Звездни компромати- 363 част

• 96 037
  • 745
  •   1
Отговори
# 240
Майката на булката е с обица на носа😂Баба Бети и другите англичани се чудят накъде да гледат по време на това емоционално слово на американския пастор. Чакам сега десетина дебели негърки да ударят един госпъл и дотам с Баба Бети.

Позна Joy.

# 241
Верно ли? Направо се разсмях на глас като прочетох за Гала и кокошарника! Там винаги си е кокошарник. Чак ще ида да погледна.

Ама американския пастор подскачаше от възторг накрая. Тоя до него обаче, беше като умрял.

# 242
Беше много смешно с тези негроци. Особено свещеника едно и също си повтаряше 20 минути. А хора добре, че не изпя някоя песен на Бионсе.

# 243
Къде видяхте, че майката на булката е с обица на носа? Сега я дадоха в близък план и не видях такова нещо.

# 244
  • София
На дясната ноздра има дребно камъче. Много шукаритетно. Баба Бети другия път да си направи една  нежна татуировчица. Няма да изостава от сватята🙄 Тъй като съм технически инвалид, не мога да кача снимка, но в Гугъл като чукнеш, се вижда обицата.

# 245
Явно съм от малкото, които изобщо не ги вълнува тази сватба. Грам интерес нямам.

# 246
  • Once there was a Hushpuppy...

Том Харди и Шарлот също на сватбата. Шарлот - не си спомням сполучлива визия Rolling Eyes

Серина Уилямс

Скрит текст:

Майката на Мегън, тук се вижда обецата. Много елегантен тоалет Peace
Скрит текст:

Бекъмови,много елегантни. Но, Вики, както обикновено без усмивки Peace

Скрит текст:

Хубава е Амал, и Клуни също. Изглеждат много свежи Peace

Скрит текст:

Последна редакция: сб, 19 май 2018, 15:42 от Hushpuppy

# 247
Майката с dreadlocks ли е? Dizzy Face

# 248
  • София
Не бях забелязала, че е с плитки или раста майката на Мегън. Дрешката е приятна, но можеше повече да я стегнат. Все пак не отиваш на Копакабана на бийч парти. И три обици на ухото😩 Отрудена и обикновена жена, толкова искрено се радваше милата и беше много самотна на пейките.

# 249
  • Once there was a Hushpuppy...
Ето я и Пипа и мъж. Харесва ми роклята й.

Скрит текст:

# 250
  • Варна
За мен роклята е скука!!
И за мен!

# 251
Тая що не иде да си спи в тях ами се жалва колко била уморена в студиото. Все едно Хари ще върне булката ако тая не е коментатор на сватбата му
https://www.instagram.com/p/Bi9XN-THqiZ/

# 252
https://www.instagram.com/p/Bi9G8GUARsS/?hl=bg&taken-by=hellobulgariaofficial
Бившата приятелка на Хари също е сватбарка. Роклята на булката много ми хареса.

# 253
От сватбата - много ми хареса съпругата на Граф Спенсър (брат на Даяна)
Скрит текст:
Мидълтънови:
Скрит текст:

Бившите гаджета на Хари и те там
Скрит текст:

# 254
  • София
Мъжът на Серина в какъв панталон се е барнал. 😆

Общи условия

Активация на акаунт