Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 49 141
  • 756
  •   1
Отговори
# 195
Баба ми прави някаква смес от свинска мас, мед и третото го забравих. Лично аз съм ползвала медицински продукт - Долопрокт и за седмица успокоява и прибира хемороида.

# 196
  • Varna, Bulgaria
Love_fairy, по време на бременост ли си го ползвала?

# 197
Момичетаааа помощ!

Днеска цял ден имам бяло течение, което е наистина бяло на цвят, дали да се тревожа? Тези дни спим на отворен прозорец и може и да съм настинала, а може и да е нещо друго знам ли?

# 198
Love_fairy, по време на бременост ли си го ползвала?

Ами не, то аз след като родих го получих...

# 199
  • гр. Варна
Момичетаааа помощ!

Днеска цял ден имам бяло течение, което е наистина бяло на цвят, дали да се тревожа? Тези дни спим на отворен прозорец и може и да съм настинала, а може и да е нещо друго знам ли?
И аз имам, а лекарят ми каза че по принцип при бременност е нормално да се засили, защото защитава от инфекции, вече ако има някаква миризма или си смени цвета , тогава не е добре Simple Smile

# 200
Момичетаааа помощ!

За всеки случай сподели с гинеколога си, добре е да се направи микробиология за всеки случай.

# 201
Момичета, връщам се от първата за мен фетална морфология. Във 22-ра седмица съм и бебето е 664гр. Върви дебело и по-голямо 😆 всичко е наред.
Относно бялото течение, и аз го имах доста време и ми откриха стафилококи, който лекувам с глобули за 1 седмица.  Беше чисто бяло, без мизирма или някаки признаци. Сега всичко е наред.

# 202
Айде да ти е все така пухкав бебока Simple Smile
Тази екстра бяло течение и аз я имах( без мирис, сърбеж или оплаквания),но на два пъти правих курс по една седмица с глобули колко помогнаха нз, сега уж нямам.

# 203
  • Varna, Bulgaria
Сега ме притеснихте с това бяло течение. И аз имам, ама си мислех, че е нормално. Ще трябва да се качвам на магарето за секрет.
Иначе да ви споделя лек за хемороидите.  Моят лекар ми го каза, но не съм го купила още, че забравих че е празничен ден:
https://sopharmacy.bg/novartis-procto-glyvenol-cream-30gr.html
Още утре го купувам и почвам. И после ще споделя за резултата.

# 204
Ох, от няколко дни имам чувството, че коремът ми ще се пръсне Sad сигурно е нормално де, отделно се появиха и ужасни киселини... На мъжа ми му омръзна сигурно да му мрънкам и аз малко тука Grinning Вие как сте мами :*

# 205
Момичета, наясно ли сте защо българското приложение фейа върви с една седмица напред?
Следя се по едно друго приложение Pregnancy+ и с него сравнявам фейа-та.

# 206
Момичета, наясно ли сте защо българското приложение фейа върви с една седмица напред?
Следя се по едно друго приложение Pregnancy+ и с него сравнявам фейа-та.

И при мен е така. Смятам, че feia е по лунарния календар

# 207
Седмиците и по лунарния и слънчевия календар са еднакви, по седем дни и са 40 на брой. Разликата е в броя дни в месеците.

# 208
Според мен феята дава започната седмица, както следят АГ-тата. А чуждите приложения дават завършените седмици.

# 209
Ами то 25+ 3 e започната 26 седмица, минали са 3 дни от нея... Другото приложение явно си я закръгля, т.е. брои си завършени. То и без това тази работа с дните няма шанс да я измерят точно, аз се следя на две места и на двете с много добра техника и винаги има разминаване в дните.

Общи условия

Активация на акаунт