Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 457
  • 736
  •   2
Отговори
# 180
Хахаха права си !

Хахахахаа, това с компа ме уби  Sweat Smile  Ако имаше нещо вярно, моето дете ще е най-облъченото на земята. От февруари работя от къщи и през половината от 9-те часа дневно лаптопа ми е на краката Grinning Телефонът е на по-малко от ръка разстояние Grinning

В заобикалящата ни среда има толкова много излъчвания, че това е пренебрежимо. А сети ли се да погледнеш дали върху блока ти (примерно) има клетка на мобилен оператор Grinning

# 181
Момичета искам да ви попитам в какво се изразяват болките при контракци, защото аз съм почти в 8-ма г.с и снощи ме болеше корема, сякаш цикъла ще ми дойде. Чаках това дете с години и сега всяка болка ме притеснява. Знам че е нормално, но все пак.

# 182
Нормална е Simple Smile И при мен е така.Спокойно няма да ти дойде .

# 183
Няма да ти дойде спокойно, боли защото ембрионът се захваща, впива се в матката и се закрепва. Няма да ти дойде, не се притеснявай.
Момичета искам да ви попитам в какво се изразяват болките при контракци, защото аз съм почти в 8-ма г.с и снощи ме болеше корема, сякаш цикъла ще ми дойде. Чаках това дете с години и сега всяка болка ме притеснява. Знам че е нормално, но все пак.

# 184
  • гр. Варна
И аз имах такива болки в началото, след като не са непоносими е нормално Simple Smile

# 185
Здравейте,момичета! Simple Smile Исках да попитам забременелите след инсеминация/ин витро - кога занесохте нещо като жест на лекаря или екипа ембриолози?  В 6 г.с. съм,забременях от 2ро инсе при д-р Савова и утре съм на първи преглед. Чудих се кога е удачно,тъй като ми се струва малко рано още от сега да бием тъпана,но пък сме много благодарни с мъжа ми и искахме да им занесем нещо като жест.😊

# 186
Здравей,
Повечето го правят след като се роди бебето. Все пак е доста рано. На мен ми се иска да кажа на всички, но от години чакане, 2-ва неуспешни инвитро опита, ходене по мъките не смея да се зарадвам. В крайна сметка забременях по нормален начин и сме на седмото небе. Но всеки си преценява. Желая ви успех!

# 187
Благодаря за отговора,и според мен това е най-добрият вариант.Просто изпитвам огромна благодорност и все пак исках да попитам да не би да има някаква такава тенденция,за която не знам.😁
Успех и пухкав финал! ❤

# 188
Момичета как се справяте с киселините в 17 седмица съм и да ужасни

# 189
Момичета как се справяте с киселините в 17 седмица съм и да ужасни

НеоБианацид таблетки пиех до 7ми месец, после вече нищо не помага поне на мен.

# 190
После вече, механично е притиснат стомаха, нищо не помага. Търпим и това е ..

# 191
Факт, нищо не помага, когато е така вече... При мен се усилваха от сладкото към края, та го бях намалила него поне. Сега така да ми олекна .. Joy

# 192
  • София
Animal Unicorn Нямам търпение за всички "гадости", които ми престоят. В 7г.с. и 5 дни съм, след 5ти трансфер.

# 193
Здравейте, бременна съм в 6 г.с., но кръвното ми е 100/50 или 90/40...Док препоръча да пия айрян със сол, но от тази сол имам чувството, че задържам много вода и се подувам има ли начин да заменя солта с нещо друго?

# 194
  • гр. Варна
Здравейте, бременна съм в 6 г.с., но кръвното ми е 100/50 или 90/40...Док препоръча да пия айрян със сол, но от тази сол имам чувството, че задържам много вода и се подувам има ли начин да заменя солта с нещо друго?
И аз съм с доста ниско кръвно и доктора ми каза да пия по две кафета на ден, че било по безобидно ..

Общи условия

Активация на акаунт