Звездни компромати- 363 част

• 94 935
  • 745
  •   1
Отговори
# 285
Камила беше свежа, хубава шапка. Зара беше готина

# 286
Кралицата обича явно тази комбинация от цветове

# 287
Същинска Айрън Лейди е В.Бекъм с нейната непоколебимост да не се усмихне случайно или да не би (опази Боже) да изплюе бастуна, който е глътнала.. Много неприятна с "величественото" си маниерничене.
Но може просто да е супер срамежлива. Въпреки че, за 100год публичност, следва да се е поотпуснала.
 В първия момент видях роклята като черна, но после, на по-различна светлина видя се, че е тъмно синя.

# 288
Баба Бети е като прясна маруля с тоя цвят. 92! Шапка и свалям де. Устни няма, но червилце е сложила даже. Какво нещо е да си родена кралица, достолепна и на почти 100.
Тъкмо си мислех, че Филип вече е обслужван, та не го показват отдавна, пък той си е съвсем добре. Същия строен като прът в униформата, доколкото чух е на 96.

# 289
  • Once there was a Hushpuppy...
Наистина е много хибава Виктория, сега пак я разгледах подробно Peace

# 290
На мен ми харесва Виктория, само дължината на полата не. Тя се носи и в свежи цветове, много бяло, червено, но нали не са позволени в случая. Grinning
Дамата в лилаво е супер.

# 291
  • София
Още някои от селебрититата

Опра
Скрит текст:

Кери Мълиган
Скрит текст:

Идрис Елба
Скрит текст:

Приянка Чопра (вдясно)
Скрит текст:

Елтън Джон
Скрит текст:

Джеймс Кордън
Скрит текст:

Патрик Адамс - "екранният съпруг" на Меган от "Костюмари"
Скрит текст:

# 292
На мен ми харесва Виктория, само дължината на полата не. Тя се носи и в свежи цветове, много бяло, червено, но нали не са позволени в случая. Grinning

И аз така чух - бяло, червено и черно са абсолютно забранени за случая.

# 293
Виктория и на Кейт и Уилям на сватбата беше в тъмно синьо, но то толкова тъмно синьо, че е почти забраненото черно. Ами не и отива тооолкова тъмно! И някак си не ми се вижда подходящо за сватбен ден. Не е на дело в съда, на сватба е. И от горе до долу един цвят. Сега поне обувките са червени и един голям пръстен се виждаше на някоя ръка. Никакви бижута по врата, по ушите, сакън да не блеснат повече от нея.

# 294
  • Вестерос
До Приянка е друга актриса, главната от Timeless.
Съпругата нa Patrik Adams e актрисата Троян (както споменах п-горе), която играеше в Pretty Little Liars.

Teзи снимки пускани ли са? Много са хубави Simple Smile

Скрит текст:

и една на Кейт и други седнали

Скрит текст:

# 295
  • София
На мен много ми харесаха и Мегън и Хари, изглеждаха толкова развълнувани и влюбени.
И роклята ми хареса - изчистена, семпла. Явно са решили, че голите рамене са достатъчно нарушение на протокола.
А и очевидно акцентът на тоалета беше воала. Коментираха, че цветята по края му символизират всичките 53 страни от британската Общност на нациите - един от основните ангажименти на Мегън след сватбата.

# 296
Булката изглежда стара. Но младоженецът е много симпатичен. Обаче щом се обичат...

# 297
Много е хубава Мегън! Givenchy пак доказаха, че са крале в модата. Деколтето е трудно за изпълнение, за да стои като излято. Мисля, че и тоалета на Мелания / светлосиния / беше техен. Макар, че там се вижда една издънка в областта на ципа на гърба. Иначе ми е любима марка!!!

# 298
Да покажем и кралицата  Simple Smile

Скрит текст:

Не изглежда много доволна/в настроение.

# 299
  • София
Хари много е оплешивял.

Общи условия

Активация на акаунт