Звездни компромати- 363 част

• 94 921
  • 745
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Втората рокля на Меган е от Стела Маккартни.
Носи и пръстен, който е от личната колекция на Даяна, но явно вече е неин.  Wink
Тук се вижда -
Скрит текст:

# 346
  • София
Е дори и да не ги плащат пак оства въпросът как така струва толкова Simple Smile
Явно е скъп плат, воалът е ръчна изработка с цветята от страните на Общността, и знам ли още какво. Но да, изглеждат много на фона на крайния резултат.

# 347
Ем да, въпросът е каква е стойността на роклята и защо е толкова голяма, а не дали някой е давал пари или не.

# 348
Всъщност някой обявявал ли е официално цена или са само предположения на сайтове и списания?
Но да, воалът е най-скъпата част според мен.

# 349
  • До сърцето...
Всъщност някой обявявал ли е официално цена или са само предположения на сайтове и списания?

Съобщиха го по всички официални медии (TV). Надали е просто слух.

# 350
В новините на БТВ направиха сметката - рокля 300 хил., торта 50 хил., шампанско 100 и няколко хилки и т.н.
Някоя "мома англичанка" да каже дали сметката на БТВ-то е вярна и съвпада с тази на CNN.

# 351
100 000 паунда била роклята, изцяло от коприна.

# 352

А , и мама така каза - даже спорихме с нея, че аз чух, че е 300 хил. паунда
Нова казали - 100 хил.
Торта за 50хил., по склонна съм да повярвам за цена на тая тъпа рокля 300 хил.  Wink

Че тая коприна що така неестествено стоеше  newsm78
Аз не че съм видна модна разбирачка, ама роклята на Мегън хич не ми хареса.
За сметка на това си харесах две на  YSL , ама трябва мерки да ми преотстъпи нейния Шиши за 2-3 минутки, че да мога да си ги позволя  Mr. Green

# 353
322 хл. или нещо такова е на Катрин.

# 354
322 хл. или нещо такова е на Катрин.
И ти си гледала новините на нова нали?  Hug
Имам дежа вю  Crazy

# 355
  • USA
Еми не виждам втората да стои много по-различно от първата в талията, даже втората е по-свободна. Харесвам и двете рокли
https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/galleries/x701/369898.jpg
https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/jGm7fGnZ3NWL03BjqZUmP8ys2Ng=/0x0 … 52.1526755729.jpg
Обаче сега като гледам сватбената, отчитам, че не е подходяща за фигурата и ръста...

Напротив,и в талията е по-стегната.Очевидно втората рокля,тази за приема,й стои в пъти по-добре.И като кройка,и като материя - изящна.Аз лично,от жена,която досега показва голям вкус за обличане,а и предполагам има стилист на разположение,очаквах много повече.Жениш се за принц,мечта за милиони жени,направи си рокля и уауни целия свят.И дори прическата й се разпадна още в началото.

https://www.instagram.com/p/Bi9leFDn5Ka/?taken-by=london

# 356
Отстъпвам Шиши временно на мили съфорумки! Тел. за връзка, на ЛС Sparkling Heart

# 357

Купих рокля вече със собствени средства.  / да се знам У патицата "умна"   doh /
За друг път ще знам.   Аз и едно гащеризонче си харесах за 6900 франка  ... Flutter

# 358
  • София
А сега семействата на Хари и Уилям далеч ли ще живеят едни от други? И в какви ли отношения са Мегън и Кейт се чудя по клюкарски, дали могат да имат приятелски отношения. Гледах малко сега от сватбата на Уилям и Кейт - ами тя се държи някак по-резервирано, аристократски. Въпреки че когато се е омъжвала е била доста по-малка от Мегън си личи една друга школовка. Усмивките са отбрани, жестове, всичко. Абе подготвила се е за бъдеща кралица. Докато Мегън е по-лежерна, както и Хари всъщност, не са обременени, така че дано бракът им е щастлив. На Мегън, идваща от Америка, няма да й е лесно да вдене английските порядки, не като протокол, а като необходимост.
Сетих се кои бяха сестрите - Йожени и Беатрис, ето ги днес:
https://www.harpersbazaar.com/celebrity/latest/a20721066/princes … ie-royal-wedding/

# 359
Братята са си много близки и ще е жалко, ако жените им не се разбират.Аз лично не виждам причина да не се разбират, но и първи дружки няма да са.

Общи условия

Активация на акаунт