Кауфланд - тема 29

• 88 255
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Къде ги има качени промоциите за другата седмица?
https://www.kaufland.bg/aktualni-predlozheniya/sledvashta-sedmitsa.html Но няма зехтина. В някои населени места брошурите се разнасят още в петък, даже четвъртък. При нас идват в събота.
Всъщност има зехтин. Излизат тези два в брошурата, която си дала. Но нямам опит с тях.

# 166
# 167
Оф,като почнат с това Маслиново масло,ужас!
Все едно чета Машинно масло!
Защо махнаха Зехтин??!От кой зор?

# 168
Оф,като почнат с това Маслиново масло,ужас!
Все едно чета Машинно масло!
Защо махнаха Зехтин??!От кой зор?

Защото така е известно в целия свят и защото трябва да е написано, че е продукт от маслини.

# 169
Момичета, зачудих се за каква глупост да си дам парите и, понеже не са много, реших да е яйцеварка Smile
Дали си заслужава се чудя.Върнах темата малко назад, но освен,че тинити си е купила, друг коментар като че ли не открих.
Преди време ни изгърмя хубав тостер, купихме един по-евтин, ами то две  филийки ги правеше 5 минути.Стои си като музеен експонат някъде по шкафовете.
Та затова реших да се допитам до вас за тези яйцеварки.

# 170
Лично за мен яйцеварката е поредната прахосъбирачка. Лично мнение! За 7-8 мин стават в джезвето на котлона. Аз повече от 3-4 яйца рядко варя. За повече ползвам малка тенджерка.

# 171
agnesana, благодаря!
То и аз съвсем успешно си варя яйцата в джезве или в малка тенджерка,
но не знам каква муха ми влезе в главата.

# 172
  • оттам, откъдето започва България
Моя колежка се похвали по Великден точно от такава яйцеварка. Каза, че в нея яйцата не се пукат при варене.

# 173
Аз бих си взела машината за сладолед вместо яйцеварката,отдавна съм мераклийка. 😃

# 174
Аз и за нея бях чела противоречиви коментари. Купата се слагала във фризер да замръзне и после не помня обясненията по "рецептата". Аз ако имах място във фризера купа да слагам...

# 175
Бясна съм на Кауфланд. Отидох в двата магазина да търся кърпички за детето, които са на промоция. И няма.. сега се чудя да ходя ли утре или не.. супер се дразня така.. на информация казват: нямаме в склада..

# 176
  • Burgas, Bulgaria
Гледам,че в новата брошура има мрежи против комари. Някой знае ли дали са самозалепящи ?

# 177
agnesana, благодаря!
То и аз съвсем успешно си варя яйцата в джезве или в малка тенджерка,
но не знам каква муха ми влезе в главата.

Не си давай парите за такава глупост. Вари си яйца както си знаеш.

Моя колежка се похвали по Великден точно от такава яйцеварка. Каза, че в нея яйцата не се пукат при варене.
От яйцата е, просто са с тънки черупки и се чупят лесно. Ако са от село и се варят в тенджера няма да има спукани.

# 178
По Великден и аз не счупих нито едно яйце. От цяла кора. Варих по старомодния начин - в тенджера. Тайната е да ги извадиш от хладилника предната вечер. А не от хладилника и право на котлона.

# 179
  • Русе
Гледам,че в новата брошура има мрежи против комари. Някой знае ли дали са самозалепящи ?
В брошурата има два вида мрежи. Тези с магнитите са с велкро лепенки. Аз съм много доволна. Ползваме мрежата вече пето лято. Само леко изсветля от слънцето.
Другата е на 4 парчета, които в долната си част имат тежести. Парчетата се подреждат на една пластмасова лайсна, която се защипва и така ги държи. Самата лайсна е самозалепваща. Махаш лепенката и лепиш на дограмата. Тази не ни хареса преди години, когато си я купихме и я върнахме.

Общи условия

Активация на акаунт