Новите съседи - в очакване на новия сезон

• 65 402
  • 753
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Снощният епизод ми беше забавен... лудите обаче станаха доста в тази кооперация. Grinning Иска ми се нещата между тийчърката и Амадор да продължат, много са ми готинки заедно.

Бруно наистина не го заслужи това, тамън се бе съвзел и бе щастлив с алтернативната църква и започна отново да свири и да се радва.. Жалко, че отблъсна Йоли, щяха да са готина двойка.

Жалко, че сега вместо "Гадината" чуваме "Менината". 

Надявам се, че епизодът довечера ще бъде многооо добър като за финал.

Фермин.. ми е забавен, ама не чак толкова, дори предпочитам Естела пред него.

# 496
А това Менина откъде дойде? И какво означава всъщност?

# 497

Това не съм го чула. На Нинес ли го казват?

# 498
Върнаха се на "какво евтино заяждане".
Преди малко при скандала между Лола и Хави.

# 499
И на мен не ми харесва фактът, че правят образа на Фермин все по-гаден.

Последна редакция: чт, 02 апр 2020, 21:52 от 4everYoung

# 500
Ee свърши Sad
Амадор добре финишира.
Гаранция тая не е бремена от него. Може от братовчед си.

# 501
  • София

Според гугъл момиче, жена...

Казваха ѝ така във вчерашния епизод.

Е мега много ми е криво за Амадор, тази Кларита грам не я издържам като образ, честно. Grinning Щяха да са супер готина двойка с Барбара.. личеше си, че е истинско, нали той все търсеше любовта...ама те.

А това дето преписаха на Менчо.. скандално, доста се размива сценарият.

От утре какво ще дават? Нямам търпение и за следващия сезон, ама .. кога ли ще е.. пуу така си се забавлявах вечерно време, по цял ден да ги гледам, няма да ми омръзнат!

# 502

Според гугъл момиче, жена...

Казваха ѝ така във вчерашния епизод.

Е мега много ми е криво за Амадор, тази Кларита грам не я издържам като образ, честно. Grinning Щяха да са супер готина двойка с Барбара.. личеше си, че е истинско, нали той все търсеше любовта...ама те.

А това дето преписаха на Менчо.. скандално, доста се размива сценарият.

От утре какво ще дават? Нямам търпение и за следващия сезон, ама .. кога ли ще е.. пуу така си се забавлявах вечерно време, по цял ден да ги гледам, няма да ми омръзнат!

От утре от 20.30 Ало, ало Simple Smile Също любим сериал.

# 503
Вчера скритата камера на Бруно наистина беше много гадна, с този зародиш, особено като замериха по стълбите. Днес Бруно и Йоли ми харесаха заедно. Жалко наистина за Амадор, отиваха си с даскалката, и на мен Кларита ми е неприятна. И накрая и с този труп, дето укриваха, и накиснаха Менчу, не беше много жизнерадостен финалният епизод.
Гледам обаче, че тази събота  и неделя няма тях да повтарят, а Ало-ало.

# 504
На мен епизодът тази вечер не ми беше кой знае колко забавен , някак си всичко , което се случи вече сме го виждали, беше доста предсказуемо и общо взето знаех какво ще се случи още преди да се случи.

Фермин започна много да ме дразни в последно време , а Кларита не я понасям. Иначе Бруно и Йоли и на мен ми допаднаха като двойка. Стана ми гадно за Амадор , отиваха си с Барбара.

За Хави, бях чела някъде преди , че докато снимат сезон 11 подготвят и сценарият за 12-ти и след като актьора реши да напусне изненадващо след снимките на 11-ти , явно ще скалъпят нещо другия сезон за отсъствието му , което ще дойде много странно според мен в историята.

Въпреки всичко пак си остава любим сериал. Simple Smile

# 505
На мен Хави и Лола много ми харесват като двойка още от началото. Искаше ми се поне те да останат като нормална двойка до края.
Фермин го харесвам като образ, но последните му изпълнения ми идват в повече.
Кларита  много ме дразни. Досега всички, които са ме дразнили в началото, после ми стават симпатични (двете баби, Фина, Йоли), но не и Кларита. Дано детето не е от Амадор. Иска ми се да не се разделят с тичърката.
Снощи не догледах епизода, не разбрах какво стана с обиска, както и как се развиха нещата с Амадор. Ако някой в резюме напише, ще съм благодарна.

# 506
Бая гадно се получи с Менчу, напълно в стила на Антонио. Стана ми гадно и за Амадор, най-накрая беше щастлив с тичърката. Кларита е от образите, които дразнят много и не виждам особен смисъл от участието им. Вярно, че в началото Йоли и Менчу също ме дразнеха, докато сега, не, защото претърпяха развитие.
Лола и Хави вече нямат бъдеще заедно, връзката им е изчерпана.

# 507
  • София
Още един глас против Кларита, Хосито също ми е безкрайно безинтересен.
Не ми хареса особено серията, предишните финали на сезон бяха по-добри. Ще ми липсва сериалът, дано скоро пуснат и последния сезон. Той излъчен ли е вече в Испания?

# 508
Много ще ми липсва този сериал.. 😣 Много разтоварващ и забавен. Можеха сега да започнат да дават моите мили съседи и там Чуса(Лоли) е голям образ, или Аида да дават или Малкълм например . Барът на Пепе го даваха миналото лято.. А ало ало вече мисля сме го гледали по сто пъти

# 509
  • Бургас
Аз все се надявах Щурите съседи да пуснат...
Кларита и Хосито хич не ми допадат. Отчето с Алба също не ми вървят някак.
И 100 пъти да го гледам, не ми омръзва. ММ дъъълги години отказваше да гледа, но последните 2 седмици му се наложи и днес беше първа писта нареден за последната серия (ние гледаме на повторение).  Joy

Общи условия

Активация на акаунт