Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 48 810
  • 756
  •   1
Отговори
# 315
Простотията е навсякъде! Преди няколко дни в лъдл една жена, абсолютно нагла, ме гледа и ми казва ще ме пуснеш ли да мина преди теб, че съм само с няколко неща, а ти с пълна количка.

# 316
  • Beyond the stars
На мен честно казано ми е неудобно  Blush и не го очаквам от никой. Но и се чувствам добре към този момент. Онзи ден си почаках 30тина минути в ДСК, удобно поседнала ..

# 317
Ами то и аз не очаквам специално отношение, стоя си кротко на опашките и си чакам. Те хората са толкова ангажирани в забързаното си ежедневие, че надали се заглеждат изобщо в това бременна ли е жената.

# 318
Аз специално отношение не очаквам и нямам нищо против да си стоя (щом съм седнала). Но когато детето ми е замесено и някой ходи само на раздвиждане на китката и когато сме си в правото - не искам да се примирявам.

# 319
Ужас е това с опашките, напълно ви разбирам. Според мъжа ми ние би трябвало да помолим да минем напред в опашката (нищо, че пише, че сме с предимство), отколкото да чакаме някой да се сети. Аз винаги пускам, затова може би очаквам и към мен подобно отношение. Тъпа работа....ядосвам се, ама с големия тумбак по-добре да помоля, отколкото да се мъча. Кога ли ще събера смелост да го направя Simple Smile

# 320
Аз специално отношение не очаквам и нямам нищо против да си стоя (щом съм седнала). Но когато детето ми е замесено и някой ходи само на раздвиждане на китката и когато сме си в правото - не искам да се примирявам.
Тук вече да, друга е ситуацията, ама истината е, че всеки си гледа интереса и не му пука за другите, за жалост.

# 321
Аз се радвам като във фитнеса всички ми помагат и даже ми отстъпват уредите 😉 прекрасно отношение получавам 😎

# 322
Аз се радвам като във фитнеса всички ми помагат и даже ми отстъпват уредите 😉 прекрасно отношение получавам 😎

Ти сигурно си фурор там 💪🤗

Аз честно казано с това заглъхнало ухо намам желание да излизам много. Не, че не излизам, но хич не ми е приятно. Не чувам добре хората, но пък си чувам всяко вдишване и след няколко часа главата ми е в джаза 🎺 Вкъщи си лягам и чета книга, като стана пак се почва Simple Smile

# 323
Аз пък уж гледам всеки ден да излизам на разходки ама то с този нисък хемоглобин и ниско кръвно вървя като пияна по улиците и имам чувството, че ще се изръся някъде, сякаш ходя по въже и балансирам. Евала за фитнеса, аз ако отида на фитнес най-много да се осакатя Simple Smile

# 324
  • Across the Multiverse
А представете си нас , аз с корема, мъжа ми носи детето ми с гипсиран до горе крак, имаме Запазен час. И някакъв мухльо само щото бил дошъл преди нас, без абсолютно никаква спешност и без час ми се озъби,че ще влезе преди нас, бързал за работа, то и ММ бърза. А на вратата пише бременни и малки деца с предимство влизат без час (а си имахме). Докара ме до сълзи, и пак си влезе.
Ей такива тъпанари, без извинение, с кеф да ги набиеш !
Браво на теб, че си активна, поздравявам те !
Аз честно казано с това заглъхнало ухо намам желание да излизам много. Не, че не излизам, но хич не ми е приятно. Не чувам добре хората, но пък си чувам всяко вдишване и след няколко часа главата ми е в джаза 🎺 Вкъщи си лягам и чета книга, като стана пак се почва Simple Smile
Love_fairy, какво ти казаха, че няма развитие по твоя проблем ? (имам някакъв спомен, че беше писла, но не помня какво точно, сори  Embarassed ) Нещо неврологично ли е ? Ужасно е това със заглъхването !

# 325
Gigito, задържана течност в средното ухо. Блокирана е от набъбнала лигавица и крива носна преграда 🙉

# 326
  • Across the Multiverse
Ох, кофти Sad Няма ли как да ти помогнат още сега или трябва да чакаш докато родиш ? (аз миналата година имах заглъхване, поради друга причина, и знам колко е гадно- не чуваш хората добре, оглеждаш се по 5 пъти като пресичаш и т.н.)
Мимка, има едни прахчета магнезий, които по спомен бяха доста добри. Питай АГ.
За (магнезиев) Диаспорал предполагам става въпрос ? Ако е така- да, той е 300 мг и съответно доста "по-силен". Но пак АГ трябва да каже де Simple Smile

# 327
Gigito, не можеш нищо да се направи сега. Капах капки 7 дена без никакъв ефект, даже по-зле беше, защото при всяко капване заглъхваше. Опита се механично да го отпуши без ефект. Ще си търпя Simple Smile

# 328
Момичета, мислите ли да ходите на 3та ФМ?Rolling EyesSimple Smile

# 329
  • Beyond the stars
На мен Марков ми каза, че счита за излишно да се виждаме пак. Освен ако следящия лекар не го притеснява нещо конкретно. Та ще го обсъдим с АГ и тъй.

Общи условия

Активация на акаунт