Кауфланд - тема 29

• 87 831
  • 742
  •   1
Отговори
# 585
Имам пет топчовци, ако някой ги иска -подарявам ги. Не съм ги разопаковал.

# 586
Имам пет топчовци, ако някой ги иска -подарявам ги. Не съм ги разопаковал.
  Искам ги

Последна редакция: пн, 18 юни 2018, 14:02 от rapar4eto

# 587
С тези топчовци е голяма галимация...бях пазарила за 60 лв и не ми дадоха нито едно.

# 588
И аз бих искала за детето, нямаме. От Варна сме.

# 589
С тези топчовци е голяма галимация...бях пазарила за 60 лв и не ми дадоха нито едно.
  Защо не се  оплакахте на информация.

# 590
Продуктите 2 на цената на 1 дали са обозначени по- ясно от предната подобна промоция или пак ще се четат етикети с лупа? Миналия път беше много объркващо.

Всичко си е по местата, има и изкарани на страничните регали със седмични промоции на основните пътеки количества, на етикетите пише до цената за 2 броя.
Бях на обяд, свършили бяха кашкавала Саяна и сиренето Белиса, явно макар и ментак марки се граби, заради цената. Всички бяха с брощури в ръце.

Зехтинът, който  много се обсъжда тук, пише, че е смес от масла от ЕС и извън него, не е лош, с горчив послевкус.

# 591
  • Пловдив
Някой видя ли бельото?В брошурата са показани розов топ и бикини...

# 592
Извинявам се за нахлуването, но и аз по темата с топчовците- ако някой няма нужда от своите, бих ги приела с радост, детето ми наду главата вкъщи за тях.

# 593
От четвъртък са, и тия като Лидъл с тъпните, да гледаш с 6 очи брошурите кое от кога е.... Confused

# 594
Безалкохолните Пелистерка са много хубави,поне на нас много ни харесват. ММ ги откри преди няколко седмици и всеки път взема по едно от всички. Битер лимона е горчив за мен,но студено е много освежаващо. Колата също става,а има и едно Gazoza,има вкус на нещо от “едно време”,но не мога да се сетя на какво. 😂😂😂

има вкус и цвят на редбул

# 595
Като учех в Благоевград от Македония ни носеха от тяхната Газоза.. имаше вкус на едновременшния етър.. много яко беше.. тази не знам дали е такава обаче..
Сега по темата.. днес към 11ч вече  нито кашкавал имаше,нито топено сирене.. явно много  търсене от рано сутринта и малко зареждане.. вече съм решила като имам възможност да ходя рано сутринта, в другото време явно нямат хора, които да заредят като нещо се свърши.. Blush

# 596
Ами на мен Газозата ми напомня за едни пукащи близалки,а на ММ и другите им миришела на шампоан Кря кря. 😂😂😂

# 597
  • Бургас / UK

От четвъртък са
Вече са отговорили,а аз сега го видях    ooooh! извинявам се  Peace

Никога не бях виждала такива опашки в Кауфланд  Shocked Аз бях единствената с картофи,хляб и вода в количката  Mr. Green

# 598
Скрит текст:
Продуктите 2 на цената на 1 дали са обозначени по- ясно от предната подобна промоция или пак ще се четат етикети с лупа? Миналия път беше много объркващо.

Всичко си е по местата, има и изкарани на страничните регали със седмични промоции на основните пътеки количества, на етикетите пише до цената за 2 броя.
Бях на обяд, свършили бяха кашкавала Саяна и сиренето Белиса, явно макар и ментак марки се граби, заради цената. Всички бяха с брощури в ръце.

Зехтинът, който  много се обсъжда тук, пише, че е смес от масла от ЕС и извън него, не е лош, с горчив послевкус.
Благодаря! Flowers Cherry Blossom
Промоционалните стоки ги изкупуват и търговците на по- малки магазинчета, но и иначе хората се зареждат с по- евтини продукти. Дано кафето да не е свършило!

# 599
Къде мога да подам оплакване, че днес сутринта беше свършил кашкавал Саяна 2 по 400 грана за 6.49. Предложението е много изгодно кг излиза 8 лева и е хубав кашкавала на вкус и за пица.

Общи условия

Активация на акаунт