Иренка, много хубаво си украсила нашият Октомврийски Отбор. Благодаря Ти, предполагам доста време и нерви Ти е отнело.

Много ще ни липсваш, но да си изкарате много добре при баба с двете красавици. А как Ти се стори старата приятелка, дано си е все същият "земен" човек от преди които познаваш?! 
А Ти практикуваш ли на някакъв спорт?
Не за намаляване на "д-ъто"/ което всъщност нямаш/, а по скоро за стимулиране и тонизиране на орг-ма особено с твоята натоварена работа.
Как са Ви японските подаръчета, работят ли още? Баба и дядо да не са пак на турне? 
Дорий, честита Ви 4- та сватбена годишнина. Да сте много, много щастливи и още дълги години съвместен живот Ви желая. И добре да се почерпите че то семеен празник- хем на Вики, хем на мама и тати!

Мили, таз твоя шефка, много строго съблюдава подчинените си! Един хубав постинг не дава да се пусне, а Ти реклама й правиш.

Лек и хубав нов ден ви желая! Бързо оздравяване на болничките ни членове!
) малко се съмнявах, ТаТи да не се разочарова от закачката.... После купих от онези горящи украси за торта и цифрички свещички и бутилка Sobiesky- зелен етикет ( като знам колко пиеме ще имаме от нея до нова година) и 2 кутии сок ябълка... и се прибрахме... Вальо беше станал в 7 сутринта и бързо бързо заспа в 14 часа... и като се започна едно чистене, готвене, връзване на балони, надписи ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, та до 16.30 бях готова, а Вальо още спи
И представете си картинка, Тати влиза и ни гледа уплашено, аз викам: "Бързо бързо", държа нещо което гори и дими, Вальо плаче!!!

Но тя не знае какво му е всъщност на детето и най-добре да отиваме към болницата 

А и аз едва гледам и затова ви казвам