Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 452
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
  • София
Не се заяждам Grinning а се опитвам да ти обясня, че може би се дължи на овулация, ама явно не стопляш.

# 601
Все пак благодаря. Аз съм нова тук и исках да разбера защо ги имам тези болки затова и писах.

# 602
Исках да знам дали е нормално толкова от рано да ме болят гърдите, корема, и да имам пъпки? В другата тема има една жена която се заяжда само, затова реших да пиша тук извинявам се

Както ти каза "жената която се заяжда", 15 дена преди цикъл си в овулация. Каквото и да те боли, не е от бременност. Пъпките пък съвсем.

# 603
Lucy_lu взе ми думите от пръстите. Никой не се заяжда с теб. Прегледах другата тема, където си писала, че ми стана интересно. Момичето търпеливо ти обяснява как седят нещата, ти не искаш да я чуеш и разбереш. Направи си тест за бременност, който ще е отрицателен, за да се убедиш. Ако желаете второ дете, обичайте се до следващия ти цикъл! Успех!

# 604
Много добре ви разбрах и ви благодарим, просто исках да попитам

# 605
  • София
Пъпки не ми излизат, но по време на овулация много ме болят гърдите. Понякога минава много леко, но в повечето случаи не мога да ги пипна.

# 606
От прогестерона са ти болките в гърдите, но оспамихме темата!

Мен също са ме боляли гърдите и пъпки съм имала - никога не съм засичала по кое време на МЦ са. Ако овулацията ти е сега - действайте ✌
Успех !

# 607
[url]благодаря много. 😊

# 608
Здравейте , В 36 седмица съм искам да пита дали някоя от вас усеща като прибоцквания във вагината ? За 1 сек продължават ,обикновено като се изправя .

# 609
Здравейте , В 36 седмица съм искам да пита дали някоя от вас усеща като прибоцквания във вагината ? За 1 сек продължават ,обикновено като се изправя .

И аз съм в тази г.с. абсолютно и аз от скоро съм с такива оплаквания, от време на време, за кратко, но бая си усещам силни са тези пробоцквания, но при мене са по-често в седнало дори и легнало положение.

# 610
Момичета, не знам как да си формулирам въпроса дори... бременна съм в 21 г.с. до този момент при следящата ми лекарка/гинеколог при прегледите ми казваше момче. Снима дори и уж стърчащи за нея неща на диск, но не ме е преглеждала никога на 2Д, 3Д и т.н само на обикновен ехограф. Онзи ден в клиника Пентаграм, Тошева ми каза при преглед на 3Д момиче на 99.9 % Сега на коя да вярвам..... не знам

# 611
Обикновения ехограх е 2Д и е достатъчен този режим за определяне на пол. Върви да те погледнат отново, все пак е важно, за подготовката.

# 612
Като отидеш на ФМ със сигурност ще се разбере. Според мен няма как 3Д да покаже грешно. А понякога е виновно и лицето зад ехографа. Преди 20г.с. е трудно да се определи пола с обикновен ехограф. Така ме подлъга и моята следяща АГ като каза в 15г.с. момче и в 21г.с. се поправи, че е момиче.

# 613
Момичета, не знам как да си формулирам въпроса дори... бременна съм в 21 г.с. до този момент при следящата ми лекарка/гинеколог при прегледите ми казваше момче. Снима дори и уж стърчащи за нея неща на диск, но не ме е преглеждала никога на 2Д, 3Д и т.н само на обикновен ехограф. Онзи ден в клиника Пентаграм, Тошева ми каза при преглед на 3Д момиче на 99.9 % Сега на коя да вярвам..... не знам

На Тошева,разбира се Simple Smile Тя е прекрасен л-р,апаратурата й е изключително добра!

# 614
  • София
В работата с кавато и да е техника е много важно устройството зад нея - a.k.a лекаря, който те гледа. В някои държави си има специалисти,които не са лекари,ами само с това се занимават, даоглеждат и разчитат всичко правилно. Аз залагам на ФМ да е по-правдоподобен. Все пак там дори и на 2д да е, оглеждат обстойно органи, а пикочните пехурчета при момченцата и момиченцата са с различна форма и дори по това могат да отсъдят...

Общи условия

Активация на акаунт