Звездни компромати- 363 част

• 96 060
  • 745
  •   1
Отговори
# 180
Извинявам се,че пак спамя, но няма ли да има тема за сватбата утре? За Кети имаше. Иначе трябва тук още повече да спамим, да почваме да залагаме на кой дизайнер ще е роклята, какъв стил, и т.н. важни неща.

# 181
Извинявам се,че пак спамя, но няма ли да има тема за сватбата утре? За Кети имаше. Иначе трябва тук още повече да спамим, да почваме да залагаме на кой дизайнер ще е роклята, какъв стил, и т.н. важни неща.

Заповядай: Кралски работи и клюки - 11

# 182
  • ГО
Няма как да си причиня да гледам Гала. Все се чудех защо е толкова години на екран, пък то имала верни фенове в лицето на ССФ. Ти да видиш!
Чак пък верен фен не съм.
Споделям, че предпочитам На кафе пред блока на БТВ. Това е.
Трябва ли задължително да ме дразни Гала и да я не мога да я трая?
Нито я обожавам, нито ме дразни, демек - нищо Simple Smile

# 183
Няма как да си причиня да гледам Гала. Все се чудех защо е толкова години на екран, пък то имала верни фенове в лицето на ССФ. Ти да видиш!
Чак пък верен фен не съм.
Споделям, че предпочитам На кафе пред блока на БТВ. Това е.
Трябва ли задължително да ме дразни Гала и да я не мога да я трая?
Нито я обожавам, нито ме дразни, демек - нищо Simple Smile
И аз предпочитам Гала пред БТВ.  Както и харесвам Виктор Николаев повече от Хекимян и ко водеща му / на Николаев/.

# 184
Здравейте! Темата мн ми хареса, а и виждам експерта по парфюмите - Поздрави! Вижте Блейк Лайвли в Мет Гала отпреди седмица:

Скрит текст:
Казва на фотографите "Спокойно!". А те й отговарят: "Не е възможно, момиче! Sorry!"
Ами с тази рокля Revolving Hearts
Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 09:59 от Ralitsa_

# 185
  • Once there was a Hushpuppy...
Не си позволявам такива крайнисти, но Ванеса Паради е рядко грозна жена. И, като млада не успях да я харесам, а сега съвсем...

Пенелопе също не я харесвах на млади години, но сега на 44 ли беше, ами тя разцъфна тази жена. Толкова женственост и сексапил, много е хубава.

# 186
Ох и на мен Ванеса Паради ми е грозна. Абсолютно нищичко хубаво не намирам в нея. Сори

# 187
На мен Ванеса ми харесва, само луфта м-у зъбите на тази възраст не стои добре. Евала за това, че не се е подвела да се мумифицира след като Джони я заряза за по-млада и по-красива.

# 188
  • I want it all and I want it now.
Ванеса какво работи?

# 189
Венеса за 45 годишна изглежда зле.

# 190
Ванеса какво работи?
Такси работи. Аз за толкова години не чух друго да прави.

# 191
Беше рекламно лице на Шанел по едно време.

# 192
Ванеса на 14 беше много сладка с тия зъбки,ама сега е като вешица. Да вземе да си оправи малко усмивката и да зареже тия романтични букли  и... даже може и много добре да стане

# 193
Новата корица на GQ. Препратка към гафа на Венити Феър. Grinning
Скрит текст:

# 194
Певица е Паради, много слаба, ама... Беше сладка като млада, все пак е свалила Лени Кравиц и Деп, едва ли е с грозатата си...

Общи условия

Активация на акаунт