Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 48 873
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
  • Beyond the stars
Аа аз цял сватба ревах Grinning Лелята в.гражданското ме разплака, речта на свекървата, танцът с татко, речта на кумата ..абе едни сълзи се лееха Flushed
Поне мога да се оправдавам с хормони.

# 301
И аз ревах в гражданското, на първия танц и на танца с таткото Grinning с татко се сдържах почти, че той обикновено е по-чувствителен и от мен и щеше да ревне повече 😀 ама и мен сигурно са оправдавали с хормони
Иначе не съм избухлив, по-спокойна съм от обикновено. Не мога да се ядосвам вече 😀

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 09:48 от МърМяу

# 302
  • София
Какво говорите ,аз се разревах по време на сирените, когато всички коли спряха и излязоха хората прави до колите 😀 луда работа...

# 303
Аз също плача от нищото, вчера плаках поне 4 пъти. Поне после ми олеква, виж мъжът ми , горкият, е в постоянен стрес от мен вече Grinning Дано не ме напусне, че има бая време до Септември Simple Smile

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 12:08 от Mighty M

# 304
Аз пък  онзи ден избухнах от нищото. Много ми хареса една играчка в джъмбо и свекърва ми просто каза, че е безсмислено да се купуват играчки при положение, че хората щяли да подаряват и било безсмислен разход  🤨. Леле не, че е казала кой знае какво ама така се ядосах. Много мразя някой да ми се бърка в сметките.

# 305
  • Beyond the stars
Аз като изключим сватбения рев, съм дори по-спокойна ..понеже по принцип съм супер емоционална и експанзивна, сега направо съм самото спокойствие. Дори покрай сватбата не съм излиза от равновесие, явно наобратно ми влият хормоните Bowtie

# 306
Мамита, да ви попитам, изтръпват ли ви пръстите на ръцете? На мен да, взех направление за невролог, но се чудя дали е свързано с бремеността или е от лаптопа нещо...

# 307
Момичета, вие говорите ли на бебешоците... Пускате ли им музика и такива нещаа аз вече съм в 25г с и прочетох че слуха им вече е напълно развит, и се чудя дали това говоренее иии  тази музика им повлява по някакав начин, било сегааа или след раждането ... Вие как мислите?

# 308
Аз говоря Simple Smile И на дъщеря ми говорих преди да се роди, а след това направо нямах спирка Simple Smile То песни, то приказки и сигурно затова проговори рано, та сега няма и минутка тишина 😂 То така или иначе като сме си всички вкъщи постоянно се говори, малкото гаранция вече знае кой кой е 😂

Аз да ви се оплача - сутринта ходих да си пусна изследвания. Бях в лабораторията в 8:03 (отваря в 8 )и вече бях 7-8-ма на опашката. Естествено никой не ме пусна и стърчах 30мин. По принцип идържам, но тая простотия не я разбирам. Бях станала в 7, да изпратя ученичката и ММ и до 8:30 нито вода, нито храна. Накрая като седнах да ми вземат кръв си повтарях - само да не припадна.  На жената преди мен й прилоша, та и това ме натовари допълнително, ама пък сигурно всички преди мен са горди, че не отстъпиха ред на бременна жена.

# 309
  • Beyond the stars
Пускам музика от youtube, без друго сутрин стигам раничко на работа .. та малко Моцарт и Бах за корема в тихото  Blush Не бих казала, че му говоря специално ..може би от време на време.
Имам и подарък от приятелка http://www.reia.bg/za-mayki/aksesoari/meksikanski-bizhuta-za-bremenni-bola.html, ама не се сещам често да го слагам.

# 310
Мамита на мен много ми се подуват стъпалата. Има дни в които все едно стъпвам на тръни.
Относно музиката , нашия малък мъж си пада рокаджия като татко си.
За говоренето тати му говори повече , докато аз съм по галенето повече.
Пия магнерот от одоло 10 дена  , но без ефект. Прасците ми пак се схващат...

# 311
Мимка, има едни прахчета магнезий, които по спомен бяха доста добри. Питай АГ.

# 312

Аз да ви се оплача - сутринта ходих да си пусна изследвания. Бях в лабораторията в 8:03 (отваря в 8 )и вече бях 7-8-ма на опашката. Естествено никой не ме пусна и стърчах 30мин. По принцип идържам, но тая простотия не я разбирам. Бях станала в 7, да изпратя ученичката и ММ и до 8:30 нито вода, нито храна. Накрая като седнах да ми вземат кръв си повтарях - само да не припадна.  На жената преди мен й прилоша, та и това ме натовари допълнително, ама пък сигурно всички преди мен са горди, че не отстъпиха ред на бременна жена.

Това е ужасно! Не мога да повярвам как не са те пуснали... Аз нямаше да издържа толкова време на опашка. Просто понякога хората са до болка несъобразителни!

# 313
И на мен ми се случва често да се правят на ударени като ме видят с корема. Аз съм със серклаж, няма как да знаят хората, но ми е трудно да вися по опашките. Интересно, че ако някой ми отстъпи, то това са жени, мъжете са пълни темерути. Особено пък по здравните заведения е някакъв ужас.

# 314
А представете си нас , аз с корема, мъжа ми носи детето ми с гипсиран до горе крак, имаме Запазен час. И някакъв мухльо само щото бил дошъл преди нас, без абсолютно никаква спешност и без час ми се озъби,че ще влезе преди нас, бързал за работа, то и ММ бърза. А на вратата пише бременни и малки деца с предимство влизат без час (а си имахме). Докара ме до сълзи, и пак си влезе.

Общи условия

Активация на акаунт