Новите съседи - в очакване на новия сезон

• 64 594
  • 753
  •   1
Отговори
# 555
Егати, като ви чета, тия са съсипали сериала

# 556
Като ви чета, няма да го гледам изобщо. По-добре да го изтегля от някъде Grinning

# 557
Егати, като ви чета, тия са съсипали сериала

Съсипа̀ха го тоя сериал.

# 558
  • In transit
Представяте ли си след 5-ти сезон ако трябва да го цензурират какво ще става...пиии...пии...пи...пиииииип....като морзова азбука. Там доста цветущи ставаха. Joy

# 559
На мен ми се струва, че няма да го задържат дълго в национален ефир.

# 560
На мен ми се струва, че няма да го задържат дълго в национален ефир.

Аз предполагам, че го пускат само за ИП, тоест до 13.05 , колкото да ни веселят малко, докато си висим  у дома безработни, депресирани и тъжни

# 561
Обаче Ракел в началото каква е делова, организирана, после как се превърна в празноглаво Барби...Милото пък  много консервативно облечена, после се развихря с екстравагантни тоалети.

# 562
И е много по-хубава преди "разкрасителните" процедури.

# 563
В сериала не малко пъти я майтапят за силикона, екстеншъните и другите разкрасителни процедури, които си прави.

# 564
Сигурно след като се се разделили със сценариста, са започнали и майтапите. Малко гадничко.

# 565
Четох, че Йоли и Ракел няма тобщи сцени. Ми на всички събрания са заедно. Имат и други-примерно като Гадината си скъса брачното свидетелство.

# 566
Четох, че Йоли и Ракел няма тобщи сцени. Ми на всички събрания са заедно. Имат и други-примерно като Гадината си скъса брачното свидетелство.
Е тези фръцкания са само, докато зарязаната си намери нов мъж Grinning

# 567
Е тя Ракел нали липсваше от сериала, когато се появи онази адвокатката, в апартамента на  Юдит /забравих й името/. Тя пък му била бивша на сценариста. Та Ракел с бивши, с настоящи...

# 568
Палавник, нали и Йоли се вреди по тази линия.

# 569
Да бе, направо турлю гювеч.

Общи условия

Активация на акаунт