Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 458
  • 736
  •   1
Отговори
# 165
  • Варна
Почивай си и не се ядосвай , че това влияе на контракциите Simple Smile

# 166
Аз съм на Диаспарол 300 и не знам защо ми го сменят с магнерот, като хем казах, че имам мигрена от него, хем не е ли по-слаб? Може би трябва да е по на често аз единствено такава някаква логика намирам, искат да пия магнерота 3 по 2. Аз нямах проблем с папаверина като беше по една ампула мускулно, но откакто е по две както казваш, всеки път си мисля, че ще умра след инжекцията. Колко време пи папаверин вкъщи?

При мен контракциите се оказаха от бактериална инфекция след настинка. Първо безболезнени, после не. Спряха напълно няколко часа след антибиотика, прогестерон - 2х 400 мг дневно и магнезий - 1х 365 мг.

# 167
  • София
Дано и при мен да е някаква бактерия, да я излекуваме и да спрат. Това че не се знае от какво са ме плаши най-много..

# 168
Дано и при мен да е някаква бактерия, да я излекуваме и да спрат. Това че не се знае от какво са ме плаши най-много..

Те не са много вариантите, така или иначе. Бактерии се виждат за 5 минути в урината, би трябвало да знаят досега.

# 169
  • София
Урината казаха, че ми е добре обаче.. и CRP ми е добре. Ти в болница лежа ли или вкъщи те лекуваха?

# 170
Вкъщи, но преди това ми сложиха серклаж, защото шийката беше почнала да заминава по дяволите. 3-4 часа и се прибрах. Попитай ги за утрогестан или някакъв друг прогестерон. Тук само това изписват за контракции, никакви но шпа и папаверини, защото вредят на шийката след 16 седмица.

# 171
  • София
Вчера ми дадоха две таблетки утрогестан през устата ама ги повърнах, довечера ще ми дадат вагинално.

# 172
Вчера ми дадоха две таблетки утрогестан през устата ама ги повърнах, довечера ще ми дадат вагинално.

Аз ги слагам ректално Simple Smile. През устата било много висока дозата, а вагинално казаха да не пипам, че само гъби ми липсвали и нови бактерии. Cyclogest ми дадоха, те са за ин витро терапия по принцип.

# 173
Здравейте, искам да попитам пиша на компютъра си реферат и съм го сложила на креватна маса за хранене над гърдите ми седи на около 15см е височината от масичката до гърдите ми , дали компютърът ще облъчи бебето по някакъв начин ? Трябва да лежа , на постелен режим съм и не е ок да седя седнала на стол по цял ден. Благодаря

# 174
Здравейте, искам да попитам пиша на компютъра си реферат и съм го сложила на креватна маса за хранене над гърдите ми седи на около 15см е височината от масичката до гърдите ми , дали компютърът ще облъчи бебето по някакъв начин ? Трябва да лежа , на постелен режим съм и не е ок да седя седнала на стол по цял ден. Благодаря

Joy Joy Joy Сори, ама това ме уби!

Нищо няма да му стане! То тогава и телефона не трябва да си носиш в чантата. И да не говориш по него.. Той облъчва повече..

# 175
Е знам ама 😂😂😂  аз да си попитам и вашето мнение 😹

# 176
Момичета , ужили ме пчела не съм алергична принципно има ли някаква опастнос за бебчо (бременна съм в 12с5д ) Благодаря

# 177
Не. Какво общо има ужиленото с бебето, щом не си алергична?

# 178
Не. Какво общо има ужиленото с бебето, щом не си алергична?
Благодаря , не знам за това попитах ✌✌✌

# 179
Хахахахаа, това с компа ме уби  Sweat Smile  Ако имаше нещо вярно, моето дете ще е най-облъченото на земята. От февруари работя от къщи и през половината от 9-те часа дневно лаптопа ми е на краката Grinning Телефонът е на по-малко от ръка разстояние Grinning

В заобикалящата ни среда има толкова много излъчвания, че това е пренебрежимо. А сети ли се да погледнеш дали върху блока ти (примерно) има клетка на мобилен оператор Grinning

Общи условия

Активация на акаунт