Кауфланд - тема 29

• 88 345
  • 742
  •   1
Отговори
# 510
  • Варна
Сигурно зависи в кой град е...

Може ли снимка на торбата?
Трябва да си мъж. Mr. Green

Или циганин Joy

# 511

Или циганин Joy
Laughing

# 512
Те продават от тези червени торби с тяхното лого по 0,99лв е бройката. Ако дават безплатни сигурно е, заради някаква местна промоция.  На едно откриване на техен филиал даваха безплатни торбички, ама бяха от онези евтините.

# 513
  • софия
Не знам каква е била промоцията. Мъжът ми беше пазарувал в един от първите магазини, които отвориха в София.
Торбата е бяла с червен надпис, сгъва се за удобство на носене в чантата и е от тънка материя, подобна на онази, от която се правят сменяемите торбички за прахосмукачка.

# 514
Е, кой е магазинът, де?

# 515
  • софия
Магазинът в Банишора.

# 516
  • somewhere over the rainbow
Да кажа, че пробвах маската за коса и не съм очарована. Не ми е достатъчно "хлъзгава".

# 517
  • оттам, откъдето започва България
На мен пък ми се струва, че от маската косата ми стана по-плътна. Не знам какъв ще е ефектът занапред, но не съжалявам, че я купих.

# 518
  • shumen
При нас торби не дават.Вчера ходих,взех си доста неща,но нищо не ми дадоха.

# 519
При нас торби не дават.Вчера ходих,взех си доста неща,но нищо не ми дадоха.
Е. Ти си ходила. На мъжете давали...

# 520
И на мен не ми хареса маска за косата. Освен това, е пълна със силикони. Агива преди правиха страхотна розова вода, но после я развалиха. Помислех си, че маската може да се окаже хубава, но не ми хареса. Ще се замисля следващия път, преди да купя нещо на тази марка.

# 521
  • shumen
Биляна,пред мен пазари един мъж и също не видях да му дадоха нещо.

# 522
Ставате банални вече с тия торбички...

# 523
  • Русе

Или циганин Joy
Laughing
Е, пред мен тази вечер мъж, мулат пазарува. Направи може би над 300 лв. сметка, но освен петнайсетина топчета, друго не получи. Не беше красавец, ама беше атрактивен. И аз "намазах" 7 от неговите топчовци. Даде с две шепи на две дечица на съседната каса, а другите се чудеше какво да ги прави. Казах, че и аз имам дете Blush и ги даде на мен. Сега ми се търкалят из къщата. Пишман станах. Grinning

# 524
  • София
А аз пък си "бърша сълзите" : защо за сметка над 70 лв на касата ми дадоха само Един топчо --- е, не че знам и него какво да го правя... Ама съм лично засегната -  Laughing Laughing Grinning

Общи условия

Активация на акаунт