Кауфланд - тема 29

• 88 402
  • 742
  •   1
Отговори
# 315
Вярно, че сарказъм много трудно се четял. Wink

rovaru, сухо мляко в метални кутии със сигурност има до готварските сметани. Може и други видове да има, но не съм разглеждала.

# 316
Днес всичко си взех от набелязаните неща, и кафе имаше доволно. На розовите домати имаше борба и се отказах.

Последна редакция: пн, 04 юни 2018, 13:20 от bubanka

# 317
  • somewhere over the rainbow
Аз ще ходя в края на седмицата, дано е останало нещо. Ще имам рожден ден и съм хвърлила око на вратните пържоли. И доматите, естествено Simple Smile А сиренето Президент Салакис в кутия ми е любимо и винаги, когато го намалят, се запасявам. Взимала съм Салакиси на бучка, пак е хубаво, но не е същото.
"Дунавия"-та в кутия много ни хареса.

# 318
И аз днес ще ходя. Нямам търпение  да ми дадат топчо дано е на германия

# 319
О, да имаме си 2 топчовци, на Япония и Сенегал... Joy

# 320
Супер по-натам можем да си менкаме повтарящите.

# 321
  • София-Младост
Тези топчовци какво представлват, нещо като топки? Колко са големи?

# 322
А продават ли се или само при покупка над 20лв се дават?

# 323
Някой взе ли си скарата на Делимано ? Вчера я пробвахме  и съответно - пълно разочарование Disappointed Relieved час и половина пекохме пържоли на максимална степен. Нашата ли е дефектна или са си такива мудни?

# 324
  • Пловдив
Мнения за сладоледа Карте дор/Carte dor?

# 325
Мнения за сладоледа Карте дор/Carte dor?
Много е хубав

# 326
  • София-Младост
Този е хубав и много изгоден, 1 кг на 4лв. и нещо. Има ванилия и какао, мента и ягода не съм виждала. Купувала съм и страчатела.

# 327
На мен Кауфланд-а ми е до блока, та наминах за адаптирано мляко до ДМ и след това през кауфланд.
Купих розови домати, разкошни са, нямаше нужда да пробирам, който и домат да хвана, все е чудесен.
Овчето сирене също е много вкусно. Взех и шардоне Мезек от промоцията, довечера ще си пийнем с половинЪТ. За него взех бира Ариана в кенчета.
Сирене Бри имаше на промоция, също е много добро. От новата брошура си бях набелязала и други неща, но на място само за тези неща се сетих, купих и пилешки сърца, и свинско. Тиквички и патладжани също купих, ще ги пържа, дано са вкусни.
Топчовци три броя ми дадоха на касата, все още не съм се запознала какво представляват. Дъщеря ми е на зелено училище и ще й ги дам, като си дойде в края на седмицата. Имат ли някакви албуми, които трябва да купуваме, или са на друг принцип?

# 328
За топчовците при покупка за мин. 20лв. получавате 1 топче което представлява футболна топчица със цветовете на дадена държава.При покупка на прах изи с цена 4,39 на информация също получавате топче.После купувате албум който струва 4,99 продава се в кауфланд и събирате топките. Събирате всички 32 топки и отивате с албума на информация където ви очаква последния 33 топчо с българското знаме и подписа на Димитър Бербатов.До 5 юли трябва да регистрирате кода от опаковката на специалния топчо топчо и номера на албума на kaufland.bg и участвате в играта за за 50 официални топки на световното по футбол, подписани от Д. Бербатов.Бая събиране ще падне.Кой знае колко повтарящи ще се падат.

# 329
Тези топчовци какво представлват, нещо като топки? Колко са големи?
    За топчовците при покупка за мин. 20лв. получавате 1 топче което представлява футболна топчица със цветовете на дадена държава.При покупка на прах изи с цена 4,39 на информация също получавате топче.После купувате албум който струва 4,99 продава се в кауфланд и събирате топките. Събирате всички 32 топки и отивате с албума на информация където ви очаква последния 33 топчо с българското знаме и подписа на Димитър Бербатов.До 5 юли трябва да регистрирате кода от опаковката на специалния топчо топчо и номера на албума на kaufland.bg и участвате в играта за за 50 официални топки на световното по футбол, подписани от Д. Бербатов.Бая събиране ще падне.Кой знае колко повтарящи ще се падат. Не знам как се качва снимка да покажа колко са голями.

Общи условия

Активация на акаунт