Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 872
  • 736
  •   1
Отговори
# 510
Ох..Извинявайте след толкова писане изключих.. притеснявам се от това прокървяване..на 12.06 реших да се поразходя но като се прибрах леко имах зацапване пак..

# 511
Не се разхождай, лягай и почивай и повече витамин С. Случват се зацапвания.

# 512
Здравейте момичета!
Родих на скоро и правихме секс на 24 ден от раждането не сме се пазили, та въпроса ми е може ли евентуално да съм забременяла и кога най-рано мога да направя тест,защото още имам малко лохии и нямам представа кога да очаквам евентуален цикъл?

# 513
Да по цял ден съм в леглото..март месец ме горя имах ерозио..правили сме си какви ли не тестове,хормони и т. н. Всичко окау с изключение на това ,че имам бактерия която ще лекувам след 19.06 а бактерията е s.agalactiae и не знам до колко са свързани нещата, но ми минава какво ли не след това прокървяване... нз до колко е от значение ,че десния ми яйчник е доминантен..све от него имаше подходящи фоликули.

# 514
А защо ви изписват Дуфастон, не ми е много ясно, почти не се ползва това вече, всеки взима Утрогестан или нещо подобно ... въпреки, че са уж еднакви, не са.

# 515
Та от 11.06 до днес вклюително не спирам да прокървявам на моменти.. а не правя нищо освен да лежа и ям..

# 516
Та от 11.06 до днес вклюително не спирам да прокървявам на моменти.. а не правя нищо освен да лежа и ям..

Ами ... какво да ти кажем ние тук. Потърси второ мнение, смени тоя дуфастон, или добави и утрогестан, взимай повече витамин Ц, много витамин Ц. Няма какво друго да се направи. Потърси и друг лекар за всеки случай.

# 517
А най-добре отиди на лекар, че не ми се вижда много нормално да лежиш и да кървиш ежедневно.

# 518
утрогестан до колкото ми е известно и той е за задържане нали така? Със сигурност всяко състояние си има причина и някакви норми ...знам че не е хубаво това кървене някъде пък пише че е нормално. ..затова писах тук за мнения, коментираи и така Simple Smile

# 519
утрогестан до колкото ми е известно и той е за задържане нали така? Със сигурност всяко състояние си има причина и някакви норми ...знам че не е хубаво това кървене някъде пък пише че е нормално. ..затова писах тук за мнения, коментираи и така Simple Smile

Има различно действие от дуфастона, особено пък в твоя случай, с интервенции по шийката.

# 520
Здравейте момичета!
Родих на скоро и правихме секс на 24 ден от раждането не сме се пазили, та въпроса ми е може ли евентуално да съм забременяла и кога най-рано мога да направя тест,защото още имам малко лохии и нямам представа кога да очаквам евентуален цикъл?

Не знаеш ли, че докато не ти свършат лохиите не трябва да правиш нищо, защото може да си докараш инфекция? Може да забременееш, дори ако кърмиш, не съм сигурна дали е възможно толкова скоро след раждането, заради хормоните, но направи тест. Може би трябва да смяташ от раждането 28 дни за следващ цикъл. Най-добре се посъветвай с лекар.

# 521
Как така ако нямаш цикъл може да забременееш? Възможно ли е  наистина?

# 522

Има различно действие от дуфастона, особено пък в твоя случай, с интервенции по шийката.
Благодаря!

# 523
  • Варна
Как така ако нямаш цикъл може да забременееш? Възможно ли е  наистина?
Ами нали все в един момент преди да ти дойде цикълът е имало отделена яйцеклетка.

# 524
Тоест на 10 години без цикъл може да забременееш? Не се заяждам, наистина не очаквах, че може да се забременее без цикъл.

Общи условия

Активация на акаунт