Кауфланд - тема 29

• 88 279
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Благодаря ти, Йованка. Преди време пак търсих и най-читавите бяха в Кауфланд. В Практикер не ми харесаха особено, т.е. не ставаха за подарък, пък в Бриколаж бяха под всякаква критика - изсъхнали и спаружени.  Close

# 211
На нашия Кауфланд имаше бележка, че на 1-ви организират празник за децата.
Имаше череши по 3 лв, много хубави, банани по 2 лв, тиквички по 1.5. Не помня да съм ги гледала в брошурата, но и много забравям какво и къде гледам.
По-хубавите кашкавали и сирена са много скъпи. Ще им дам 22-25 лв за кг. кашкавал или трябва да ям евтини боклуци, ама друг път.

# 212
  • На изток от Ада
Имам яйцеварка от около 2
1 год и нещо доволна съм ,тъкмо днес си варих яйца.
За шатра вчера питахме на информация в  ямбол , щяло да има в стара загора кога не знам, другата седмица мисля.

# 213
  • Русе
Течния Рекс бива ли го, никога не съм прала с него, но стария ми гел е на привършване и трябва взема нещо хем да го бива хем и финансово да е изгодно. Колебая се между него и Омото
Не се колебай, ами купувай ОМО-то.
Да не би и в Русе да слагат шатра? Тази сутрин част от паркинга беше ограден с палети. Вечерта говорих по телефона, минавайки през паркинга и не обърнах внимание има ли развитие.

# 214
Има ли бански във вашите К?
Ние пак сме ощетени откъм плажни артикули.  Rage
Но да се похваля, купих 3 кг сиврия по 70 ст. и 2 марули по 9 ст. Simple Smile

# 215
Голям късмет днес в Кауфланд - овкусена сьомга на 9,99 лв. - Стра-хот-на!!!

# 216
Вечер ли се случват тия цени като от соц-а?

# 217
Към 20 ч. беше.

# 218
  • Пловдив
А къде ги обявяват тия намаления?

# 219
  • Русе
Аз миналата вечер случайно бях в нашия К. в 21 ч. Ами, нямаше абсолютно нищо намалено.
Е, как да се вдигна от нас специално да ида късно вечер, след като нищо не намалят?

# 220

По микрофона съобщават. И сменят етикетите.

# 221
  • Пловдив

По микрофона съобщават. И сменят етикетите.
Peace

# 222
Малко до късмет си е с намаленията. Не винаги има, понякога пък има доста изгодни стоки...

# 223
Никой ли не експериментира със зехтина на Алеас? Притеснява ме да не е горчив.
Толкова много електроуреди пускат в К., но нито веднъж не пуснаха качествен обикновен котлон.

# 224
  • Пловдив
Има ли бански във вашите К?
Ние пак сме ощетени откъм плажни артикули.  Rage
Но да се похваля, купих 3 кг сиврия по 70 ст. и 2 марули по 9 ст. Simple Smile
Ако става въпрос за банските за големи те са от утре, както и някой плажни артикули, детските в брошурата пише от 1 юни, но слънцезащитните са налични от понеделник

Общи условия

Активация на акаунт