Новите съседи - в очакване на новия сезон

• 64 542
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Нямам големи очаквания, ще ми липсват всички които ги няма, а без Антонио съвсем 😥....но, да видим.

# 661
Падам и умирам

# 662
Доста нереално го направиха това напускане на Хави. Можеше да измислят по-достоверна причина.

# 663
Нищо не казвате, как ви се стори....

# 664
  • София
Не знам, предвид какво са "преживели" съседите, много слаб старт на 12-ти сезон.  Марото наистина много тегаво си тръгна, а прическата на Лола хич не ми харесва...

Това с експлоатацията на работната ръка в "бункера" ми дойде също в повече.

От години с такова желание чаках сезона, но не знам дали няма да е цялостно разочарование, ще се опитвам да не се настроя негативно. Факт е, че този сериал ми е един от най-любимите.

# 665
  • In transit
Малко изчерпани са вече...и откъм сюжет и откъм лафове. Което е нормално. Но пак са ми забавни, толкова съм свикнала с образите им. 
Имам въпрос, знаете ли къде ги качват в нета сериите, че другата седмица няма да мога да ги гледам по ТВ?

# 666
# 667
  • In transit
Мерси Леми! Kissing Heart

# 668
Любим сериал години наред. 11-ия сезон не ми хареса. А началото на 12-ия... хептен. И това с мигрантите беше тъпо! Съжалявам, че го казвам.
Да видим тази вечер втория епизод...

# 669
Гледала съм го на испански целия сезон. Като цяло целия сезон е една тъпня, като предходния, но още по-зле.

# 670
Колко еп. ще е новия сезон...шок наистина Хави го няма,че и забременил Мартина  ....изобщо не очаквах,тъпо 😕

# 671
  • In transit
Аз все пак не разбрах... последния път гледахме един сезон наполовина...8 серии. Този, който дават в момента ли е или предния?

# 672
Майки, ако това ти помогне да се ориентираш, че и аз им изгубих края...

Това е от днес:

# 673
Ех, госпожа Салданя Kissing Heart

Добре са си епизодите, вие сте много претенциозни Simple Smile

# 674
Колко еп. ще е новия сезон...шок наистина Хави го няма,че и забременил Мартина  ....изобщо не очаквах,тъпо 😕
15-16еп. беше ако не се лъжа. Иначе аз на шега познах, че ще е с Мартина, но да я забременее не очаквах.

Добре са си епизодите, вие сте много претенциозни Simple Smile
Или ти имаш много ниски очаквания.

Общи условия

Активация на акаунт