Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 56 408
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
Какво мислите за ФМ при Мазнейкова?

# 316

Здравейте пиша отново, днес-видя се бебо и пулсиращо сърце, но ме притесни плодният сак...каква е тази форма...или съм адска параноя

# 317
  • Димитровград
Спокойно, плодния сак си е наред. Формата, която ще излзе на снимката зависи от ехографа как е позициониран и каква част успява да хване.

# 318
Аз като оформен вече човек не разбирам кое къде е и какво е, така че няма проблем Joy
Не се притеснявай излишно, още повече ако лекарят не е споменал нищо, от което да има за какво да се тревожиш Wink

# 319
Спокойно, плодния сак си е наред. Формата, която ще излзе на снимката зависи от ехографа как е позициониран и каква част успява да хване.

Точно така. А вагиналната сонда обикновено такива капковидни ги вади изображенията.

# 320
  • Sofia
Здравейте. Днес е последния ми ден от 8 г.с. До преди два дни имах нормалните симптоми, ставаше ми лошо, придърпване тук, придърпване там. Спеше ми се почти постоянно, сърцебиене, глад и т.н.
От снощи се наблюдавам, че ми спадна и корема, беше подут, нищо не изпитвам. Сякаш го няма вече “бобчето”. Възможно ли е да го изгубя без да усетя?? Или си е там, просто ме оставя да почина малко!?
След 4 неуспешни трансфера и толкова години борба и съпътстващите ги мъки, не мога да не умирам от страх. Моля ви за мнение!
И аз съм така. 8 г.с. и никакви симптоми и нещо да ми подскаже, че съм бременна. Много кофти така. Предполагам е нормално, а и всички тук така казват. Simple Smile

# 321
Здравейте. Днес е последния ми ден от 8 г.с. До преди два дни имах нормалните симптоми, ставаше ми лошо, придърпване тук, придърпване там. Спеше ми се почти постоянно, сърцебиене, глад и т.н.
От снощи се наблюдавам, че ми спадна и корема, беше подут, нищо не изпитвам. Сякаш го няма вече “бобчето”. Възможно ли е да го изгубя без да усетя?? Или си е там, просто ме оставя да почина малко!?
След 4 неуспешни трансфера и толкова години борба и съпътстващите ги мъки, не мога да не умирам от страх. Моля ви за мнение!
И аз съм така. 8 г.с. и никакви симптоми и нещо да ми подскаже, че съм бременна. Много кофти така. Предполагам е нормално, а и всички тук така казват. Simple Smile

Как разбра, че си бременна тогава?

# 322
Подозирам, че девойката си е направила тест все пак, но явно е очаквала, че ще има някаква осезаема промяна. Ем, в началото нямаше нищо интересно поне при мен. Сънливост, малко гадене без повръщане, напрегнати гърди... но и това изчезна и бебче си върви нормално Simple Smile

При липса на по-сериозни симптоми като кървене и непоносими болки, смятам място за притеснение няма.
Отпуснете се, спокойствието е ключово, дори битката за двете черти да е била трудна си заслужава да запазите самообладание. 🍀🤘🏻

# 323
Скрит текст:
Здравейте пиша отново, днес-видя се бебо и пулсиращо сърце, но ме притесни плодният сак...каква е тази форма...или съм адска параноя

Лекарят ти не е намерил нищо обезпокоително, но ти реши да потърсиш компетентно мнение във форума относно тълкуване на ехографско изображение? Понякога просто се изумявам какви ги мъдрите...

# 324
Ще задам малко странен и необичаен въпрос може да ви се стори малко смахнат но ме притесни и ще питам все пак за мнение
Кучето ми е 3кг някъде малко кученце и одеве ми стъпна леко с лапата долу в ляво на корема и ме заболя в началото все едно съм се натиснала сама в 3 месец съм вече. В момента малко си усещам дискомфорт след като стана това, колкото и странна да е ситуацията възможно ли е нещо да е станало с бебчето или няма как

# 325
Ох, не е смешно, но на мен малко ми е, защото аз имам 6кг котарак, който зимата беше и повече, а аз тогава бях тези месеци, та и той ми е стъпвал върху корема, обикновено точно долу, не съм имала проблем и лекарят ме увери, че не може така лесно да направи нещо на бебето.
Ако обаче те боли, според мен може да идеш да те видят, но като цяло 3кг е доста малко, а и аз вадя жестоката логика, че ако те е настъпило само с една лапа, то то не те е натиснало с цялата си тежест 😀

Ще задам малко странен и необичаен въпрос може да ви се стори малко смахнат но ме притесни и ще питам все пак за мнение
Кучето ми е 3кг някъде малко кученце и одеве ми стъпна леко с лапата долу в ляво на корема и ме заболя в началото все едно съм се натиснала сама в 3 месец съм вече. В момента малко си усещам дискомфорт след като стана това, колкото и странна да е ситуацията възможно ли е нещо да е станало с бебчето или няма как

# 326
Преди малко ходих по голяма нужда и влезнах да се къпя и докато се миех забелязах едно като сопол жилесто, не се размазва в пръстите и снежно бяло на цвят. Микробиологията ми е изрядна, слагам си утрогестан 3х2, не ме боли нищо, мърда си бебето. Какво ли може да е? Вторник съм на преглед, с къса шийка съм 2,80см

# 327

Стига бе хора, куче 3 кг, колко му тежи едната лапа, сигурно с ръка повече се натиска, моето куче е над 10 кг., освен това паднах веднъж в 7 месец, пък бебето си е добре.

# 328
  • Някъде там
Dolca.callejo В коя г.с. си? Ако си в девети месец е най-вероятно да е тапата

# 329
Dolca.callejo В коя г.с. си? Ако си в девети месец е най-вероятно да е тапата

Далеко е от девети месец тя, но тапата уж не е прозрачна. Просто утрогестана има такъв ефект върху секрета понякога.

Общи условия

Активация на акаунт