Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 48 869
  • 756
  •   1
Отговори
# 375
P.S. За каката бях поръчала всичко онлайн от Mothercare и Next. Сега от next може директно от сайта и идват за 3 дена Simple Smile

А каква доставка заплащаш?

# 376
Аз влязох да разгледам дрешките на Next България за новородени и като гледам бодита за по 18 лв, 25 лв, най-ниска цена видях 12 лв, като се има напредвид, че ще ги носи 1 месец и ще умалеят нещо скъпички ми се струват.. По магазините има примерно 100 памучни  бодита за новородени по 4 лв. Попринцип не пестя средства за нещата, които ще се ползват дълготрайно като колички, креватчетата, аксесоарите за хранене и т.н., но специално за дрешките за новородено, които ще облече няколко пъти и ще умалеят смятам да не хвърлям много средства.

# 377
P.S. За каката бях поръчала всичко онлайн от Mothercare и Next. Сега от next може директно от сайта и идват за 3 дена Simple Smile

А каква доставка заплащаш?

Над 70лв е безплатна Simple Smile
Пускат и доста намаления.

Относно бодитата - комплект 4 бодита с къс ръкав 1-3м са 19лв. Комплект 4 бодита с дълъг ръкав 1-3м са 23лв, а най-готините пижамки с обръщащи се ръкавчета, за да не си лапа пръстчетата или да се одере без да иска са 4бр за 37лв. Има и по-скъпи, разбира се, накои са брандирани с надписи, картинки, но и тук се съмнявам за без пари да има.

# 378
  • Beyond the stars
Поръчвала съм от George - https://global.george.com/george/baby-clothes/D5,default,sc.html 
Много симпатични и мекички и според мен цените им са си ок. H&M, особено на някоя промоцийка, също имат симпатични и качествени неща. Приятелки хвалят и бебешките дрешки на Лидл  Wink

# 379
Всеки си преценява за цената, не бях видяла че са по няколко бройки, но въпреки това аз  накупих дрешки вече, та намерих и боденца памучни по 3 лв, 4лв, ританки по 2.90 в магазините из града. Първоначално се бях метнала да пазарувам от интернет дрешки, но сравниха цените и се отказах.

# 380
Разбира се, че всеки си избира и преценява Simple Smile Аз го написах като полезна информация. Ползвала съм и съм изключително доволна като материя и качество.
Ето едно сравнение Next / HM
На HM нямат това обръщане на ръкавчетата, което за мен беше доста добро решение и спестява ръкавички, които могат да се извадят от много мърдане Simple Smile

Ще следим и за промоции, все пак август май е логично да намалят лятната колекция Simple Smile

Последна редакция: пт, 08 юни 2018, 08:51 от Love_fairy

# 381
  • Beyond the stars
Това за обръщането на ръкавчето е много полезно инфо  Blush Не че разбрах точно какво имаш предвид ама се опитвам някак да визуализирам  Mr. Green
И аз много харесвам нещата на Next, сравнявали сме бг боди 100% памук с George/Next 100% памук пак.. ама вторите са едни мекички, пухкави ..  Heart Eyes
Аз все още трупам торби от приятелки и разни случайни мои покупки, събрала съм два три списъка за ориентир, въпреки че за дрехите ми се струва супер трудно .. колко трябва да са, от кои вид и т.н.  Blush
Има време - до летните промоции се надявам да ми се е поизяснила картинката в главата  Laughing

# 382
Вълшебство, ако отвориш лика от next, който съм пуснала в предишния пост, увеличиш и разгледаш ръкавчетата, ще видиш нещо, като двоен маншет, който се обръща и се получава това - https://mummystylist.files.wordpress.com/2016/07/img_0151.jpg?w= … amp;h=&crop=1

# 383
  • Beyond the stars
Вълшебство, ако отвориш лика от next, който съм пуснала в предишния пост, увеличиш и разгледаш ръкавчетата, ще видиш нещо, като двоен маншет, който се обръща и се получава това - https://mummystylist.files.wordpress.com/2016/07/img_0151.jpg?w= … amp;h=&crop=1

Hug Hug

Това ми трябваше - обяснение като за идиотчета  Laughing А други марки с подобни модели да си срещала? Стана ми интересно, ще гледам за такива  Wink

# 384
Hug Hug

Това ми трябваше - обяснение като за идиотчета  Laughing А други марки с подобни модели да си срещала? Стана ми интересно, ще гледам за такива  Wink
Бодитата на George са със същите ръкавчета с обръщане. Blush И наистина като памук са страхотни.

Аз така прекалих с дрешките, че тотално спирам да купувам. Обувки колко пък накупих... И половината едва ли ще ги сложим, ама като видя малки сладки буйки и не се сдържам. Joy

# 385
Ух аз да се оплача, днес ми стана доста лошоо отново ми падна кръвното Cold Sweat този път бях пила кафее и бях закусвала изкарах си акълаа че бях и сама Disappointed Relieved

# 386
И аз си карам с ниско кръвно, много е кофти. И в тия жеги.
Пази се повече и гледай да не обикаляш по слънце

# 387
А вие на какви дрешки залагате за в началото - с къс или дълъг ръкав? Направо нямам идея какво трябва да купувам..

# 388
Повече с дълъг. Все пак бебчетата са свикнали на 37 градуса и всичко под това за тях е студено. Ще имаме и с къс ръкав, но септемврийско бебе не е като лятно Simple Smile

# 389
И аз купувам повече с дълъг. Имам и с къс, но ще им обличам нещо от горе сигурно. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт