Звездни компромати- 363 част

• 94 883
  • 745
  •   1
Отговори
# 390
Малко в страни от великата сватба да питам.. Александър Сано с Нели ли е още?

Да.

# 391
Горкия Джорд Клуни чакал да го пуснат 10мин до сватбата:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5749277/George-ney-Polic … -TEN-minutes.html

Шушон, може ли линк къде чете за забраните? Ще ми е интересно.

# 392
Това за черната дреха колкото и гадно да звучи е много полезно. Спомням си една година тръгнах за ваканция, а се случи най-тежкото в живота ми до този момент.

# 393
Ето линк със забраните:
http://pik.bg/след-кралската-сватба-вижте-какво-е-забранено-от-днес-на-херцогиня-меган-най-вече-голите-к-news751569.html

# 394
Горкия Джорд Клуни чакал да го пуснат 10мин до сватбата:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-5749277/George-ney-Polic … -TEN-minutes.html

Шушон, може ли линк къде чете за забраните? Ще ми е интересно.
Не съм Шушон, но забраните са доста, от които най-често коментираните:
1. Ярки лакове за нокти
2. Босите крака с рокля
3. Отворени обувки, при които се виждат пръсти
4. Не можеш да продължиш да се храниш, ако кралицата е приключила
5. Морските черупчести са забранени
6. Дамската чанта не се носи на рамо или под мишница
7. Тоалетите трябва да са предимно от британски дизайнери
8. Чаят, естествено се пие по британски маниер
9. Не е позволено да дава автографи
10. Коментираният черен тоалет при пътуване

# 395
Сватбата на Уилям и Кейт си беше класическа кралска сватба (не, че съм спец), а в тази на Хари и Меган виждам и холивудски елементи.
Скрит текст:
.

# 396
Егати глупавите забрани. Да, време е Хари да внесе малко черни окраски. То иначе ще се гътнеш от забрани и скука.

# 397
Очите си бършеше, не устата. И си потриваше носа, според мен точно за да скрие сълзите.

Според мен го мъчи алергия. Simple Smile

# 398
  • където ми харесва
Също така не може да пътуват в един и същи самолет. Това било превенция, ако стане най-лошото, да не си замине целия кралски род.
Също така, единствено кралицата имала право да яде лебеди (знам как звучи), тъй като са нейна собственост, но никой друг нямал право даже да опитва, дори ако кралицата е дала позволение. Не можело да се хранят на обществени места.

# 399
Toва със самолета стриктно е следвано от Елизабет, Чарлс и Уилям(дете).
Сега Уилям редовно си пътува с Джордж.

# 400
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз не чета другата, а тук няма какво друго да обсъждаме.
Има, снощи беше церемонията по закриването на фестивала в Кан, но не виждам смисъл да се губи информацията покрай стоте снимки на ръцете на Меган Маркъл.

# 401
Това по ръцете на Мегън са лунички, не знам кой определи, че са мръсни, сякаш е копала. Hands V

# 402
  • Sofia
Toва със самолета стриктно е следвано от Елизабет, Чарлс и Уилям(дете).
Сега Уилям редовно си пътува с Джордж.

Правилото е, че монархът не пътува с престолонаследникът. Джордж в момента не е престолонаследник.

# 403
Спомена се, че не може да си прави и селфита.

# 404
  • До сърцето...
Какво им е на забраните? Нормални, като се има предвид, че са само за публични изяви. В къщи или на почивка може да си слага какъвто иска лак, да хапва морски дарове и да ходи боса.
Черният тоалет е въведен сравнително отскоро, когато във връзка в трагична новина, получена по време на визита, кралицата са я снимали на летището в неподходящ тоалет.

Общи условия

Активация на акаунт