се като тръгне на ясла, да види другите дечица какво правят и той да се светне ,че на гърне е по -гот отколкото в гащите. Чудя се какво ще правим на морето. Да му купувам ли бански, има някакви бебешки дето се перат пък не изпускат, ако свърши голямата работа.
Оставям ви за сега ,че дивчо вече е полудял. Ще се облечем да излезем докато не е заваляло, че вчера полудяхме. Желаем ви хубав и слънчев ден.

Общи условия

Активация на акаунт