Звездни компромати- 363 част

• 96 056
  • 745
  •   1
Отговори
# 195
Хубава беше наистина, но на тази възраст запазената и марка със зъбите не ми изглежда добре.

# 196
Айдеее, вече имам 4 любими създания! До този момент бяха Гола, стринка Иринка и Шиновица. Но тази вечер след случайно гледане на сериала по Нова Полицаите..., вече и Александра Раева ми е фаворит.
Тя, разбира се, е една неталантлива актрисо-певица и защо я мъчат по телевизора, аз не знам!
Но тази вечер се опита да имитира Мег Райън в сцената с оргазма.
Е, няма такъв грозен оргазъм в света! Устата й беше грозно разчекната под формата на буквата О-същинска надуваема кукла, и същият безразличен поглед демонстрира.
Ти един оргазъм като хората да не можеш да изиграеш... Що се мъчиш, бе мила?

# 197
  • Once there was a Hushpuppy...
Лейди, за мен е грозна Паради Peace Пък за Деп и койтотамиска ми е все тая дали е хубава Peace

# 198
  • София
Ето я пак Ванеса отблизо. Хич не я жалят фотографите. Confused

# 199
Новата корица на GQ. Препратка към гафа на Венити Феър. Grinning
Скрит текст:
Това е много добро. 😃😃😃
 Какви са тези Лични данни? Първоначално го прочетох "Лични драми" и така се зарадвах, веднага си представих колко голямо поле ще ми е нужно за писане, а то...Разочарование.

# 200
Имам чувството, че на Паради с годините предните ѝ зъби са се раздалечили още повече, в комплект с грозния цвят и кожа от пушенето, изглежда като дърта вещица. А не е дърта. Аз я харесвах доскоро, последните 4-5 г хич.

# 201
чак се чудя как не е от луничавите....

# 202
Много често луничките изчезват след пубертета, може и да е имала в периода, в който е работила ТАКСИ.

# 203
Еми, кофти остарява Паради и друг път сме я коментирали. Като млада, с Кравиц, с Джони. Кефи ме, че е е естествена, не мога да си кривя душата, пък нека да е с бръчки.

# 204
Ау... Че тя "млада" и "с Кравиц" е страхотна, забравила съм я. Със Жониту вече не е на добре работата.

# 205
  • На топло
Последен ден на свобода 😂

Още Хари, от днес
Скрит текст:
Горката Ванеса, дори ръцете и са ужасни...много кофти. Беше голяма симпатяга като млада.
Скрит текст:
Тук сватбата ще я предават по 5 канал, от 10ч. сутринта започва прякото.

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 01:13 от Hello♥J

# 206
Записвам се в темата чак сега, благодаря за нея!
За Ванеса Паради - аз подсъзнателно правя паралел с Кейт Мос - за мен тя също не остарявя добре, разликата е, че се боцка в лицето. Иначе все едно и двете се "износиха" от пушенето, поне в моите очи.
Нямам никакво време да следя сватбата утре, но ще чета после тук и в темата за кралските работи и клюки People Bride With VeilWear CrownPeople PrincessPeople Boy

# 207
Десито Зидарова предполагам заработва в Кан? Дали й плащат нощен труд?

# 208
# 209
Блейк много ми заприлича на принцеса Даяна-тя имаше подобна снима

Общи условия

Активация на акаунт