Кауфланд - тема 29

• 88 207
  • 742
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Само на лично съобщение 😊

# 61
Давай на лично.  Peace

# 62
Там е работата, че и на лично не казва.Wink

# 63
  • оттам, откъдето започва България
За съжаление аз купувам. За седмица минимум едно пакетче от 250 грама.
В нашия К изчезнаха от известно време тези сосове, на Дерони гъбен има само в шишетата, да знаете защо.

Не ти върши работа моята информация, защото виждам, че си от Пловдив.
Но само за сведение съобщавам, че ги има, защото другата седмица са на промоция в наша хранителна верига BulMag с цена 2,69 лв. Тъй като не съм купувала от тях, дори и не знам дали това е добра цена.
По принцип вземам едни сосове от Кауфланд, които също са с гъби и редовната им цена е 1,99 лв. за 750 мл.

# 64
Вероятно не седи по цял ден във форума, след като е предложила да ви каже, сигурно ще го направи. Онзи ден писа, че днес е кръщенето на детето й и е от София, при вас гледам някакъв надпис Пловдив.

Оплаквам се от Кауфланд, писна ми, всеки път трябва да излизам с лупа от техния магазин! Вече не ми се обяснява какво се е случило, няма седмица в която да не са ме излъгали поне веднъж.

# 65
Оплаквам се от Кауфланд, писна ми, всеки път трябва да излизам с лупа от техния магазин! Вече не ми се обяснява какво се е случило, няма седмица в която да не са ме излъгали поне веднъж.
На всяко пазаруване спирате около информация и си проверявате списъка и касовата бележка. Има ли проблем оплакване на информация. Така 20-30 пъти докато им писне.

# 66
  • оттам, откъдето започва България
И при нас е така. Миналата събота два пъти ходих до магазина и двата пъти се наложи да стоя на информация за корекция по сметката. Втория път даже им направих снимка на цената, но въпреки всичко служителката отиде да види на място, върна се с цената, каза, че е сгрешена и ми върна парите.

# 67
Чаршафите с ластик, които са намалени , много ми харесват .

# 68
  • София
Там е работата, че и на лично не казва.Wink
За София става въпрос !

# 69
  • shumen
Аз затова си проверям бележката още там,че много лъжат тия в Кауфланд.

# 70
Снощи късно минах, нали казвате, че имало промоции. Ужас. Никакви находки. Сменяха стоките с промоционалните за тази седмица. Но ми направи впечатление на касата, че повечето хора бяха с вода. Значи ФБ дебилщината
 с фалшиви новини действа успешно. Imp

Да не съм капо си взех гъби, банани и пъпеш...

# 71
Пъпеш?!Хубав ли е и колко излиза един?

# 72
Не съм го разрязала. В хладилника е, но нямам големи очаквания. Бяха намалени едни малки, нефелни... Останали последните може би.

# 73
 Нашия пъпеш не беше сладък, а беше узрял и доста далече от кората горчеше..
 И аз миналата седмица в неделя в 2 следобяд ходих и вече бяха сменили всичко, а исках от надуваемите неща, това е много тъпо, нали и неделя е ден Rolling Eyes

# 74
Значи няма да купувам поне до Август Simple Smile
Аз мислех че сте си взимали от онези екзотичните пъпеши,с релефна и странна форма,понякога са в една плътна мрежичка,не си спомням името.

Общи условия

Активация на акаунт