Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 49 181
  • 756
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Мисли най-напред за това, че носиш живот в теб! Всичко ще е наред! Важното е да си спокойна!

# 511
Здравейте мами, всеки ден пия чисто кафе. АГ ми каза, че можело до три на ден,но това ми се вижда доста. С ниско кръвно съм попринцип. Прекалявам ли с кафето ? Някъде чета че е вредно за бебчо,другаде пише че не вреди ако е до 300 мл.

# 512
  • Beyond the stars
АГ ми каза още в началото, че ако не ми става лошо - драма с кафето няма, стига да не се прекалява.
Пия едно чисто кафе сутрин и това е. Рядко ми се случва да пия второ и обикновено е с много мляко и до половината. Ама това бяха единични моменти покрай сватбата  Blush

# 513
Здравейте мами, всеки ден пия чисто кафе. АГ ми каза, че можело до три на ден,но това ми се вижда доста. С ниско кръвно съм попринцип. Прекалявам ли с кафето ? Някъде чета че е вредно за бебчо,другаде пише че не вреди ако е до 300 мл.
Аз пия задължително сутрин, но понякога  следобед, ако съм много отпаднала.

# 514
Важното е да е след храна, да се пие дълго (т.е. не за 20мин да го изпиете). Аз пия по половин кафе хаха.

# 515
Аз много рядко пия кафе, но сега си направих едно фрапе 😂

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 15:11 от Love_fairy

# 516
Аз съм от тези дето кафе попринцип не пият, но пък в тази жега как ми се допийва биричка не е истина, едва успявам на изкушението, но засега държа фронта. И аз бях днес на преглед казаха ми 29 г.с.+ бебето е 1350-1400 гр приблизително, но се е завъртяло с дупето надолу.

# 517
Важното е да е след храна, да се пие дълго (т.е. не за 20мин да го изпиете). Аз пия по половин кафе хаха.
Аз го пия през целия ден от сутрин до вечер, но някой път за час, два и винаги след ядене.

# 518
  • Beyond the stars
Аз съм от тези дето кафе попринцип не пият, но пък в тази жега как ми се допийва биричка не е истина, едва успявам на изкушението, но засега държа фронта. И аз бях днес на преглед казаха ми 29 г.с.+ бебето е 1350-1400 гр приблизително, но се е завъртяло с дупето надолу.

На Хейникен безалкохолната 0.00% е много добра, 1 към 1 с истинска и не е карамелена като разни други. И ММ с кеф я пие като сме с колата  Wink

# 519
И аз имам колебания И съмнения дали е добре да пия кафе, но след 4ри месец вече пия по едно на ден, от сутринта до към обяд, с мляко. Двама АГ ми казаха, че няма проблем. Аз също съм с ниско кръвно и в жегите едвам издържам. Confused

# 520
Кафе си пиех по едно сутрин, докато  не започнах да вдигам кръвно края на 5тия, началото на 6тия месец. От тогава пия Инка 😁 като си добавям малко от кафето на милото.

+1 за безалкохолната Хайникен. Пийвам си я с кеф 😁

# 521
Аз също от време на време пийвам безалкохолна биричка или си наливам малко от на мъжа ми . Кафе пия почти всеки ден по едно с мляко.
Отскоро запичнах да пия витамини-пренатал, но последните дни ми става много лошо, когато ги пия сутрин на гладно-гади ми се и имам чувството, че ще припадна. Дали е от тях?
Вие замисляте ли се вече как ще раждате или ..само аз съм тази, на която й минава  еретичната мисъл за секцио по избор ?

# 522
Аз също от време на време пийвам безалкохолна биричка или си наливам малко от на мъжа ми . Кафе пия почти всеки ден по едно с мляко.
Отскоро запичнах да пия витамини-пренатал, но последните дни ми става много лошо, когато ги пия сутрин на гладно-гади ми се и имам чувството, че ще припадна. Дали е от тях?
Вие замисляте ли се вече как ще раждате или ..само аз съм тази, на която й минава  еретичната мисъл за секцио по избор ?

Попринцип много исках нормално, защото бързо се възстановява майката, но колкото повече наближава времето, толкова повече се замислям за секцио. Всичките ми приятелки са раждали секцио и ме наливат да раждам и аз така, братовчедка ми също, майка ми дори ми казва да раждам секцио, за да не се мъча. Тя е имала много тежки раждания, с тесен таз е и просто е било кошмар. Какво смятате за секциото?

# 523
  • Beyond the stars
Аз за сега съм на мнение естествено с епидурална упойка, ако някой лекар не реши друго. Настройката ми е каквото и да е, че се преживява и ще мине. Пък при секциото момента с преживяването и минаването доста се удължава. Другата ми настройка е таткото да е с мен.
Ще видим като дойде времето.

# 524
Polikseni, витамините не се пият на гладно. Със сигурност ти е зле от тях. Аз, докато ги пиех, хем по време или веднага след ядене, ми беше гадно, пък на гладно със сигурност може и до повръщане да се стигне. Ти защо ги пиеш така?

Как така приятелки ви навиват за секцио 🙈 Ако докторът не вижда причина за подобно нещо, не знам как по желание се случва. Това е коремна операция. Аз имам едно нормално раждане, не беше лесно, но въпреки това не бих легнала за секцио по желание.

Моя приятелка сега роди трето детенце със секцио, нямаше избор, защото и предишните 2 са родени така и то по медицински причини. Самата тя ми каза, че ако можеше, би родила нормално. Не само, че се лежи в реанимация, а самото раздвижване и възстановяване е като след операция. Нормалното раждане затова в нормално, защото организмът като цяло е подготвен за него и после има механизми за възстановяване. Няма лесно раждане. При първо бебче дългото е докато се получи разкритието. Да, има болка накрая от контакциите, НО в родилна зала лично аз с три контракции родих дъщеря ми. Това е. Бях на крак на 3тия час. Никак не е маловажно това , както и възстановяването на перисталтиката. Не се плашете 🤗

Последна редакция: пт, 15 юни 2018, 16:59 от Love_fairy

Общи условия

Активация на акаунт