Звездни компромати- 363 част

• 95 083
  • 745
  •   1
Отговори
# 330
  • USA
Ами ето,отново съвсем изчистена,семпла рокля,обаче й стои в пъти по-добре от булченската.И е нейн размер,очертава хубавото й тяло,и кройката перфектна.

# 331
  • София
не съм фен на тези кралски работи, но да споделя;)

от това, което видях:
затрогващ, страхотен, сладък Хари  Heart Eyes
прекрасна рокля на Меган, просто прекрасна  Heart Eyes

Амал е като изкихана горчица. изобщо не я харесвам тази жена. какво му стана на този май диър Джооордж  No Mouth

# 332
Аз имам една малка забележчица към Хари - при тази плешивина, която е заформил, е по-добре да се обръсне и да си намали косата, да не е толкова буйна отпред.

# 333
Много са красиви на последната снимка младоженците!

# 334
Ами ето,отново съвсем изчистена,семпла рокля,обаче й стои в пъти по-добре от булченската.И е нейн размер,очертава хубавото й тяло,и кройката перфектна.
Еми не виждам втората да стои много по-различно от първата в талията, даже втората е по-свободна. Харесвам и двете рокли
https://cdn.images.express.co.uk/img/dynamic/galleries/x701/369898.jpg
https://cdn.vox-cdn.com/thumbor/jGm7fGnZ3NWL03BjqZUmP8ys2Ng=/0x0 … 52.1526755729.jpg
Обаче сега като гледам сватбената, отчитам, че не е подходяща за фигурата и ръста и. Такива деколте е подходящо за снажна жена и за рамене, които не са по-широки от ханша, защото така на наша Деси прилича в раменете. Много и скъсява торса и така прилича на борец в раменете, а тя иначе е дребна, ама на снимка това се губи, заради модела на роклята при раменете. Я, тя пък била 1,71 см, ама пак не е добре това с раменете гледано фронтално.

# 335
Ako тя е 171 ,то Кейт трябва да е поне 185 см  Laughing

# 336
Аз не знам вярно ли е, така пише в гугъл. Пак според него, разликата им е 4 см. На мен ми приличат на повече.
https://www.usmagazine.com/wp-content/uploads/2017/12/kate-middleton1.jpg?w=900
http://cdn01.cdn.justjared.com/wp-content/uploads/2017/12/markle … stmas-2017-25.jpg

# 337
  • Rock & Roll feeling ...
Кейт се спряга за 178,толкова колкото е била Даяна.

# 338
  • София
Аз сега имах възможност да гледам част от сватбата. Ами много красиво, величествено и вълнуващо събитие са това кралските сватби. И булката хубава, и младоженецът. На роклята на мен не ми харесаха ръкавите, нещо прекалено широки, като на някоя обикновена блуза. Също се намачка леко по корема. Да му имам Живаншито и хилядите паунди. Хари да вземе да си намали дължината на косата, че е пооредял. Иначе видимо влюбени и щастливи. Да са много щастливи и дано скоро си имат детенце, че не ми се мисли.
Мисля, че гостите ги приветстваха сърдечно, баба Бети по едно време се беше начумерила и не пееше с другите. Пасторът негър го пропуснах. Много ме трогна майката на Мегън. Милата, беше толкова развълнувана през цялото време. Също така много добро впечатление ми направи принц Чарлз. Истински джентълмен. Освен, че отведе булката, доколкото видях се опитваше да акомпанира и на тъщата.
От гостите мярнах момента на пристигането на Амал и Клуни, наистина шармантна, но горката, ходи като.. да не казвам. После гледам Бекъмови. Викторя ходи перфектно, то е ясно, тя на токчета сигурно се е родила, ама пък да й имам физиономията скумросана.
Сетих се за едни две сестрички, които са все първа пушка по тези събития. Едни двечки, те ожениха ли са и кои ли бяха всъщност. Само че не намирам снимка.
А тази снимка много ми харесва с тези млади лейдита:
Скрит текст:
Като цяло много красиви и цветни рокли имаше. И на племенничката на Даяна много ми хареса цялата рокля. Както и Пипа.

# 339
  • Вестерос
На снимката първите две са актриси, приятелки на Меган Simple Smile

# 340
Да кажа и аз като Роузи :
моята рокля е по-хубава от мегъновата  Mr. Green

Днес имах дефиле пред мама, свекърва и зълва и всички отбелязаха, че моята рокля е много по-красива.
Помислих, че просто са били любезни, ама сега виждам, че са си били абсолютно прави.
Да си кажа и аз:
Баба Бети много кахърна горката  Wink И има за какво според мен.
Кейт отново е безлична в моите очи.
Бекъмката е неподправена скумрия.
Амал се чудя кога ще припадне някъде горката. Клуни си е взел костюм като татковия  Heart Eyes
Хари е готин!
Ама пак ала Роузи " Мъжът ми е много по хубав от Хари  smile3534

# 341
  • София
... Викторя ходи перфектно, то е ясно, тя на токчета сигурно се е родила,

Направо щеше да се пребие милата, от височината на токовете и тясната пола..изглеждаше нелепо, все едно за пръв път слага висок ток...не можеше въобще да си изправи коленете.

MyAll, да пуснеш снимки...да те одумаме и теб Wink...и мъжа ти  де...

# 342

MyAll, да пуснеш снимки...да те одумаме и теб Wink...и мъжа ти  де...

Няма да пропусна  Laughing

Мегън даа беше избрала YSL. Тази рокля на Живанши е супер скучна. И 300 хил. паунда чух, че струва.  Shocked
Ми язък за парите  Wink

# 343
Еее, какво и е 300 хиляди? Айде като изключим добрата кройка (по принцип) обикновено оскъпяват плата, камъни, дантели и подобни, които в тази рокля липсваха изобщо..

# 344
Да, язък за парите.
Защото като се казва, че сватбената рокля струва Х, се има предвид буквално Х и се превеждат пари по банкова сметка.
Вие сериозно ли? Joy
От Живанши са казали "без платежно нареждане не ви изпращаме роклята"! Joy

Общи условия

Активация на акаунт