Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - 51

• 55 550
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Каза че най вероятно е заради не добре закрепения плоден сак и пия дустафон и нош па. А сега четацв нета за формата на сака. Не знам на вас как ви се струва и дали има повод за проитеснение. Във  вторник съм на преглед за пулс.. но прикапвам по малко от време на време а почивам активно

# 571
Ама, като започнете с тия снимки... Нали за това са лекарите. Как може да задаваш такъв въпрос във форум? Ако не си доволна от своя, смени го.

# 572
Ами на мен никак не ми се струва, просто защото не съм аг специалист. Щом докторът ти е обяснил, стига се тормози да четеш - само си вредиш.

# 573
Ама, като започнете с тия снимки... Нали за това са лекарите. Как може да задаваш такъв въпрос във форум? Ако не си доволна от своя, смени го.
Смело и лесно си задавам въпросите. От седене на едно място до чаканата дата всичко ми минава през ума. Наясно съм че това е платформа за обмен на информация и именно това търся нечий опит с подобен проблем. Не виждам какъв е проблема човек да се информира.  Всеки си има свойте притеснения.

# 574
Искам да попитам на ЖК подписвалили сте документ, че лекарите използват личните ви данни?

# 575
dolca.callejo, не съм подписвала.

FBID10205894142582226, аз подкрепям тезата, че при по-сериозни проблеми, форумът не е мястото. При теб има кървене, приемаш медикаменти и само лесар може да изкаже мнение. Още повече, че от една сншмка извод е несериозно да се прави. Докторът е огледал на ехографа и е преценил. Ти очевидно си много притеснена, щом още ровиш и четеш. Моят съвет - успокой се. Каквото има да става ще стане и твоето ровене само ти вреди.

# 576
Искам да попитам на ЖК подписвалили сте документ, че лекарите използват личните ви данни?

Не съм подписвала такова нещо, но то е, защото бях на ЖК преди да излезе новия закон. Сега навсякъде ще ни искат да се подписваме Simple Smile

# 577
  • Варна
FBID10205894142582226 , не съм разгледала снимката ти, ама и да я видя нищо компетентно не мога да кажа.
Личния ми опит е такъв, че имах една Б , която беше кухо яйце и тогава плодния сак беше деформиран. След кюртажа пак забременях и се вглеждах в първите снимки на ехогафа и ме гонеше страх да не е пак деформиран. Повярвай ми така наречения плоден сак имаше супер странна форма, но все пак вярвах, че всичко е наред и след като чухме сърчице спрях да се заглеждам във формата му. Бременна съм вече в края на 8ми месец Simple Smile
Успех ти желая и спокойствие !

# 578
Здравейте!
Нова съм въвфорума! Надявам се да пиша на правилното място. С хашимото съм и имам една химична бременност. Трябва да ми дойде на 18/06/2018 но понеже не се чувствам ок гади ми се и меболят гърдите си направих тест. Има втора бледа черта. Та се чудих да се радвам ли или е рано. Въобще втора бледа черта положителен тест ли е?

# 579
Бледата черта е положителен тест, но все пак не е лошо да го повториш, защото тая е много бледа, а и теста е изветрял отдавна, кой знае кога се е появила, пък дано следващата да е по-наситена.

# 580
 Чертата се показа почти веднага. Теста го правих вечерта. Благодаря ще повторя.

# 581
Особено ако е престо внимавай , защото аз като бях тийнейджърка все престо си купувах и все бях бременна според него хахаах. Вземи си sure check. Но според мен си бременна. Какво като имаш хашимото, няма страшно с медикаменти изобщо няма да окаже влияние.

# 582
Здравейте,
Аз с може би глупав въпрос... Късничко се осъзнахме че ще ставаме родители и после докато  се ориентираме какво, как, кога и т. н. днес си погледнай календар и осъзнах че сме изтървали прозореца за ранна ФМ. Точно 13с6д са днес. Дали все пак биха ми направили през следващата седмица примерно (при положение че успея да се вредя някъде за час).
Всъщност още един въпрос: препоръки за специалист някъде в североизточна България? Разградска, Силистренска, Русенска област? Да знам къде да започна с търсвнето, ако не за тази, поне за следващата

# 583
Здравейте момичета,
Как се справяте с треперенето по време на бременост? При мен го има от време на време. Не е нещо кой знае какво де, но ако някой има опит нека сподели. 🧚‍♀️🙋‍♀️👼

# 584
Какво е това треперене по време на бременност?

Общи условия

Активация на акаунт