Звездни компромати- 363 част

• 94 923
  • 745
  •   1
Отговори
# 315
Булката изглежда стара. Но младоженецът е много симпатичен. Обаче щом се обичат...
Наистина, изглежда си така както и на папарашки снимки,уморена , никаква свежест
А какви са тези ужасни пръсти, сякаш е копала в градината без ръкавици

# 316
Как се казва племенницата на Даяна? Много е красива, браво! И доста прилича на леля си.
Аз не намирам прилика с леля й. Но е страхотна! И кожата, и цвета на тоалета, и грима... Обаче шапката е върха! Много ме впечатли!

# 317
Племенницата на Даяна се казва Кити Спенсър. Не прилича на леля си
https://www.instagram.com/p/BecvBf9AOgt/?hl=fr

Да, и аз сега и разгледах инстаграма. Даже и със снимката от сватбата не си прилича. Joy
Има погледа на Хайди Клум. Леко на пенджуек.
https://www.instagram.com/p/Bhg7KDmAsVI/?hl=fr&taken-by=kitty.spencer

# 318
  • Пловдив
https://
Булката изглежда стара. Но младоженецът е много симпатичен. Обаче щом се обичат...
Наистина, изглежда си така както и на папарашки снимки,уморена , никаква свежест
А какви са тези ужасни пръсти, сякаш е копала в градината без ръкавици
къде ги видяхте тия ръце и пръсти?

# 319
Ей ги тука, ама какво им е толкова ужасното, незнам.

Teзи снимки пускани ли са? Много са хубави Simple Smile

Скрит текст:

# 320
  • На топло
Ръцете на Меган с халката.

# 321
  • Once there was a Hushpuppy...
Нищо й няма на Мегън. Е, не са ръце на 16 годишна девойка Peace
Добре си е цялата.

Сега ги сравнявам с Кейт и по-симпатична ми е втората. Хубави млади жени са, но Кейт има нещо по-заразително в усмивката и излъчването Peace

# 322
Може би сте го обсъдили, но сякаш днес на няколко пъти видях принц Хари да бърше лицето си сякаш от сълзи. Не следях много внимателно, но ако е така, е много мило.
Може би е мислил и за майка си.

# 323
И според мен Хари си поплака. Сладурче е той Heart Eyes!

# 324
Уж гледах, не през цялото време, но аз го видях да си потрива носа и устата, което не ми прилича да е от поплакване, ама не твърдя, че добре съм видяла. Даже в студиото на БТВ някой изкоментира, че не е джентълменско да си бърше носа с ръкавицата, май Кадиев беше. И това на няколко пъти го направи с носа. И с устата също. Отдавам го на нервност, ама като знам Надал какви ги върши като е нервен, това нищо не е.

# 325
  • Sofia
Видя се как си бърше очите на няколко пъти.

# 326
  • София
Изтървах го и този принц, да му се не види!
Много сладка двойка са и тя ми харесва повече от Кейт, макар и да не мога да определя с какво ми е по-симпатична. Единствено не ми допадна кройката на роклята, сякаш ѝ беше твърде широка на талията, но пък какво ли разбирам и аз от кралска мода...

# 327
Очите си бършеше, не устата. И си потриваше носа, според мен точно за да скрие сълзите.

# 328
Кити е красавица /особено за англичанка/,но и майка и' е много красива.

# 329
Много ми харесва и втората рокля на Меган ,извинявам се, 3 пъти опитах и не успях да го сложа в скрит текст

Общи условия

Активация на акаунт