Звездни компромати- 363 част

• 96 050
  • 745
  •   1
Отговори
# 225
  • Once there was a Hushpuppy...
Дизайнерката Невена, позната ви, като дизайнерката на Деси Радева дава компетентно мнение за стила на Мегън и кое й отива и кое - не.

# 226
Ванеса и Джони Деп имат и второ дете / момче/ . Преди години бях чела, че има здравословни проблеми. Не знам дали е вярно, но е факт, че снимки няма в публичното пространство.
 Джони беше абдикирал в грижите за децата. Това донякъде обяснява вида на Ванеса.

# 227
Дизайнерката Невена, позната ви, като дизайнерката на Деси Радева дава компетентно мнение за стила на Мегън и кое й отива и кое - не.
Смешка е Невена.
Двамата принцове на Англия минаха великолепни.

# 228
Много ми харесва Амал, намирам я за страхотна на снимките от сватбата.

Джак Деп. Пълно е с негови снимки из нета.

# 229
  • Once there was a Hushpuppy...
Е, Невена не позна в очакването за пищност на роклята.
Изключително семпъл и в същото време разкошен модел Peace

# 230
Много ми харесва роклята на Меган. По-красива булка е от Кейт.

# 231
  • Rock & Roll feeling ...
Като фигура харесвам Меган повече от Кейт, но роклята на Кейт май повече ми допада.

# 232
Много ми харесва роклята на Меган. По-красива булка е от Кейт.
Абсурд.
Роклята на Кейт беше произведение на изкуството, тази е семпла класическа рокля.

# 233
Много е хубава булката! И роклята е разкошна - Givenchy.
Това ли е тиарата, на нея ми прилича или са я направили специално за нея?
http://prikachi.com/images/925/9330925t.jpg

На мен роклята на Кейт не ми харесва повече от тази на Мегън. Някак си се разминават горната и долната част на роклята на Кейт.

# 234
  • София
Майката на булката е с обица на носа😂Баба Бети и другите англичани се чудят накъде да гледат по време на това емоционално слово на американския пастор. Чакам сега десетина дебели негърки да ударят един госпъл и дотам с Баба Бети.

# 235
За мен роклята е скука!!

# 236
  • София
Какво им става на нашите телевизии? Всички със студия с пряко излъчване на сватбата. Чак пък се накичили с капели и перушини. При Гала е кокошарник, начело с петльо Минч😂 Даже и националната телевизия излъчва пряко. Луда работа, толкова пък вживяване. 

# 237
Гала не я изтърпях аз

# 238
  • DE
Абсолютно са ми противни напъните да отразят някаква си сватба по 3 национални канала  Shocked ooooh!

# 239
Много е хубава булката! И роклята е разкошна - Givenchy.
Това ли е тиарата, на нея ми прилича или са я направили специално за нея?
http://prikachi.com/images/925/9330925t.jpg

На мен роклята на Кейт не ми харесва повече от тази на Мегън. Някак си се разминават горната и долната част на роклята на Кейт.
Не е същата тиара. Simple Smile

Хубава е Меган. Роклята обаче ми се вижда малко по-семпла отколкото аз си я представям за такова събитие.

Общи условия

Активация на акаунт