Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 48 915
  • 756
  •   1
Отговори
# 405
Аз чак сряда съм при АГ-то даанооо да се поразмърда малкоо повечкоо че да ми е спокойно.... Май на моята доста нервна бременност ще имам спокойно и поспаливо бебче Joy

# 406
При мен един ден е хипер активна, после три дни никаква я няма 😀 не знам при вас дали е така, но дори и да не я усещам като легна по гръб и я виждам как си помръдва лекичко и ми действа успокояващо Blush

# 407
  • Beyond the stars
Като слушам какъв шопинг почвам да мисля, че аз нещо изоставам, ама 23 седмица рано ми се вижда за АМ. Grinning
Иначе за тоалетите - за работа си имам няколко панталончета и свободни ризки и блузки от преди.  Уикендът - роклички. Нямам специални рокли за бременни, просто такива в които се побира коремчо Bowtie В Lcwaiki има мн симпатични моделчета летни.
Младежът вчера ми разказа играта с ритане, ама и аз мн нерви изхабих покрай отменения полет, та сигурно ми е връщал за тормоза. И от сега слуша повече баща си, като си сложи ръката- веднага спира. Bowtie

# 408
Аз обаче съм 28 г.с и вече ми се струва, че нямам време гони ме паника. Като бях 23 г.с нямах нищо още купено.

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 19:56 от Mn.nikol

# 409
  • Beyond the stars
Успкоих се Bowtie Иначе колички разцъквам, списъци правя ама нещо не съм на вълна още. Но под мотото Щастлива мама - здраво и щастливо бебе съм на морска вълна ..да заредим с малко витамин Д по някое време, живот и здраве Sunglasses Трябва само къде и кога да измислим.

# 410
Аз как най-добросъвестно завиждам на тези, които си живеят на моренцето, могат да си ходят на плаж всеки ден. Така ми се ходи, да се разхладя, но вече в напреднала бременност не пътувам никъде от страх, в басейн не бих влязла пък от страх от инфекции.В тази жега единствено климатика ме спасява, обаче сериозно обмислям да си плясна в двора на къщата на баща ми един сглобяем басейн от тези с метална конструкция колкото да отбия номера.

# 411
Аз обаче съм 28 г.с и вече ми се струва, че нямам време гони ме паника. Като бях 23 г.с нямах нищо още купено.
Нищо не съм купила за бебето, разчитам на дрешки и принадлежности от каката. Дори като ви чета взех да се замислям че не може пък съвсем нищо да не взема ..
Съгласна съм за първите размери дрешки, не трябват много, при нас стана така че дори имаше такива, които и бяха малки още първата седмица и не ги е обличала нито веднъж.
 Бтв май с теб имаме един термин, 4-5.09 но и ние вървим малко напред и ми казаха на последния преглед 30-31.08. така че наближава..

# 412
Да и на мен ми го изместиха за края на август беше 4.09, последно ми казаха 26.08 знае ли човек общо взето след средата на август ми казаха да съм в готовност и нали ми е първо съм паника. Предполагам като си имаш едно детенце вече е по-спокойно. Незнам как го местят така този термин ама като се замисля няма много време и затова понакупих неща подариха ми други и така, че и за болницата си приготвих каквото там трябва Simple Smile

# 413
Да кажа и аз за мързеливите фази на бебешока. При мен започнаха преди месец горе долу. В началото много се шашках. По 3-4 дни не съм го усещала активно и все доплера ме спасяваше. Чуя му тоновете, па се поуспокоя. После на ЖК веднага споделих с АГ и го проверихме обстойно. Поне 5 мин му наблюдавахме само движенията. Мърдаше през цялото време, но по-леките движения не ги усещах. Оказа се обърнат с главата надолу и захлюпен към гърба ми. Всъщност това беше причината, риташе ме в гърба Grinning След ден-два го усетих как се завъртя и екшъна отново започна Grinning От тогава няколко пъти се случва вече, но не се стряскам, винаги е за 2-3 дни.
Никол, хич не ни завиждай Grinning
Както ми е на 5 мин. морето, така имам само една баня до сега. Много ми се ходи, но голям страх ме тресе.  Морската вода също може да доведе до инфекции, а ние сме свикнали да сме по цял ден на плажа и със сигурност няма да издържа без да се точна поне няколко пъти. ММ още от сега негодува, че един свестен плаж няма да направим това лято , но пък аз не се виждам в най-голямата жега изтъпанила шкембе на пясъка.

# 414
  • Beyond the stars
Аз не съм фен на водата, предпочитам лежането с книжка и ровенето на крака в пясъка. Та сега обмислям просто дейността да е на сянка и не в 2 на обяд. Стига ми и само бриза, шумът на вълните и вечернтите разходки по плажа Heart

# 415
  • Across the Multiverse
Много добре се виждам на плажа сутрин и късно следобед по хладното Simple Smile В понеделник излизам в отпуска и се мятаме  Sunglasses

Нищо не съм купувала още, освен 2 блузки от Лидл и да- много съм доволна от материите на техните бебешки дрехи (още от каката имам предвид). Наистина понякога след 1-2 изпирания си проличава качеството на някои дрехи/материи. Някои не мърдат, други- веднага стават на парцал. Ще изчакам да видя кой какво ще ми даде и тогава ще попълвам дупките. И без това сега нямам време, а като изляза в болниен, жега или не- все ще ми доскучее и ще пазарувам Simple Smile Да споделя и едно друго нещо : бебетата около 4кг определено бързо ще си износят първия размер (на някои може и да не им стане), ама тези от по 2.5 кг ще си ги поносят повечко Simple Smile

# 416
Една далечна позната май месец роди бебе 55 см 4.700кг Open Mouth
Абсолютно всички дрехи с които разполагаха не им станаха, те са купували 56 см дрешки за новородено за първия месец ама то тяхното гигантче не може да влезе в тях. Аз разполагам с 56 см и  някои 62 см, та се надявам да ги поносим месец, ама като се има предвид, че и памперса уплътнява яко, дано бодита и ританките 56 да станат.

# 417
Мале, а аз се притеснявам 56 да не са му големи :O

# 418
Аз купих доста дрехи вече, количката е купена от 4ти месец, корито със стойка, барбарон, помпа за кърма. Мисля този месец да купя чаршафи и някакви дрешки още.

Дрехи не съм си купувала още, защото съм качила +2кг и всичко ми става, без панталони и дънки. И те ми стават, но ми стягат на корема и не ги нося.
Завършвам шести месец и започвам седми. Малко остава до края.

# 419
Аз купих доста дрехи вече, количката е купена от 4ти месец, корито със стойка, барбарон, помпа за кърма. Мисля този месец да купя чаршафи и някакви дрешки още.

Дрехи не съм си купувала още, защото съм качила +2кг и всичко ми става, без панталони и дънки. И те ми стават, но ми стягат на корема и не ги нося.
Завършвам шести месец и започвам седми. Малко остава до края.

Лея, как успя само 2 кг да качиш?

Общи условия

Активация на акаунт