Кауфланд - тема 29

• 88 420
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
Ей такова няма ли?
Скрит текст:

Вярно, че не съм търсила тия дни, но предимно от там това купувам за ХП.

# 286
Аз пък така 3 пъти търсих, че ми казаха в К има - готова смес за крем карамел.. искам да го видя от любопитство какво е и става ли нещо... та не намирам вече няколко пъти ходя да гледам при кремовете.. дали сте срещали? Blush

# 287
Няма никакво и при бебешките ходих да търся, и при кафетата, кой знае къде са го завряли. Следващият път ще ги накарам те да търсят. Преди 1-2 години нямаха ленено семе, та може и сега да няма сухо мляко. Имаше какви ли не готови смеси, но това което ми трябва го няма.

# 288
Няма никакво и при бебешките ходих да търся, и при кафетата, кой знае къде са го завряли. Следващият път ще ги накарам те да търсят. Преди 1-2 години нямаха ленено семе, та може и сега да няма сухо мляко. Имаше какви ли не готови смеси, но това което ми трябва го няма.

Вижте при прясното мляко

# 289

Вижте при прясното мляко

Точно там е.

# 290
Благодаря! Никога нямаше да се сетя да го търся там Grinning.

# 291
Благодаря! Никога нямаше да се сетя да го търся там Grinning.

Сериозно ли? Сухо мляко при млечни продукти?

Аз пък ще похваля трицветния сладолед К-Класик, много е вкусен.

# 292
Да, в нашия К сухото мляко стоеше при прясното мляко. Поне преди пренареждането беше там. Какво странно има, нали и то е мляко?

# 293
Това, което съм показала е до прясното мляко, но има едно сухо в синя опаковка до кафето.
Ето това, или някакво подобно, веднъж го купих, но не повторих.
Скрит текст:

Последна редакция: нд, 03 юни 2018, 16:35 от Билян@

# 294
Взех някакъв кашкавал на промоция (Болярче), много е гумен, нито се дъвче, нито преглъща, цървул. Редовната му цена беше 21-22 лв, не струва и 11-12.

# 295
  • Бургас
Това, което съм показала е до прясното мляко, но има едно сухо в синя опаковка до кафето.
Скрит текст:
Точно такъв продукт ме е спасявал 2 пъти като исках да правя палачинки посред нощ, а нямах прясно мляко. Иначе нещо не ми беше харесал, но го прибрах в шкафа за всеки случай. Спомням си, че бях добавила и лъжица кисело мляко и сместа стана много хубава.

# 296
При нас сухото мляко е при готварските и сладкарските сметани. Тоест на задната страна на стилажа с UHT млеката.

# 297
 и аз доста трудно намерих сухото мляко,  но когато го търсих го намерих при подправките -бакпулвер,какао и др,

# 298
  • На изток от Ада
Скрит текст:
Суха сметана за кафе е пише отгоре на пакета

# 299
Забравих да споделя, че кайсиите са безвкусни. 5 лв на вятъра Grinning

Общи условия

Активация на акаунт