Лято топло наближава,а Септемврийче в коремчето на мама шава

• 48 933
  • 756
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Аз също се отказах от съхраняването на стволови клетки. Не намерих достатъчно добри аргументи и аз съм на мнение, че всичко е бизнес!

# 541
Съхраняването на стволови клетки е личен избор и няма лекар или не лекар, който да ме навие за нещо, което сама не желая. Все пак сред лекарите има пушачи, такива, които прекаляват с алкохола или нещо друго, та лично за мен доводът с лекар не го е направил, няма особена тежест.
С първото дете не сме съхранявали, но сега решихме да съхраним.

Да ви питам успявате ли да спите нощем? Аз мога единствено на ляво и вече се чувствам натъртена 🤪 Доста често не мога да заспя легнала и си правя “гнездо” на дивана - така го наричам 😂 5-6 възглавници и заспивам полуседнала 😴

# 542
Спя по гръб, най - удобната ми поза Simple Smile събуждам се по един път за тоалетна ако съм пила много вода след вечеря, иначе не.

# 543
Момичета, някоя от вас мисли ли за съхраняване на стволови клетки? Ходих на лекция за раждане и бяха извикали представител на една банка за съхранение. Не бях се замисляла по въпроса? Но сега пък съм в чуденка?
То това си е и въпрос на средства, че едно 6000 лв не мърдат. Толкова ни казаха.

# 544
Лейла, аз също с предишната бременност можех да спя по гръб - по принцип само така спя, а сега не мога. Надясно пък ме боли. Та си гнездя на дивана 😂

Там, където ние ще запазим до 25г.с. има -800лв отстъпка , до 30г.с. -600лв и ако кажеш име на човек, който им е клиент вече още -100лв. Ако накой иска инфо, да ми пише на лични.  Плаща се 1000лв в началото и в зависимост от това 1 или 2 вида клетки ще се запазват и срокът 20/25г цената е различна. Може да се плати разсрочено.

# 545
Спя по гръб, най - удобната ми поза Simple Smile събуждам се по един път за тоалетна ако съм пила много вода след вечеря, иначе не.
В коя седмица си? Не те ли задушава корема?

# 546
  • Beyond the stars
Навсякъде препоръчват спането на лявата страна, като за спането по гръб имаше и редица противопоказния - на първо място намален кръвоток към матката и притискане на чревна система.
Аз спя настрани по принцип ..

# 547
Лейла, аз също с предишната бременност можех да спя по гръб - по принцип само така спя, а сега не мога. Надясно пък ме боли. Та си гнездя на дивана 😂

Там, където ние ще запазим до 25г.с. има -800лв отстъпка , до 30г.с. -600лв и ако кажеш име на човек, който им е клиент вече още -100лв. Ако накой иска инфо, да ми пише на лични.
Да и аз чух за подобни отстъпки ама няколкото нули даже и с отстъпка пак си остават. Ако имах средствата може би бих се замислила, обачеее се местим в ново жилище, което си ремонтирахме почти година и ни стопи отвсякъде Simple Smile

# 548
  • гр. Варна
И аз щях да ви попитам за спането;д на мен лично вече ми е много трудно, изобщо няма поза която да ми е удобна, направо вечер ще полудея Sad

# 549

Аз спя в това чудо и честно казано ми е доста удобно засега почти 30 г.с. съм 29+ спя или наляво или надясно имам и за краката една възглавница и засега спя като пън като изключим тоалетната.

# 550
  • Beyond the stars
На мен ми купиха възглавница  Laughing - супер базисна на Lorelli ама върши работа за гушкане  Mr. Green
И си е удобно  Wink http://www.bambo.bg/za-mama/vzglavnici-za-krmene/lorelli-vzglavn … -za-krmene-happy/

# 551
И аз съм с възглавница и пак през вечер заспивам на дивана и се местя по някое време.

# 552
Аз също мислех да си купувам възглавница, ама докато си купя се приспособих с обикновена такава и малко плюшено мече 🐻😂 възглавницата е между краката, аз съм на една страна, а мечето е към гърдите. Е няма такова спане. Спя като пън 😁 най-голямото спане в живота ми. Поне по 10часа ги откъртвам. Може и да наваксвам за първите 4 месеца, тогава спането беше кошмар, та си мислех, че до края още по-зле ще става, ама не

# 553
На мен най ми е удобно по гръб. Но четох, че не се препоръчва и гледам да спя на лявата страна, почна обаче да ме наболява сутрин като се събудя. Ще си взема скоро възглавничка.

# 554
Аз правя магистрала до тоалетната и кухнята. Имам ужасни киселини, независимо кога и какво съм яла.
Пия вода и лекарства, после до тоалета и така цяла вечер. Сутринта се чуствам ужасно уморена, след обяд спя по 1 час.
И аз купих възглаеница, но бързо се деформира, не я ползвам вече.

Общи условия

Активация на акаунт