Звездни компромати- 363 част

• 94 904
  • 745
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Добре, че в нашия офис не е въведен кралския етикет и си ходя с боси крака в сандали лятоска.

# 421
  • Вестерос
Точка три..... значи потрисам се в офиса някой като се появи с отворени обувки. Имам колега който идва лятото с чехли м/ у пръстите. И в някой офиси забраняват отворените обувки, според мен правилно
Тъй де ...
Много добре знам кога се поставя й и кога и, още повече, че пишем с ученика всяка вечер. В момента пиша от телефона и коректора ме е поправил, не винаги проверявам
Понякога доста странни неща излизат написани, когато не погледна
Tова е едно от най-елементарните правила в българския език. Какви учебници... Пред "който" се слага винаги запетая!

# 422
И в някой офиси забраняват отворените обувки, според мен правилно
Айде и ти прочети какво си си написала ти сама, преди да ми викаш даскалица. Сама не виждаш какво си написала, ама аз съм ти виновна.

# 423

[/quote]Tова е едно от най-елементарните правила в българския език. Какви учебници... Пред "който" се слага винаги запетая!
[/quote]
Абсолютно коректно е написаното! Ето това ми бърка в душата и очите всеки път! Неглижирането на запетаята или поставянето й на грешно място е не само във форумите, но и в медиите, за съжаление! Мисля, че това се учи в началните класове, ако не ме лъже паметта.

# 424
Сватбените вълнения изместиха кинофестивала в Кан.
Ето малко снимки:
http://www.elle.bg/stilut-na-zvezdite/koi-zvezdi-biaha-pokaneni- … a-dior-v-kan.html

# 425
Малко в страни от великата сватба да питам.. Александър Сано с Нели ли е още?

Да.
Официално, иначе спи с незнайни и знайни девойки, включително и мои познати.  Sick

# 426
Имам съмнение, че не са заедно и за това се зачудих

# 427
Ми, а дано! Сано е голямо леке и много надценен актьор, Нели е много умерен, интелигентен и състрадателен човек, прекрасна жена.

# 428
  • София
аз предлагам следващата принцеса да се омъжи в рокля колаборация между Кавали, Версаче и Долче и Габана. пищността е гарантирана;) пийс:)

не мога да си ям морските дарове, да се храня след като бабет е приключила, да не си лягам преди нея и да не нося черен лак?!? яяя... знаех си, че не съм родена за принцеса, богиня съм Simple Smile>

това последно по кралската тема от мен.

# 429
аз предлагам следващата принцеса да се омъжи в рокля ...
Или за по-лесно... просто в ... "Megz"...

# 430

И приза за най-зле облечена кралска особа, отива при:
Скрит текст:

Е, колко е несправедливо това обвинение. Жената си е облечена много добре. Тя какво е виновна, че Хефнър има съвършено педалски халат? Бог да го прости, де.

ПП Прибавям две истински фенки на принц Хари и жена му: https://www.instagram.com/p/Bi-CozOl2gq/

Последна редакция: нд, 20 май 2018, 21:54 от Barbarella"

# 431
  • София
Жената на Джон Леджънд е родила второто им дете
https://www.instagram.com/p/BjAcHObH-Ex/

# 432
# 433
  • До сърцето...
Може ли да казвате с две думи за какво е линка, който се поства? Моля!

# 434
Е то си пише Христина Ангелакова е починала.

Общи условия

Активация на акаунт