Новите съседи - в очакване на новия сезон

• 64 602
  • 753
  •   1
Отговори
# 540
  • In transit
Това е много добро Joy

# 541
Едно мнение раздел СО ми напомни за адвоката на съседите - забравих му името, този който постоянно забравя, обърква делата и си разсипва листовете от куфарчето. Joy

# 542
Хосе Игнасио.

# 543
Все пак натрупа доста богато CV през годините. Не е като да не е работил Wink
А какво стана с книгата, която написа Чуса? Нали беше при издателя и той каза, че е разбиваща. Не се разбра получи ли пари от нея.
Не казвам, че Амадор не е работил. Чудя се защо не започна отново нормална работа.

# 544
Все пак натрупа доста богато CV през годините. Не е като да не е работил Wink
А какво стана с книгата, която написа Чуса? Нали беше при издателя и той каза, че е разбиваща. Не се разбра получи ли пари от нея.
Не казвам, че Амадор не е работил. Чудя се защо не започна отново нормална работа.
Защото тогава нямаше да бъде толкова интересен образ Grinning

# 545
Божеее, бтв цензурират сериите. Ами да бяхте го пуснали по комеди, не по главната телевизия. Дразнещо е да слушам тъпия сигнал.

# 546
  • София
Божеее, бтв цензурират сериите. Ами да бяхте го пуснали по комеди, не по главната телевизия. Дразнещо е да слушам тъпия сигнал.
И на мен ми направи впечатление, явно се пазят от някоя глобичка, ми да го бяха пуснали и в друго време, знам ли. То така доста от сценките и смешките отиват на кино.. иначе верно колко са млади и различни всички.. едни такива нищо неподозиращи какво ги чака.

# 547
Точно цинизмите, расизма и свободната реч правят сериала уникален и забавен.

# 548
От колко часа ги повтарят и по БТВ ли?
Аз защо ги чакам по Комеди Simple Smile)

# 549
То така доста от сценките и смешките отиват на кино..

Точно цинизмите, расизма и свободната реч правят сериала уникален и забавен.
Абсолютно! С тази цензура ще развалят сериала.

Аз разглеждах програмата им преди ден-два дали ще дават повторения и нямаше такива.

# 550
По коя програма го дават?

# 551
По БТВ(главната) от 15 ч. всеки делник.

# 552
Мерси, аз аз ги чакам по bTV comedy голям съм заплес.

# 553
Е днес какво цензурираха - вагина ли беше? Представям си като стигнат до операцията за смяна на пола на Алба как ще има да пищи постоянно сигналът...

# 554
Вчера гледаме с мъжа ми, та се майтапим, че в по-късните серии, където всяка втора дума е "биийп", ще има диалози в стил "дума-бийп-дума-бийп-дума-бийп....."....   Laughing

Общи условия

Активация на акаунт